Kesinlesen cinsiyet

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
selam bayanlar bebeginizin cinsiyetini % 100 olarak ne zaman ogrendiniz. Daha onceden %80 -90 yapilan cinsiyet tahminlerde degisme oldumu.

5 aylıktı kendim sordum sormadan söylemiyolar . ve kız gbi görünüyo denildi ve değişme olmadı

ve ve ve cümlem çok tuhaf olmş

nyse kız dediler kız oldu yani .

15.haftada %70 kiz dedi 16. Haftada %100 kız dedi dogru cikti

Benimki net gostermiyor doktora kiza venzetiyor sadece bende meraktan catlayacagumm:))

Saglikli mutlu olsunda onemli degil tabi canim ama ilk duydugumda hep erkek oldugunu dusundum ama 2 doktorada kiza benzetti tabi benim nazli bebisim popoyu donmus gostermiyor:))
Bak sen süpriz yapmayi seven bi bebis :)) istediğin ne peki :)

Ben şuan 17.haftadayım hala öğrenemedim göstermedi çok merak ediyorum bende sağlıkla gelsinler İnşallah ama şuda varki;İnsan kızıda oğluda olsun İstiyor hayırlısı öncelikle tabi umarım gönlünden geçeni verir Rabbim

16.haftada ben sordum diye kıza benziyor dedi. 18. Haftada kız dedi. 34. Haftada fıstığının resmini çekti al sana kız tescilli dedi. Oyyyy minnoşum hiç değişmedi tabiki

12. Haftada kıza benziyor dedi doktor ben de çok kız istiyordum 15. Haftada erkek dedi acaba bu da değişir mi diye düşünüyorum net kaçıncı haftada belli olur

12. Haftada kıza benziyor dedi doktor ben de çok kız istiyordum 15. Haftada erkek dedi acaba bu da değişir mi diye düşünüyorum net kaçıncı haftada belli olur
Bende seninle aynı durumdayım canım 15 haftalıkken kız dedi doktor ama herkes bana erkek dedi doktora sordum.bacaklari kapalı dedi bakalım ne olacak

Ben bu hafta gidicem insallah artik kesinlesir nerdeyse dogcak bilmiyoruz hala :)))

26. Haftada ögrenmisdim ben ama ögrenmesemde sorun yokdu neden takiyolar bukadar cinsiyete bilmiyorum yurtdisinda söylemez bile doktorlar ve cogu kiside hic bilmeden dogum yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…