- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
Erkekler ve hiçbirzaman anlamlandıramayacağımız davranışlar...Herkese merhaba ne zaman bir derdim olsa ve konusacak kimsem olmadigini anlasam kendimi burda buluyorum. Yine asilmaz bir derdin icerisine düstüm ve fikirlerinizi paylasmak istiyorum.
Ben yurtdisinda yasiyorum gecen yaz tatilinde memleketime tatile gittim uzaktan akrabam olan bir kisi beni begendigini evlilik amaciyla gorusmek istedigini soyledi ama nedense o anda kabul etmedim, o zamana kadar her karsilasmamizda abi diye hitap ediyordum. ( aramizda 7 yas var ) bir bucuk ay yaz tatilinden sonra buraya döndüm ama aklimda hep biseyler kaldi onunla ilgili birgun bana sosyal medya araciligiyla yazdi ve konusmaya basladik. gorusmek istemesindeki niyeti benden istediklerini anlatti bana sonra zaman gectikce ben ona o bana asik olduk. Ben bu kadar sevmis olabilcegini hic dusunmemistim bile ama basbaya asikti bana ve cok deger veriyordu, niyetimiz ciddiydi beni bekliycegini soyledi birgun konusurken dayanamiycam diyip evlenme bile teklif etti. Ailesine butun cevresine beni anlatmis. 3 dakika yazmadan sesimi duymadan ozledim demeden duramazdi bende onun bu tavirlarina bakarak iyice kaptirdim kendimi askimi sevgimi dibine kadar yasadim gosterdim verdim. Ne birgun ilgisiz davrandim nede hissettirdim ona. 4 ay gibi bir sure gecti son bi kac gundur artik ilgisiz davrandigini fark ettim bunu acik acik kendisine soyledim bana ''yanlis dusunuyorsun, sevgimden suphe etme ben etmiyorum'' dedi. Ama ben aptal degilim karsimdaki kisinin ayni kisi olmadigini gordum ama sabrettim yine ayni ilgiyle devam ettim duzelir dedim ama karsilik vermedi. Artik icinden hicbir guzel sey soylemek gelmiyordu sanki, zorla gunaydin mesaji atip gunde bir kere halimi hatrimi sormaya basladi. Bu konuyu tekrar tekrar sordum ama her defasinda degisen birseyin olmadigini basta nasil seviyorsa daha fazla sevdigini soyledi ama hissettirme sadece soyledi. En son dun gece yine bu konuyu konusurken birden sesi kesildi sabah uyuyakaldigini soyledi cok sinir olsamda onemli olmadigini soyledim. Aksam saatine kadar nasil oldugumu sorar diye bekledim tek bir kelime etmedi, hasta oldugumu yatak dosek yattigimi bildigi halde. En sonunda dayanamayip '' bu kadarmi umrunda degilim '' yazdim bana '' yinemi basladik '' dedi.
ben: Hayir baslamadik, ama merak edersin diye bekledim butun gun
O : ayni seyleri bende dusunmusumdur belki, merak etmisimdir
ben : o zaman neden yazmadin, neden gostermedin
O : bu soruya kendine sor, neden sen yazmadin
ben : ne istiyorsun benden
O : ustume gelme ne olur, iyi degilim sebep sonucta sorma lutfen
ben : tamam özgürsün
O : sende birak git, peki .
ben : istedigin bu degilmiydi ?
O : Istedigim sadece kendimi toplamak, saglikli kararlar alamiyorum, agresiflestim kiriyorum herkesi
ben : kendini toplarken beni dagitiyorsun günlerdir bile isteye bunu yapiyorsun
O : yanimdaki herkesin canini acittim biraz zaman ver bana
ben : peki neden, soylemek zorundasin ?
O : nedenini sorma lütfen
ben : cevap vermiycekmisin ?
O : hayir
ben : tamam. eger birgun anlatmak istersen seni dinlemiycem haberin olsun, istedigin kadar zaman senin olsun, hersey icin sagol !
O : anlayisin icin tesekkur ederim . Dedi ve gitti. Ben saatlerdir agliyorum bi sebep ariyorum bulamiyorum bu tepkiyi neden vermis olabilir bilmiyorum lütfen siz akliniza gelenleri benimle paylasin. Hakkinizi helal edin cok uzun oldu .
Klişe erkek tribi,kötüyüm ama sebep söyleyemem bana soru sorma sadece bekle ve bana güven va vs vs vs
Siz bu 4 aylık dönemde hiç yüzyüze görüştünüz mü yoksa herşey internet üzerinde başlayıp telefon ve sms ile mi devam etti?
biraz satir aralarini okumani tqvsiye ederim.Herkese merhaba ne zaman bir derdim olsa ve konusacak kimsem olmadigini anlasam kendimi burda buluyorum. Yine asilmaz bir derdin icerisine düstüm ve fikirlerinizi paylasmak istiyorum.
Ben yurtdisinda yasiyorum gecen yaz tatilinde memleketime tatile gittim uzaktan akrabam olan bir kisi beni begendigini evlilik amaciyla gorusmek istedigini soyledi ama nedense o anda kabul etmedim, o zamana kadar her karsilasmamizda abi diye hitap ediyordum. ( aramizda 7 yas var ) bir bucuk ay yaz tatilinden sonra buraya döndüm ama aklimda hep biseyler kaldi onunla ilgili birgun bana sosyal medya araciligiyla yazdi ve konusmaya basladik. gorusmek istemesindeki niyeti benden istediklerini anlatti bana sonra zaman gectikce ben ona o bana asik olduk. Ben bu kadar sevmis olabilcegini hic dusunmemistim bile ama basbaya asikti bana ve cok deger veriyordu, niyetimiz ciddiydi beni bekliycegini soyledi birgun konusurken dayanamiycam diyip evlenme bile teklif etti. Ailesine butun cevresine beni anlatmis. 3 dakika yazmadan sesimi duymadan ozledim demeden duramazdi bende onun bu tavirlarina bakarak iyice kaptirdim kendimi askimi sevgimi dibine kadar yasadim gosterdim verdim. Ne birgun ilgisiz davrandim nede hissettirdim ona. 4 ay gibi bir sure gecti son bi kac gundur artik ilgisiz davrandigini fark ettim bunu acik acik kendisine soyledim bana ''yanlis dusunuyorsun, sevgimden suphe etme ben etmiyorum'' dedi. Ama ben aptal degilim karsimdaki kisinin ayni kisi olmadigini gordum ama sabrettim yine ayni ilgiyle devam ettim duzelir dedim ama karsilik vermedi. Artik icinden hicbir guzel sey soylemek gelmiyordu sanki, zorla gunaydin mesaji atip gunde bir kere halimi hatrimi sormaya basladi. Bu konuyu tekrar tekrar sordum ama her defasinda degisen birseyin olmadigini basta nasil seviyorsa daha fazla sevdigini soyledi ama hissettirme sadece soyledi. En son dun gece yine bu konuyu konusurken birden sesi kesildi sabah uyuyakaldigini soyledi cok sinir olsamda onemli olmadigini soyledim. Aksam saatine kadar nasil oldugumu sorar diye bekledim tek bir kelime etmedi, hasta oldugumu yatak dosek yattigimi bildigi halde. En sonunda dayanamayip '' bu kadarmi umrunda degilim '' yazdim bana '' yinemi basladik '' dedi.
ben: Hayir baslamadik, ama merak edersin diye bekledim butun gun
O : ayni seyleri bende dusunmusumdur belki, merak etmisimdir
ben : o zaman neden yazmadin, neden gostermedin
O : bu soruya kendine sor, neden sen yazmadin
ben : ne istiyorsun benden
O : ustume gelme ne olur, iyi degilim sebep sonucta sorma lutfen
ben : tamam özgürsün
O : sende birak git, peki .
ben : istedigin bu degilmiydi ?
O : Istedigim sadece kendimi toplamak, saglikli kararlar alamiyorum, agresiflestim kiriyorum herkesi
ben : kendini toplarken beni dagitiyorsun günlerdir bile isteye bunu yapiyorsun
O : yanimdaki herkesin canini acittim biraz zaman ver bana
ben : peki neden, soylemek zorundasin ?
O : nedenini sorma lütfen
ben : cevap vermiycekmisin ?
O : hayir
ben : tamam. eger birgun anlatmak istersen seni dinlemiycem haberin olsun, istedigin kadar zaman senin olsun, hersey icin sagol !
O : anlayisin icin tesekkur ederim . Dedi ve gitti. Ben saatlerdir agliyorum bi sebep ariyorum bulamiyorum bu tepkiyi neden vermis olabilir bilmiyorum lütfen siz akliniza gelenleri benimle paylasin. Hakkinizi helal edin cok uzun oldu .
biraz satir aralarini okumani tqvsiye ederim.
1. Si seenden ilgi bekliyor
ben aylardir gosteriyorum samimiyetimi ortaya koydun neden ayni karsiligi gormuyorum.
2. Si ki beni merak ettiren bu oldu: sen de birakip git ne demek niye boyle dedi. Bunu kendince irdele
3.su sebeb sonuc iliskisi sorma diyor. Bir sıkintisi var. Sen ne kadar herseyini biliyorum desende
4.su muhtsmelen sevgisini anlatmaktan yorulmus beni anlamaya calis diyor senden anlayis bekliyor vs vs vs
bunlar bir yana da ben sizin dilinizi cok sevemedim. Empati yapiyorum hersey 4×4 luk bile olsa biri benle boyle konussa nefret ederim.. surekli bir hesap sorma niye niye diye sikistirma durumun var. Bu cok yorar karsidaki insani. Hani yillardir evli olup da vara yoka dir dir eden kadinlar gibi
alinma iyiligin icin soyledim bence uslubuna dikkat etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?