Sesli soylemek hosuma gotmiyor ya ya degilse hissedermis gibi geliyor. Allah herkeze hayrli evlatlar versin, ya da gonlundekini hayrli edip versin
Yok henuz ayrintiliya girmedim canm. Doktora gidince yonlendirir sanirim :))Canim 20. Hafta detaylı ultrason da görürler. Sen yaptirmadiysan henüz detaylı ultrason için bir perinatologa git. Onların cihazları daha iyi görüntü veriyor soylerler
60 dusuk bi ihtimal ama dogruda olabilir yanlista cikabilir biraz daha beklemen gerekecekKızlar merhaba 12 hafta 3 günlük bebeğim 2'li teste benim ısrarımdan dolayı %60 kız dedi nubuda paralel sizce değişme ihtimali varmı yoksa kendimi buna alıştırim mi
15 haftalikken gittim %100 kiz dedi ama bazen değişebiliyor muşselam bayanlar bebeginizin cinsiyetini % 100 olarak ne zaman ogrendiniz. Daha onceden %80 -90 yapilan cinsiyet tahminlerde degisme oldumu.
İnşallah yanılır allah hepimizin gönlüne göre versin60 dusuk bi ihtimal ama dogruda olabilir yanlista cikabilir biraz daha beklemen gerekecek
Ya hiççıkıntısı yoktu beim bildiğim o haftalarda cinsel organı gelişiyor genelde erkeklerde dik duruyor ama ne bilim bazı arkadaşların yazılarını gördüm nub teorisi tutmayanlarda varmış hayırlısı artık 16 haftada netleşir inşallah15 haftalikken gittim %100 kiz dedi ama bazen değişebiliyor muş
İnşallah canım bende sen gibiyken kesin öğrenmiştim maşallah oğlum açmış bacaklarını bize doğru görmemek imkansızdı. Sende güzel haberlerle gel inşallah öncelik sağlıklı olsunlarda bize yeterBen 17.haftadayım bugun gideceğim doktora umarım bugün öğrenebilirim Rabbim herkezin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Yine öğrenemedimİnşallah canım bende sen gibiyken kesin öğrenmiştim maşallah oğlum açmış bacaklarını bize doğru görmemek imkansızdı. Sende güzel haberlerle gel inşallah öncelik sağlıklı olsunlarda bize yeter
Bana %100 kiz dedi annem de sen hazirlik yapma bekle dedi bazen yanilabiliyor doktorlar dedi bilemedim yani ama ben hep kiz hissediyorum bide çok fazla mide bulantim ve tiksinmem vrdiYa hiççıkıntısı yoktu beim bildiğim o haftalarda cinsel organı gelişiyor genelde erkeklerde dik duruyor ama ne bilim bazı arkadaşların yazılarını gördüm nub teorisi tutmayanlarda varmış hayırlısı artık 16 haftada netleşir inşallah
Bende 15 haftalikken gittim kiz dedi fakat bacakları kapaliydi %90 kiz dedi uyuyor dedi biraz bekle tekrar bakalim dedi 10 dk sonra tekrar bakti %100 kiz dedi hayirlisi artikBende seninle aynı durumdayım canım 15 haftalıkken kız dedi doktor ama herkes bana erkek dedi doktora sordum.bacaklari kapalı dedi bakalım ne olacak
Benim hiç bulantım olmadı çok şükür 20. Haftadan sonra başlarsın alışverişine çünkü gerçekten kız diyip erkek doğuran erkek diyip kız doğuran o kadar çok ki hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin senşn bebişindemi nubu paralel diBana %100 kiz dedi annem de sen hazirlik yapma bekle dedi bazen yanilabiliyor doktorlar dedi bilemedim yani ama ben hep kiz hissediyorum bide çok fazla mide bulantim ve tiksinmem vrdi
Valla canm nub hakkinda bir fikrim yok eğer anliyorsan sana foto atayim bir bak istersenBenim hiç bulantım olmadı çok şükür 20. Haftadan sonra başlarsın alışverişine çünkü gerçekten kız diyip erkek doğuran erkek diyip kız doğuran o kadar çok ki hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin senşn bebişindemi nubu paralel di
Kızlar merhaba 12 hafta 3 günlük bebeğim 2'li teste benim ısrarımdan dolayı %60 kız dedi nubuda paralel sizce değişme ihtimali varmı yoksa kendimi buna alıştırim mi
15 haftalikken kiz dediler bana da bende hic bi şey almayi düşünmüyorum 20. Haftada tekrar gideceğim doktora ozamn kesinleşir herhaldeBana %80 kiz dediler 12 haftalikken. 5 aylikken pat erkek dediler haha. O kadarda pembis kiyafet almistim halbuki. Alışveriş icin kesinlikle 5 6 ayi beklemek gerekiyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?