arkadaşlar yarın ben de deneyeceğim şu ısırganı. ama ben de size birkaç tarif vereyim. bizim bir tanıdığımızın anneannesinin formülüymüş bu tanıdığın da saçlar poposunda ve okadar gür ki anlatamam.. tariflere gelince.. gaz yağının içine yoğurt ve yumurta koyup karıştırıyosun kafanı streçleyip 2 saat bekliyorsun. gaz yağı tabiki kokuyor biraz. diğer tarif sarımsaklı ve çok ilginç! düdüklü tencereye 1 tüp bepanthene merhemi sıkıyorsun içine bir baş sarımsak hafif ezip onları da katıyorsun. sonra düdüklü tencere 1-2 dk sora fıslamaya başlayınca hemen alıyorsun. açtığınızda macun kıvamında oluyor srımsak da hepsini güzelce karıştırıp saç derine sürüosun aynı şekilde 2 saat de onu bekletiyorsun tanıdığımız çocukluğundan beri haftada bir kez yapıyormuş ama o saçları görmeniz lazımm oturur ağlarsınız okadar güzel!!!!!!!!! sırnaşık şey
butun yazdiklarinizin hepsini okudum , galiba sadece topigi baslatan arkadastan baska kimsede etkisi olmamiski devami gelmemis ? yada siz kuru biraktiniz ? fakat birseye dikkatinizi cekerim EU1 konuyu acan arkadas bunu 3 ay uygulamis , diger kizlar cok sabirsiz davranmisiniz hemen 1 yada 2 haftada sonuc beklemisiniz ve buda galiba imkansizdir diye dusunuyorum !! cikarcagimiz ders yada not herneyse : herseyin basi sabir :lepi:
çok haklısın canım genelde bu tarz topiklerdeki en büyün sorun bu herkes hemen sonuç bekliyor bi de topiğe düzenli girip sonuçları bizimle paylaşmıyorlar vereliniortak
aynen canim , ama ne guzel paylassalar dusun bu kadar bin tane recete icinde hangisi daha iyi ve hangisi daha kotu anlardik , acikcasi o kadar cok maskeler bakimlar varki hangisini yapcam diye dusunuyorum :hulya: ama esime o maskeleri yaptiktan ve sonucu aldiktan sonra ben paylasirim maksat bizim gibi insanlarda ayni sorunlari yasiyorlarsa bilgi sahibi olmus olurlar vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?