Keşke benimde bir kankim olsa bir arkadaşım olsa

kalanchyo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
30
1
36
İstanbul
:20: kızlar 4 yıl hatta y.lisansla 5 yıl okudum ama atanamadım.istanbulda arkadaşım yok hepsi memlekette kaldı evde kafayı yemek üzereyim artık.Bi kaç akraba var ama yaşıt değil çok bunaldım eşimden başka konuştuğum kimse yok öyle zor ki bu:14:

devlet bahçelinin püskevitini çağrışım yaptı başlık:

benim de bir püskevitim olsa diyor, anne bana niye almıyorsun diyor, bizde niye yok diyor :1:

yanlış anlama ama...evli olupta arkadaşa dosta böylesine ihtiyaç duyan birisini görmek gerçekten duygulandırdı benii..beni var olan kaç yıllık dostlarım biricik eşleri sebebiyle o dostlukları kankalıkları yıkmayı başardılar,hiç birinin değeri yok gözümde...herşeyin tadı farklı güzellikte bunu bildiğini görmek çok güzel..inşallah sahip olmak istediğin o dostluk yanı başındadır ,sevgiler...

benim de arkadaslarım yok. sevgilim vardı ama artık o da yok. insan kendini yalnız hissetmek isterse o kadar çok neden bulabiliyor ki:59: insan özlüyor,bir insanı karsısına alıp doya doya muhabbet etmeyi sohbet etmeyi haklısın. ama en azından senin hep yanıbaşında bulunduğun bir eşin var. unutma daha kötü durumda olanlar da var. en kısa sürede atlatmamız dileğiyle :58:

Ne kadar farklı dertler var.......................

Üzülme senden daha kötü olanlarda vardır !

Komşularınla yakınlaşmayı deneyebilrsin

cnm konularımı takip edersen bende çok yalnızım ve bir arakadaşomızın dediği gibi,bende istanbuldayım ve ben ve bizim gibi olan kişiler biraraya gelsin bişeyler yapalım aynı şehirdeki olan arakadaşlarla..çünkü bende kafayı yemek üzereyim..öyle yalnızımki...

bende aynı durumda sayılırım canım:31:
tanıdıklar var az çok ama ben adam akıllı bir dostum olsun istiyorum ama olmuyor.girişken konuşkan değilim seçiciyim kolay güvenemiyorum kimseye derken istediğimi bulamadım böyle gidersede zor bulurum galiba:27:
ama hep şunu da düşünürüm beni yaralayacaksa dostlarım hiç olmasın daha iyi çünkü öylesine hiç katlanamam :50:bu durum yalnızlıktan daha çok yıkar beni:19: böyle de hayatımdan memnunum ben:31:

maalesef apartman sadece bekar memur var.Bi de sadece bir komşu var o da hasta bakıyor.Rahatsız etmek istemiyorum onu da.Alanımı soran olmuş tarih öğretmeniyim.

anladım cnm öğretmenlik yaptığın yerde yaşıtın kimse de yok sanırım ya da kafa dengi.. varsa onlara samimi yaklaşsan.. gerçi denemişsindir bunları :31:

devlet bahçelinin püskevitini çağrışım yaptı başlık:

benim de bir püskevitim olsa diyor, anne bana niye almıyorsun diyor, bizde niye yok diyor :1:

ben de aynı şeyi yazcaktım cnm aynı şeyi düşünmüşüz :D

valla bu devirde birine güvenmek zor, en yakınım dediklerin bile işine gelmeyen bişey olunca resti çekebiliyor. ben de çok isterdim bir dosrum olsun ama malesef......... :(

bende püskevit versem?:51:
diycektim ki arkadaşlar söylemiş..
olmaz ama ya önce ben düşündüümmm:19:

cnm umarım en yakın zamanda bi arkadaş edinebilirsin kendine..bu zamanda çok kişiye güvenilmiyo zaten..

Back
X