bak canim...senin yazdiklarini okuyunca sanki kendim yazmisim gibi oldum...ben de ailemin istemedigi biriyle gizli yürütdüm ve coook pismanim...cünki o kisi bi zaman sonra senin degerini anlamamaya basliyor...ve ailenin de dedigi bir bir cikyior...asla onu ailene tercih etme...yapma bu hatayi...suan o pislikten ayrildim ve öyle rahatim ki anlatamam. ask bi zaman sonra bitiyor ve saygi sevgi kalyior fkaat ona hicbirisi de kalmamisdi cünki hic iyi biri degildi...ama askin gözü kör ve insan gercekleri epey sonra görüyor
Canım bu konuda aileni dinlemelisin.
Evli biri olarak aşk diye bir kavramın olmadıgını biliyorum.
Aileler hissediyor yok diyorlar ise mutlaka hissettikleri bişeyler vardır.
Ailenin elinde koklamaya kıyamadıkları bir gonca iken başka birinin elinde solup gitme.
Mantığın kalbinden önde olmalı.
Kimse affetmez ama Anne ve Baba kıyabilirmi hiç barışırlar bence onları dinle artık üzme onları.
Canım doğru kararı verdin bak o sevgilin ile ileri de ne olacak biliyormusun ailende senden elini ayağını çeker ise ? Bunun zaten kimsesi yok diye seni ezmeye kalkacak bu büyük ihtimal olacak mantığını dinle lütfen.
Ailen senden iyi bilir neyin ne olduğunu yaşanmışlıkları fazla tatlım gördükleri bir şey var biricik kızlarının geleceğini mahvetmesini istemiyorlar dur bir düşün bakalım, nedir ailenin sana engel olmasına sebep ? Annen neden büyü yapıldığı düşüncesine kaptırdı ? Modern ve çağdaş bir bayan destekte olabilirdi sonuçta.
Ana gibi yar baba gibi diyar bulunmaz...
Babadır dayanamaz sana, ilişkini bitirmeye karar verdiysen sevgilinle konuş, durumu netleştir sonra da git yat babacığının dizlerine, affet beni de. Herhangi bir politikaya ya da öneriye ihtiyacın yok, baba kızsınız aranızda aracıya da gerek yok. İçtenlikle sarılırsan affedecektir seni
Biliyorum, daha şimdiden ezmeye çalışıyor zaten yaşım ondan küçük diye. Ben çok yoruldum yıprandım artık bu adamla uğraşmaktan mecalim kalmadıdaha genceciğim böyle çökmek istemiyorum artık bir gün huzur istiyorum
Annem büyü yapıldığını düşünüyor çünkü vazgeçmiyormuşum, nasıl onun gibi bir insana kapılmışım ve gerçeklerini görmüyormuşum, böyle diyor. Haklı belki bilmiyorum ben inanmam pek böyle şeylere ama ilişkimizin başlarından beri hep baş ağrıları çekiyorum, huzursuzum, kaygılıyım, ağlama krizlerine giriyorum ve inan yürütüyorum ama neden bilmiyorum, sebepsiz gidiyorum yanına, aşığım diyorum ama bunca şeyi kim kabul edip sineye çeker ki? Olabilir mi acaba cidden böyle bir şey?
Bulunmaz babamı istiyorum ben el oğlunu değil ama nasıl kazanırım bilmiyorum, nasıl affettiririm kendimi?
Merhaba kızlar
Ailem sevgilimle evlenmeme izin vermiyordu, görüşmemi bile istemiyorlardı. Ancak gizli yürütüyorduk bir süredir. Bitirdik demiştim, bu yüzden önceki kötü aile krizleri kapanmıştı, mutluyduk. Ailemin yanına gelmiştim bu haftasonu, sevgilimi de göreyim 1-2 saat öyle gideyim eve dedim. Gittim de. Akşam bir problem yoktu, babamla iyiydik.
Ama birden soğudu bugün babam benden, ne olduğunu anlamadım. Kapıyı çek, git, ilişkimiz bitti artık, o adam da buraya gelip seni isteyip alabileceğini sanıyorsa çok beklersiniz dedi sadece. Şok oldum.
İnternet geçmişine baktım kullandığım turizm firmasının üyelik kartıyla internetten öğrenmiş yaptığım seyahatleri, şifrem doğum yılımdı zaten. Şimdi aramız bozuk.
Fazlasıyla üzücü şeyler yaşandı evde bugün. Apar topar geri dönüyordum, çektim kapıyı çıktım ben de annem geceyi burda geçir diye ağladı diye kaldım kıramadım anneciğimi. Annem okumuş etmiş kültürlü bir kadın sana büyü mü yaptılar, saç telini ver bana ben de gidicem hocaya dedi. İnanamıyorum bunu söyleyenin annem olduğuna. Ne yapayım vazgeçmiyorsun artık çarem kalmadı alamıyorum seni onun elinden diye ağlayıp durduHakkaten böyle bir şey olması mümkün mü kızlar? Ben pek inanmam büyüye falan ama bazen kendimi anlamıyorum neden çekiyorum bu adamı, neden yürütüyorum bilmiyorum inanın geçerli bir sebebim yok olanlardan sonra ama gidiyorum tıpış tıpış yanına, bomboş sanki bunu yapmak zorundaymışçasına, onu hep savunuyorum haksız olduğunu bilsem de ve şimdi düşününce ilişkimiz başladığından bu yana sürekli baş ve mide ağrıları çekiyorum, huzursuzum, kaygılıyım, çırpınıp duruyorum :44: insan aşık bile olsa inanın kimse çekmez bu kadar şeyi, görür vazgeçer
Sizce affolur muyum babam tarafından yeniden unutulabilir mi bunlar? Aranızda da var mı ailesiyle böyle eş kavgasına girenler? Çok üzülüyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, ailemi ve sevgilimi nasıl bir arada tutacağımı bilmiyorumDaha doğrusu tutmalı mıyım bilmiyorum, şu an tek düşünebildiğim babamı nasıl geri kazanacağım
Not: Alıntılama yapmayınız lütfen.
canım aşk bu illakide gözün kararacak iyi güzel çirkin dul yetim her neyse yaşamana ve hissetmene engel değilki annem kültürlü bir kadın dıyorsun iyi hoş bunuda bılmesi lazım bence babanın kırgınlıgına gelınce zamana bırak zaman öyle guzel derleyıp toparlıyorkı sen bıle ınanamazsın hem o senın baban sana kıyamaz ki... içinden ne geliyorsa onu yap ve yaşa ama dengeli yaşa..!!! aılen ıstemıyorsa ınan ılerde bunu başa bıle kakabılır sonucta gonul rızası yok ve emınım vardır bır bıldıkleri bundan bıle gunlerce aranızda kırıcı tatrısmalar cıkabılır üzülen gene sen olursun... büyüye gelince baş ağrıların büyüden değil bu ilişkideki çarpıklıktan bence stresten yani arada kalmak böyle sağlıksız yapabılıyor insanı demekki hassas bir insansın ki midenede etki yapıyor hakkında hayırlısı
peki annen birseyler yapmaya çalışmıyo mu yani babanı yumuşatmaya çalışmıyo mu ?
Merhaba kızlar
Ailem sevgilimle evlenmeme izin vermiyordu, görüşmemi bile istemiyorlardı. Ancak gizli yürütüyorduk bir süredir. Bitirdik demiştim gerçekten de bitirmiştim ve bir daha sizi üzecek bir şey yapmayacağım deyip söz vermiştim. Hatta anne babam sarılıp ağlaşmıştık.
Ama sonradan sevgilime geri dönmüştüm. Babam da gizli görüştüğümüzü öğrendi. Gözüme baka baka bana yalan söyledi çok gücüme gidiyor demiş.
O günden beri konuşmadık hiç. Bir zora düşsem koşar biliyorum hastaneye götürdü beni mr a götürdü filan tabi hiç konuşmadık ama aynı evde birbirimizin yüzüne bile bakmadık. Utancımdan bakamıyorum, ona ihanet etmişim gibi hissediyorum. Ailemden uzakta yaşıyorum, orda daha kolaydı ama ziyarete geldim. Resmen aynı ev içinde yabancı gibiyiz ve bu beni çok yaralıyor. Nasıl düzeltilir bu durum bilen var mı? Ya da yaşayan? Babasıyla el oğlu yüzünden bozuşan? Ya da destek olabilecek bir şeyler diyebilecek birileri? Yazarken ağlıyorum
yazdıklarını okurken kendi yaşadıklarım aklıma geldi. Ayrıldık dememe rağmen gizliden devam ediordum. Öğrenmesiyle babamdan ilk okkalı bi tokadımı yemiş oldum.. ve genede devam ettim babam ablam hiçbiri benle konusmadı ama sonunda barıstık :).. Sonunda ayrıldık ama kendi istegimizle aile baskısıyla deil. Şuan arkama baktıgımda iyiki ayrıldım diyebiliyorum. Çünkü ailen istemiyorsa gerçekten bi bildikleri bizim göremediklerimizi gördükleri bişiler kesinlikle vardır. Yasın kaç bilmiyorum ama kesinlikle aileni dinlemelisin.
zamana bırak canım baban mutlaka seni affedecektir anne baba evladına kıyamaz
sen bundan sonra kimse için onları üzme genelde büyükler yanılmaz haklı çıkarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?