Kesinlesen cinsiyet

Bizde bugün gittik doktora cinsiyetimiz için. Ben aylardır fazlasıyla yoğun bir duyguyla oğlumuz olacak gibi hissediyordum. Bugün doktorumuz %80 kız dedi ama tam göstermediği için bugün iki kere baktık yarım saat arayla... Bakalım haftaya ne gösterecek

18.haftada yüzde 90 kız dedi, 19. haftada farklı bir memlekette farklı bir doktora gitmiştim o da kız dedi. bana hep erkek gşbş geliyordu oysa. ama ben zaten kız istiyordum:)

11.haftada kız gibi dedi, 13.haftada muhtemelen kız dedi, 15. Haftada Allah Allaaaaaah erkek gibi dedi, 17.haftada %100 erkek dedi :)

18. haftaya kadar birsey demediler belli olmaz diye. 18. haftada yüzde yüz erkek dedi. Daha doguma var. Degismez galiba, yüzde yüz dedigi icin doktora güvendik kiz ihtimali vermedi

Bugun gittim doktora veee yine gostermedi doktorum yine %90 kiz dedi yollladi biside aldirmiyor. Her gittigimizde bu sefer kesin ogrencez diyoruz ama ne yazikki netlesmiyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…