Önce sağlık tabi ama var mı gönlünden geçen canımBenimki net gostermiyor doktora kiza venzetiyor sadece bende meraktan catlayacagumm:))
Saglikli mutlu olsunda onemli degil tabi canim ama ilk duydugumda hep erkek oldugunu dusundum ama 2 doktorada kiza benzetti tabi benim nazli bebisim popoyu donmus gostermiyor:))Önce sağlık tabi ama var mı gönlünden geçen canım
Bak sen süpriz yapmayi seven bi bebis :)) istediğin ne peki :)Saglikli mutlu olsunda onemli degil tabi canim ama ilk duydugumda hep erkek oldugunu dusundum ama 2 doktorada kiza benzetti tabi benim nazli bebisim popoyu donmus gostermiyor:))
.Bak sen süpriz yapmayi seven bi bebis :)) istediğin ne peki :)
Hayırlısı bakalım peki erkek mi istiyorsunuz inşaallah gönlündeki olur :))Kesinlessin istiyorum artik canim ya:)) .
Sesli soylemek hosuma gotmiyor ya ya degilse hissedermis gibi geliyor. Allah herkeze hayrli evlatlar versin, ya da gonlundekini hayrli edip versinHayırlısı bakalım peki erkek mi istiyorsunuz inşaallah gönlündeki olur :))
Aminnnn canımSesli soylemek hosuma gotmiyor ya ya degilse hissedermis gibi geliyor. Allah herkeze hayrli evlatlar versin, ya da gonlundekini hayrli edip versin
Bende seninle aynı durumdayım canım 15 haftalıkken kız dedi doktor ama herkes bana erkek dedi doktora sordum.bacaklari kapalı dedi bakalım ne olacak12. Haftada kıza benziyor dedi doktor ben de çok kız istiyordum 15. Haftada erkek dedi acaba bu da değişir mi diye düşünüyorum net kaçıncı haftada belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?