- 29 Haziran 2021
- 103
- 114
- 53
- 29
- Konu Sahibi Prettywomaan
bugün ikili test yaptırdım doktor büyük ihtimalle erkek ama 2 hafta sonra tam netleşir dedi. 1 kızım var umarım doğru çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef tutmadı oğlum oldu
Bugün öğrendim kızım olacak inşallahİkinizinde kız çıktı canım
nasil tahminde bulundugunuzu anlatirmisiniz merak ettimKızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Eşinizin kendinizin ve çocuğun doğum yılını ve ayını yazın hesaplayalım
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin![]()
Ben öğrendim :)nasil tahminde bulundugunuzu anlatirmisiniz merak ettim
Esım 2002 EkimKızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin![]()
KızEsım 2002 Ekim
Ben 2001 haziran
Bebiş 2026 temmuz
Arkadaş cevaplamış onun dediği gibi kız 3 yılda erkek 4 yılda atıyor ona göre sayıyorsunuz doğum tarihleri aynı aylara denk gelince biraz karışıyor günleri takip ediyorsunuz bu sefer ama genel mantıkta çin takvimi gibi bu da bir tahmin sadece diğer hesaplama tahmin yöntemlerine kıyasla çoğunluğu tutuyornasil tahminde bulundugunuzu anlatirmisiniz merak ettim
Eşim 1980Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin
Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin
Eşim 1983 ŞubatKızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
KızBenim Mart 1991
Eşimin Ekim 1991
Bebiş Mart 2026 inşallah
Aylarıda yazar mısınEşim 1980
Ben 1990
İkiz bebekler 2026
KızEşim 1983 Şubat
Ben 1988 Nisan
Bebisde ya Haziran sonu temmuz başı gibi muhtemelen henüz çok yenisizce peki?
Eşim aralık 1980Kız
Aylarıda yazar mısın
Kız
erkekKız
Aylarıda yazar mısın
Kız
ErkekEşim aralık 1980
Ben haziran 1990
Bebekler mayıs 2026(ama ikiz oldukları için nisan 2026 olacagını söyledi doktor)
Kız
Bebekler ikizErkek
Kız
Canım aynı gün doğacaklar güne göre hesap çıkıyor aynı güne biri kız biri erkek nasıl çıksınBebekler ikiz
Benim 1997 ağustosCanım aynı gün doğacaklar güne göre hesap çıkıyor aynı güne biri kız biri erkek nasıl çıksın