- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
arkadaşlar dünden bu saatte kadar içim içimi yemiş bir vaziyetteyim,dün oğlumun doğum günüydü 2 çocuk kaybından sonra benim için oğlumun ne kadar değerli olduğunu tahmin edersiniz.k. validem ameliyat oldu 2 hafta önce, cuma hastaneden çıkmış eltimlere gelmiş orda kalıyor ,eşimde bir uğrayalım dedi neyse gittik bizim ufaklık hopladı hadi pasta pasta diye bizde kutlama yapmayacağımız için eve giderken küçük bir pasta alıcağımızı söyledik,kaynım çok istiyorsanız alın burada birlikte kutlayalım dedi zaten eltimi fesatlığından dolayı hiç sevmiyorum o öyle deyince surat değişti kayınvalidemin orada kalmasından sıkıntılı biliyorum.eşimde alalım dedi biz gidip aldık geldik,kaynımın 30 yaşındaki afedersiniz eşşek kadar oğlu bir baktım oda da benim çocuğuma tekme attıyor itekliyor ,sebep ise alınan hediyeyi hazmedememesi anasının oğlu sonuçta ,baktım çocuk karnını tutarak geldi.eşime söylesem kıyamet kopacak eve nasıl kendimi attığımı bilmiyorum .çocuk gelir gelmez babasına söylemiş eşimde bana döndü bu çocuk bişeyler diyor doğrumu dedi bende evet dedim senin hatrına sesim çıkmadı çıkmadı ama birdaha o çocuğu evimde istemiyorum dedim.bundan öncede saygısızlığı çok olmuştur annesi ve babasına söyledim oğlunuzla konuşmak istemiyorum diye bana cephe aldılar onun aklı çocuk aklı diye siz böyle yaptıkça tekrar tekrar yapıyor dedim birde hiçbişey olmamış gibi çıkıp geliyor ,ama işin içinde çocuğum söz konusuysa olay bitmiştir.sizce haksızmıyım.hala çocuğumun karnını tutması gözümün önünden gitmiyor he tabi ben içeri girip bağırdım bu ne terbiyesizlik sen otuz yaşındasın o 6 yaşında ayıp değilmi dedim anneside mutfaktaydı duydu tek kelime etmedi , umrumda bile değil.
Son düzenleme: