Kesinlesen cinsiyet

Bildiğim kadarıyla %100 die bisey yok hatta çok kesin kiz denilip erkek cikan oluyomuş artık pembisler icinde buyuyomus o bebekler
Bu hikayelerden duydum.
Ama tabi nadiren oluyo bu durum. benjm 13.haftada 2li testde cinsiyet kiz denildi, şu ana kadar 4 farkli doktora göründüm hepside kiz dedi. Bakalim sürpriz olmaz umarim, pembisleri aldik çünkü

12. Haftada oğlana benziyor demişti doktorum 17. Haftada oğlan geliyor hazırlıklarınızı ona göre yapabilirsiniz dedi. İnşallah bakalım şimdi 19+3 olduk rabbim herkese nasip etsin

Sesli soylemek hosuma gotmiyor ya ya degilse hissedermis gibi geliyor. Allah herkeze hayrli evlatlar versin, ya da gonlundekini hayrli edip versin

Canim 20. Hafta detaylı ultrason da görürler. Sen yaptirmadiysan henüz detaylı ultrason için bir perinatologa git. Onların cihazları daha iyi görüntü veriyor soylerler

Canim 20. Hafta detaylı ultrason da görürler. Sen yaptirmadiysan henüz detaylı ultrason için bir perinatologa git. Onların cihazları daha iyi görüntü veriyor soylerler
Yok henuz ayrintiliya girmedim canm. Doktora gidince yonlendirir sanirim :))

Kızlar merhaba 12 hafta 3 günlük bebeğim 2'li teste benim ısrarımdan dolayı %60 kız dedi nubuda paralel sizce değişme ihtimali varmı yoksa kendimi buna alıştırim mi

Kızlar merhaba 12 hafta 3 günlük bebeğim 2'li teste benim ısrarımdan dolayı %60 kız dedi nubuda paralel sizce değişme ihtimali varmı yoksa kendimi buna alıştırim mi
60 dusuk bi ihtimal ama dogruda olabilir yanlista cikabilir biraz daha beklemen gerekecek

15 haftalikken gittim %100 kiz dedi ama bazen değişebiliyor muş
Ya hiççıkıntısı yoktu beim bildiğim o haftalarda cinsel organı gelişiyor genelde erkeklerde dik duruyor ama ne bilim bazı arkadaşların yazılarını gördüm nub teorisi tutmayanlarda varmış hayırlısı artık 16 haftada netleşir inşallah

Ben 17.haftadayım bugun gideceğim doktora umarım bugün öğrenebilirim Rabbim herkezin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah

Ben 17.haftadayım bugun gideceğim doktora umarım bugün öğrenebilirim Rabbim herkezin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
İnşallah canım bende sen gibiyken kesin öğrenmiştim maşallah oğlum açmış bacaklarını bize doğru görmemek imkansızdı. Sende güzel haberlerle gel inşallah öncelik sağlıklı olsunlarda bize yeter

Yine öğrenemedim 18.haftaya girmişim ama benim bebiş göstermemekte kararlı sağlık olsun bakalım hayırla gelsin İnşallah insan merak ediyor yinede.

12.haftada erkek gibi dediler.

17.de kesin erkek denildi.

Ama doktora göre değişiyor yeğenime yüzde 90 erkek dediler ama kız :)

Bizede 14 te erkek dedi pipisinide gösterdi açmış bacaklarını yigidin malı meydanda der gibi

Bana %100 kiz dedi annem de sen hazirlik yapma bekle dedi bazen yanilabiliyor doktorlar dedi bilemedim yani ama ben hep kiz hissediyorum bide çok fazla mide bulantim ve tiksinmem vrdi

Bende seninle aynı durumdayım canım 15 haftalıkken kız dedi doktor ama herkes bana erkek dedi doktora sordum.bacaklari kapalı dedi bakalım ne olacak
Bende 15 haftalikken gittim kiz dedi fakat bacakları kapaliydi %90 kiz dedi uyuyor dedi biraz bekle tekrar bakalim dedi 10 dk sonra tekrar bakti %100 kiz dedi hayirlisi artik

Bana %100 kiz dedi annem de sen hazirlik yapma bekle dedi bazen yanilabiliyor doktorlar dedi bilemedim yani ama ben hep kiz hissediyorum bide çok fazla mide bulantim ve tiksinmem vrdi
Benim hiç bulantım olmadı çok şükür 20. Haftadan sonra başlarsın alışverişine çünkü gerçekten kız diyip erkek doğuran erkek diyip kız doğuran o kadar çok ki hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin senşn bebişindemi nubu paralel di

Valla canm nub hakkinda bir fikrim yok eğer anliyorsan sana foto atayim bir bak istersen

Eklentiler

• 1474478029203-1168106101.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 65

Bana %80 kiz dediler 12 haftalikken. 5 aylikken pat erkek dediler haha. O kadarda pembis kiyafet almistim halbuki. Alışveriş icin kesinlikle 5 6 ayi beklemek gerekiyor.:)

Bana %80 kiz dediler 12 haftalikken. 5 aylikken pat erkek dediler haha. O kadarda pembis kiyafet almistim halbuki. Alışveriş icin kesinlikle 5 6 ayi beklemek gerekiyor.:)
15 haftalikken kiz dediler bana da bende hic bi şey almayi düşünmüyorum 20. Haftada tekrar gideceğim doktora ozamn kesinleşir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…