keske bende senin gibi olabilseydim ;((

Değer verdikçe k.çları kalkıyor,kendilerini bişey zanediyorlar.Zaten kendi sevgilime sinirliydim,bu konuyu okudum iyice sinirlendim

Klişe erkek tribi,kötüyüm ama sebep söyleyemem bana soru sorma sadece bekle ve bana güven va vs vs vs

Ne çabuk karar verilip ilişkiler dağılıyor Internet üzerinden.. resmen cereyanda kalıyorsunuz..

Siz bu 4 aylık dönemde hiç yüzyüze görüştünüz mü yoksa herşey internet üzerinde başlayıp telefon ve sms ile mi devam etti?

Erkekler ve hiçbirzaman anlamlandıramayacağımız davranışlar...

Siz bu 4 aylık dönemde hiç yüzyüze görüştünüz mü yoksa herşey internet üzerinde başlayıp telefon ve sms ile mi devam etti?

Yazin tatilimde aile ortaminda bir kac defa bir araya geldik, bir kac defada disarda karsilastik ama cok mesafeli normal konustuk. Sevgilimi olma durumu ben buraya donunce oldu, sevgiliyken hic gorusmedik

sizi kendisinden soğutmak istemiş. bir insan neden bunu ister, karşısındakiyle olan bağını koparmak için... sebep de genelde başka biri olur bilirsiniz. o yüzden tek tavsiyem geri dönerse onunla tekrardan başlamayın. hatta konuşmayın bile.

biraz satir aralarini okumani tqvsiye ederim.
1. Si seenden ilgi bekliyor
ben aylardir gosteriyorum samimiyetimi ortaya koydun neden ayni karsiligi gormuyorum.
2. Si ki beni merak ettiren bu oldu: sen de birakip git ne demek niye boyle dedi. Bunu kendince irdele
3.su sebeb sonuc iliskisi sorma diyor. Bir sıkintisi var. Sen ne kadar herseyini biliyorum desende
4.su muhtsmelen sevgisini anlatmaktan yorulmus beni anlamaya calis diyor senden anlayis bekliyor vs vs vs
bunlar bir yana da ben sizin dilinizi cok sevemedim. Empati yapiyorum hersey 4×4 luk bile olsa biri benle boyle konussa nefret ederim.. surekli bir hesap sorma niye niye diye sikistirma durumun var. Bu cok yorar karsidaki insani. Hani yillardir evli olup da vara yoka dir dir eden kadinlar gibi
alinma iyiligin icin soyledim bence uslubuna dikkat etmelisin

Bana benim sevgimden bir kere bile suphe etmedigini soyledi. Ben senin sevgini hak edecek ne yaptim da allah seni karsima cikardi, sen benim kabul olmus butun dualarimsin derdi yani bunlari soyleyebilcegi kadar sevgimi saygimi herseyimi verdim. Bu konuda bir problem olmadigindan adim gibi eminim. Son bir kac gundur bana soguk davranmaya basladigi halde ilgimi asla kesmedim sebebini sormadim bekledim sadece ama artik gercekten sabrin tasti bu yuzden birde bu uslupla denenek istedim. Bende " sende birakip git " demesine cok takildim anlam veremedigim bir laf etti o yuzden daha fazla sebebini sordum. Tesekkur ederim yorumunuz icin vakit ayirip ilgilendiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…