kesinlikle onsuz yaşayamam diyenler

evet öyle çok büyük laflar etmeye gerek yok hayat insanlara her zaman çok şey öğretiyor.onsuz yaşayamam dediğiniz insan olmadan öyle de bir yaşıyorsunuz ki !

Bende onsuz yaşayamam yapamam derdim hep ama 2 ay ayrı kaldık ve iyi kötü yaşadım bi şekilde....

Büyük konuşmaktan haz etmem..

Ancak gerçekten söylediğiniz gibi sevdiğim, senelerimi verdiğim adama o kadar alışmışım ki..

Dünyamın merkezi "O" olmuş..

Hayat onsuz süremez gibi geliyor..

ben sevdigimle, nişanlımla 2 bucuk seneyi devirdikk severek nişanlandık ne kavgalar ne laflar duydu bu ilişki ama asla kopmadık. kopsak ne o yaşayabilir ne ben buna eminimmmmm. aslaaaa onsuzz olamazzzdım RABBİM korusun

bir zamanlar bende çok kuraradım bu cümleyi..ama yaşıyorum gayet..acı çekiosun bazen ama yaşıyorsun da..hatta gün geliyor unutuyorsun umursamıyorsun...kalp işte sevdiğinden ayrıldı diye atmayı bırakmıyor..

Yaşayamam diyordum o da ''Senisz ben nefes alamam '' diyordu hatta ''Ayrılsak ölürüz biz'' diyorduk ama yaşanıyor kızlar. Zor oluyor ama oluyor alışıyorsun en büyük acılara bile.

Bir söz var ‎'Bizi ayakta tutan 2 şey vardır. Sağ ayak ve sol ayak. Kimsenin varlığı değil yani.'

Böyle konuşmayın kızlar,Allahımın gücüne gider sonra.
Hayatta ne büyük dertler var. Şükür halimize.

Ayrıca,
Öyle bir yaşanıyor ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz.
Allahım saklasın analar babalar evlatlarını toprağa koyup hayatlarına devam ediyorlar,erkek arkadaş da kimmiş?

Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin, ama yasaniyor. ( ki bende asla yasayamam diyordum:) )
Bi arkadasimizinda dedigi gibi Allah dermansiz dert vermezmis. Hayat devam ediyor herseye ragmen .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…