kesinlikle normal değil

o herif eşşek değil eşşoğlu eşşekmiş resmen.. anası tarafından..
6 yaşındaki çocukla uğraşmaya utanmıyor sanırım.
vala ben öle çok pimpirikli çocuğum bitane delisi kadın olmamama rağmen benim baba sülalem doğumum esnasında çocuğuma gelmediler die silip atmış adamım sen ki böyle zorlukla bulmuşsun tabi kılına dokundurtmicaksın. orda susman bile gereksiz ben olsam yolardım.

hayatım aslında susmadım eşim o esnada öğrense üzerine yürürdü zaten annesi ameliyattan çıkmış tatsızlık olsun istemedim

işin garibi eltim kesinlikle eşine söylememiştir çünkü bugün kaynım beni aradı hiç birşeyden bahsetmedi eşim söyler herhalde abisine azıma geldi laf söylemek istemedim yine tuttum kendimi

Son düzenleme:
sizi kastetmedim zaten çocuğunuza dikkat etmeliydiniz.

yanlış anladım pardon,çocuğuma böyle davrandığına şahit olmadım hiç şoka girdim resmen dün ama bu sondu 1 2 3 yetre yani amcasına herşeyi söyler tartışır beni ilgilendirmez ama ben yengeyim ne bana ne çocuğuma asla kabul etmiyorum artık

30 yaşındaki çocuk değil 30 yaşındaki ADAM çocuğunuza fiziksel şiddet uygulamış oluyor. Ki zihinsel engeli yok diyorsunuz.

canım bunu annesi babası düşünecek yıllardır bu çocuk bak ben bile çocuk diyorum artık böyle, akşama kadar face gezeceklerine bir götürün dğilmi doktora bizde emin olalım neyi var .

Pskiyatrik durumu varsa ve siz bunu biliyorsanız, çocuğunuzu yanınızdan ayırmayacaksınız..sürekli takipte olacaksınız.ki pskolojik rahatsızsa isteyerek yapmamıştır yine dediğim noktaya geldi.yada siz dediniz ya iki kayıptan sora çok fazla düşkünüm falan diye,şakalaşsalar bile size ağır görünmüştür.nyse çözüm basit bidaha biraraya getirmiceksiniz..

kesinlikle ne ben ne çocuğum eşim görüşmek istiyorsa buyursun görüşsün ama sanmıyorum onun bile rengi attı dün çocuk bana vurdu deyip bende onaylayınca

Anlamadım ki 30 yaşında sağlıklı bir insan 6 yaşındaki çocukla bir olup neden tekme atsın.
Rahatsızlığımı var bu adamın ?
Eğer öyle ise neden yavrunuzu evin içinde yalnız bırakıyorsunuz herşey yapabilir.

hiç bir şekilde bir an bile yalnız bırakmamak lazım , yapabileceklerinin yanında vurmak en hafifi kalabilir . ve sonra akli dengesi yoktur diye rapor alır çıkar işin içinden

kesinlikle ne ben ne çocuğum eşim görüşmek istiyorsa buyursun görüşsün ama sanmıyorum onun bile rengi attı dün çocuk bana vurdu deyip bende onaylayınca
yalnız bırakmayın asla ve asla.
bu işlerin şakası olmaz.
psikiyatrik sorunu ne bilinmiyor bile.
hasta olabilir vs. tamam ama ailesi de bi zahmet sahip çıkıp ilgilensin.

Olaya eltin açısından bakıyorum, kv nin orda kalmasından memnun değil bunu sen de söylüyorsun zaten, hasta ziyareti diye eltisi geliyor bir de orda pasta alıp doğumgünü kutluyorlar,bence sinir olmasi normal ben de sinir olurdum

30 yaşındaki adam konusunda haklısın ama mental sıkıntıları varmış ailesi de orali değilse sen sahip çıkacaksın

Bence makbulü hasta ziyaretinizi yapıp vakitlice evinize dönmeniz evinizde doğumgünü kutlamanizdi

Back
X