• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Kesin sonuçlu cinsiyet hesaplama

Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Eşinizin kendinizin ve çocuğun doğum yılını ve ayını yazın hesaplayalım
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin 😄
nasil tahminde bulundugunuzu anlatirmisiniz merak ettim

Ben öğrendim :)
Kadının 3 yılda 1 erkeğin 4 yılda 1 kanı yenileniyor. Doğum yılından itibaren hamile kaldıgınız yıla kadar geliyorsunuz. Mesela benim ekim 95, eşimin haziran 92. Çocugun doğacağı ay temmuz 2026..
Ben 95den 3er 3er saydığımda ekim 2025de yenilendiği için eşimin 2024 haziranda yenilendiği için en yakın benimki oldugundan da kız olacak deniyor.

Kızlar bu kan değişimine göre cinsiyet hesaplama var bende yeni keşfettim ve kimde denediysem tuttu
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin 😄
Esım 2002 Ekim
Ben 2001 haziran
Bebiş 2026 temmuz

Arkadaş cevaplamış onun dediği gibi kız 3 yılda erkek 4 yılda atıyor ona göre sayıyorsunuz doğum tarihleri aynı aylara denk gelince biraz karışıyor günleri takip ediyorsunuz bu sefer ama genel mantıkta çin takvimi gibi bu da bir tahmin sadece diğer hesaplama tahmin yöntemlerine kıyasla çoğunluğu tutuyor

Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin
Tutacağından eminim ama tutmadı diyip linçleyecekseniz lütfen yazmayın Allahtan başka kimse bilemez maksat vakit geçsin
Eşim 1980
Ben 1990
İkiz bebekler 2026

Eşim 1983 Şubat
Ben 1988 Nisan
Bebisde ya Haziran sonu temmuz başı gibi muhtemelen henüz çok yeni🤗sizce peki?

Back
X