Keşke Annem Yanımda Olsa...

Ayyu şükürler olsun o vakit halime. Anam 15 sk yürüme meaafesinde. Nispet yapmak gibi olmasın ama halime şükretmek istedim. ....

Ne güzel hepiniz annenizden özlemle bahsediyorsunuz. Benim annemle de mesafe var ama öyle sizinki gibi hasret ve uzaklık mesafesi değil. Biz tam tersi evlerimiz birbirine 10 dk mesafe de ama biz de hep bir mesafe vardır. Annemi en son iki hafta önce gördüm sanırım. Biz öyle bir "anne kiz" olamadık. Dertlesmek, olmadı. Ezik bir insan olarak yetiştirdi bizi. Annem yüzünde 20 yaşında hayatımın en güzel yıllarını evlenme ile noktaladim....

Annemin yokluğunu taki bu güne kadar hiç yokluğunu hissetmemiştim. Annemi sevmediğimden değil tek başıma ayakta durabildiğimden ve ailemin beni bu şekilde yetiştirmesinden. üniversiteden beri ailemden uzağım. okul, iş, evlilik. Ondan önce de sağolsun ergenlik yüzünden anamın, babamın tadını tam alamamışım. Gelin olarak hiç bilmediğim koca bir şehre geldim. istanbul büyümeliyim ama izmiri ilk eşimle bildim. hemen hamile kaldım doğurdum kocam bebeğim 52 günlükken iş için yurt dışına gitti. bebeğim 8 aylıktı döndü. sonra bir kez daha. oğlumun ilk yaş günün de de yoktu. şükür anamın yanına her seferinde gitmişimdir. 1 ay kalmışımdır. Şimdi 3 senede 3 yabancı memleket değiştirdim. Hep uzak yine de sene de bir kere bir ay kalırım anamda.

Lakin bu gün bu elalemin memleketin de ne kadar da yanlız olduğumu acı acı hissettim içim de. Anam bana hiç kahvaltıya gelmedi dedim. benim anam bana hiç pazar dönüşü bir çaya gelmicek. ana yetiş hastayım desem bir yas çorba yapıp yetişemicek. Gelse gelse 4 5 gün kalır. o da bu eksiklikleri gidermiyor bile. Hiç bu gün ki kadar anamı özlememiştim. Şimdi arasam anam seni çok özledim desem. Atar kendini tarlalara ağlar da ağlar bilirim. Babama der babamın yüreğide kül olur eminim.
En çokta bana anamla aynı şehirlerde değiliz o koyuyor. Keşke bu gün eksikliğini bu denli hissetmeseydim ana. Ağlasam da bir çocuk gibi malesef ben büyümdüm ana. Anladım ki sensiz çok yanlızım ana.....
Ben de sendenim tatlim ailemle tam 15 saatlik mesafe var is cikislari hafta sonlari basbasa annemle cay icmeyi oyle ozledim ki:((( 2 hafta once yatak dosek hastaydim annem dedimyakinda olsam da sana bi tas corba yasaydim diye ama nerdeeee bu sehirden nefret ediyorum ailemi ozluyorum kendi memleketinden evlenen ayni kültürü paylasan insanlara ozeniyorum kardesimi babami memleketimi ozluyorum bi sarki dinledigimde silifkem aklima geliyor burnumun ucu sizliyor:(((

Annemin yokluğunu taki bu güne kadar hiç yokluğunu hissetmemiştim. Annemi sevmediğimden değil tek başıma ayakta durabildiğimden ve ailemin beni bu şekilde yetiştirmesinden. üniversiteden beri ailemden uzağım. okul, iş, evlilik. Ondan önce de sağolsun ergenlik yüzünden anamın, babamın tadını tam alamamışım. Gelin olarak hiç bilmediğim koca bir şehre geldim. istanbul büyümeliyim ama izmiri ilk eşimle bildim. hemen hamile kaldım doğurdum kocam bebeğim 52 günlükken iş için yurt dışına gitti. bebeğim 8 aylıktı döndü. sonra bir kez daha. oğlumun ilk yaş günün de de yoktu. şükür anamın yanına her seferinde gitmişimdir. 1 ay kalmışımdır. Şimdi 3 senede 3 yabancı memleket değiştirdim. Hep uzak yine de sene de bir kere bir ay kalırım anamda.

Lakin bu gün bu elalemin memleketin de ne kadar da yanlız olduğumu acı acı hissettim içim de. Anam bana hiç kahvaltıya gelmedi dedim. benim anam bana hiç pazar dönüşü bir çaya gelmicek. ana yetiş hastayım desem bir yas çorba yapıp yetişemicek. Gelse gelse 4 5 gün kalır. o da bu eksiklikleri gidermiyor bile. Hiç bu gün ki kadar anamı özlememiştim. Şimdi arasam anam seni çok özledim desem. Atar kendini tarlalara ağlar da ağlar bilirim. Babama der babamın yüreğide kül olur eminim.
En çokta bana anamla aynı şehirlerde değiliz o koyuyor. Keşke bu gün eksikliğini bu denli hissetmeseydim ana. Ağlasam da bir çocuk gibi malesef ben büyümdüm ana. Anladım ki sensiz çok yanlızım ana.....
Ben annemle bırak aynı şehri,aynı dünyada değilim.Yaşadıklarını bil,istediğinde görebileceğini bil ve can sağlıkları için dua et.Kendini boşa üzme.

gercekten gozlerım dolu dolu okudum :( benım annem cok yakınımda sukurler olsun ama babamı 23 yıl once 7 yasında kaybettık sankı ondan acıdı ıcım bu kadar Allah annelerımıze babalarımıza hayırlı uzun omur versın

Kıyamam sana üzme kendini
En azından biliyorsun ki erişebilirsin, bir telefon etsen keyfin yerine gelir
Ben ne yapayım, mezar taşıyla boş boş konuşup geri geliyorum
Güçlü bir kadınsın belli, hadi toparla kendini, bir kahve yap sonrada ara anneni konuş, dertleş, iyi gelecektir

Kıyamam sana üzme kendini
En azından biliyorsun ki erişebilirsin, bir telefon etsen keyfin yerine gelir
Ben ne yapayım, mezar taşıyla boş boş konuşup geri geliyorum
Güçlü bir kadınsın belli, hadi toparla kendini, bir kahve yap sonrada ara anneni konuş, dertleş, iyi gelecektir
dün arayamadım kesin ağlardım. bugün aradım konuştum. dediğin gibi şükür istediğimde ulaşıyorum. Başın sağolsun canım

gercekten gozlerım dolu dolu okudum :KK43: benım annem cok yakınımda sukurler olsun ama babamı 23 yıl once 7 yasında kaybettık sankı ondan acıdı ıcım bu kadar Allah annelerımıze babalarımıza hayırlı uzun omur versın
ana diyoruz ama babanın da yeri ayrı hele ben de babamın da anamın da özlemi ayrı ayrı. Başın sağolsun canım

ah ah bende ayni durumdayim git diyince gidilmez gel diyince gelinmez 8saatlik bi yol var aramizda
Allahim saglik sihhat versin ins hepimize ..

rabbime sükrettim suan annem arabayla 5 dk lik mesafede bazen gece ruyamda goruyorm aglayarak uyaniyorum o gun olmasa bile ertesi gun gormeye gidiyorm sukur bazen dusunuyorum allahim uzakta otursam nasil dayanirdim diye.ben bide jhhgggh1yasindayin daha ailemin kiymetini tam anlayamadan onlara iyi davranamadan evlendim ailesine karsi cok soguk olan birydim ama evlenince hersey degisiyor insan oyle ozlem duyuyorki esime kahvalti hazirliyorum her sabah 6 da bazen bi hazirlamasam bi kere laf etmisti

rabbim yardim etsin cidden aile baska bisey benim kadar ailesine soguk biri bile bile ozlemine dayanamiyorsa cok duskun olanlar nasil dayanir bilmiyorum :(

Yalan! Hic kimse sen degil ölümlü asklari ezberledim hicbiri senin kadar can degil... annem annem cok yalnizim sana gel diyemem yalanlardan yoruldum ah sonumu bilemem :( cok cok cok ozledim annemi aramizda 24 saatlik mesafe var temmuzda ancak gidebilicem yanina zaman hemen geçsin istiyorum :(

Lakin bu gün bu elalemin memleketin de ne kadar da yanlız olduğumu acı acı hissettim içim de. Anam bana hiç kahvaltıya gelmedi dedim. benim anam bana hiç pazar dönüşü bir çaya gelmicek. ana yetiş hastayım desem bir yas çorba yapıp yetişemicek. Gelse gelse 4 5 gün kalır. o da bu eksiklikleri gidermiyor bile. Hiç bu gün ki kadar anamı özlememiştim. Şimdi arasam anam seni çok özledim desem. Atar kendini tarlalara ağlar da ağlar bilirim. Babama der babamın yüreğide kül oluri eminim.
eee cagar anneni canm nolcak 3 ayda bi gelsin yada sende git nolcak eger annen seni cok özlediyse ille bi i syerden para birirktirir 3 ayda bi sana gelir yani anlamadım ben

eee cagar anneni canm nolcak 3 ayda bi gelsin yada sende git nolcak eger annen seni cok özlediyse ille bi i syerden para birirktirir 3 ayda bi sana gelir yani anlamadım ben
canım ben uzakdoğudayım. zaten gelme imkanı olsa ben uçak parasını verir yine yanıma gel derim. ama mesele o değil. mesele aynı şehirde olamamk. annene çat kapı gidememk

Back
X