inşallah darısı başımaa :))Bana %80 kiz dediler 12 haftalikken. 5 aylikken pat erkek dediler haha. O kadarda pembis kiyafet almistim halbuki. Alışveriş icin kesinlikle 5 6 ayi beklemek gerekiyor.:)
Bende hiç anlamıyorıum canım burda anladıklarım kadarıyla :)Valla canm nub hakkinda bir fikrim yok eğer anliyorsan sana foto atayim bir bak istersen
15 haftalikken kiz dediler bana da bende hic bi şey almayi düşünmüyorum 20. Haftada tekrar gideceğim doktora ozamn kesinleşir herhalde
Valla canım haftaya gidip raporunu alacağım ya o zaman bir daha soracağım doktoraBende 15 haftalikken gittim kiz dedi fakat bacakları kapaliydi %90 kiz dedi uyuyor dedi biraz bekle tekrar bakalim dedi 10 dk sonra tekrar bakti %100 kiz dedi hayirlisi artik
Nubu paralelmiydi baktığında iyiymiş valla :)11.haftada kız gibi dedi, 13.haftada muhtemelen kız dedi, 15. Haftada Allah Allaaaaaah erkek gibi dedi, 17.haftada %100 erkek dedi :)
Nubu paralelmiydi baktığında iyiymiş valla :)
KızSesli soylemek hosuma gotmiyor ya ya degilse hissedermis gibi geliyor. Allah herkeze hayrli evlatlar versin, ya da gonlundekini hayrli edip versin
Benimde mide bulantım vardı ve hala ara ara bulanıyor cinsiyetle alakası yokBana %100 kiz dedi annem de sen hazirlik yapma bekle dedi bazen yanilabiliyor doktorlar dedi bilemedim yani ama ben hep kiz hissediyorum bide çok fazla mide bulantim ve tiksinmem vrdi
Bencedee benim migde bulantim hic olmadi, cogu belirtim erkegi gosteriyordu dun gittik yine %90 kiz dedi geldik :)))Benimde mide bulantım vardı ve hala ara ara bulanıyor cinsiyetle alakası yok
Benimde kalbimden geçen o doktorun da benzettiği kız :) hayırlısıWaow maaşallah bence erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?