• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke aşk okullarda öğretilseydi...kimse mutsuz olmazdı

hem siz daha geçen gün yazmadınız mı nefret ediyorum diye:hulya:
ben anlamadm şimdi aklinialirimsmile

anlamanı beklemiyorki zaten kimse...çünkü herkes senin anlayışının ne seviyede olduğunun farkında..daha yeni bitmedimi senin cezan...eminim kk nın ençok banlanan üyesi sensin...ve senin için üzülüyorum yaptığın tek şey üyelere sataşıp rahatsız etmeye çalışmak fakat bu seni rahatlatur sadece kimseyi rahatsız etmez..çünkü kk yı kapatıp kocamın kollarına girince unutuyorum tüm dertlerimi..işte sende buyüzden sıkıntılısın bence evlen biran önce..sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

senin gibiler için geçerli değil bu ders işi..nedenmi çünkü yazdıklarından ve konuya bakış açından okulda ki kaça kadar okuduğun şüpheli başarısız bir öğrenci olduğun malum...üretmeyen insan eğitimi tartışmaz düşünmez

anlamanı beklemiyorki zaten kimse...çünkü herkes senin anlayışının ne seviyede olduğunun farkında..daha yeni bitmedimi senin cezan...eminim kk nın ençok banlanan üyesi sensin...ve senin için üzülüyorum yaptığın tek şey üyelere sataşıp rahatsız etmeye çalışmak fakat bu seni rahatlatur sadece kimseyi rahatsız etmez..çünkü kk yı kapatıp kocamın kollarına girince unutuyorum tüm dertlerimi..işte sende buyüzden sıkıntılısın bence evlen biran önce..sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

ne kadar terbiyesiz bir kadın bu yaaaaaaaaaaaaa
kadına yardımcı olalım dedik söylediklerine bakkkkkkkk
böyle üyeleri burada neden tutuyorlar kiiiiiiiii

ben bu konuyu dertleşmek için yazmadım eski konulrımı okuyup oraya yorum yapabiliirsiniz ancak bazı üyeler üzerime sıçramayın ben sizin gibi banlanmaya alışık değilim..kimseye çirkef bulaştırmam...konumu dağıtacaksanız yorum yapmayın..daha ağır konuşurdum ancak seviyemi korumam gerek..sanalda olsa düşmekten hoşlanmam...anlayan anladı...

ben hiç banlanmadım ki
kendi sorunlarını yazmışsın ben hatırlatınca mı suç olduu
ağır konuşsan ne olur ya
senden mi korkacam

Back
X