- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EU1
-
oyle cırkın kızlar var kı mutlular
insanların dış görünüşüne göre mutluluğu hak edip etmediğini düşünüyorsan senin sorunun başka bence-tatlicadiarzu-
okursan eger ıyıce anlardın ne demek ıstedıgımı mutlu olmanın cırkını guzelı yok demek ıstedıgımı sorunun derken ne kastettınız pardon?
okumasam nasıl cevap yazacaktım zaten? "etrafımda mutlu insanlar var çirkin" falan diye bişeyler yazmışsın ben de onu saçma buldum şimdi okuyan kendisini dış görünüş olarak beğenmeyen bi kaç kardeşimiz olsa bu yazında kendilerini kötü hissederler ben buna kızdım. sorunun dediğimde olaylara bu açıdan bakman anlamında. neyse sert çıkmış olabilirim ama kusura bakma bu çirkin şansı falan gibi laflardan hazzetmiyorum insan insandır. sen de eminim kötü niyetli bişey söylememişsindir ama üslup biraz yanlıştı ondan tepki verdim...
uslubun yanlıs geldı banada ben ınsanları kırmaktan cok cekınırım hayatı ınsanları sevıyorum ama su var kı allah ınsana cırkın sansı versın dıye bı soz var halk arasında ben onu dedım ayrıca guzel denebılır gorunusteyım tabıkı gorecelı bı kavram bunuda bılıyorum ama kısmetım yok sansım yok gıbı gelıyo buna ıstınaden soyledım moral vermek yerıne bıde laf atttınız yınede sevgıler mutlu kalın
uslubun yanlıs geldı banada ben ınsanları kırmaktan cok cekınırım hayatı ınsanları sevıyorum ama su var kı allah ınsana cırkın sansı versın dıye bı soz var halk arasında ben onu dedım ayrıca guzel denebılır gorunusteyım tabıkı gorecelı bı kavram bunuda bılıyorum ama kısmetım yok sansım yok gıbı gelıyo buna ıstınaden soyledım moral vermek yerıne bıde laf atttınız yınede sevgıler mutlu kalın
ya aranızda tartısmayın ya konu var burda
allah cırkın sansı versın derler hep
cunku cırkın kızlara genelde zengın akıllı kulturlu guzel yakısıklı adamlar duser prenses gıbı guzel kızlar da garıp adamlarla evlenır dayakcı kötekcı falan , guzellık gorecelıdır ve guzellık yarısmalarında secılen guzeller buyukcemaatlerce halk olarak genelde begenılen guzel denılen tıpler secılır yani guzellık yarısmasının var olması kadar guzel ve cırkın de vardır abartmayın konuyu bu da deyım zaten deyim yani halk arasında söylenegelmiş bir şey. -tatlicadiarzu- burda benım konum var siz atılıyonuz valla hıh :dilcikar:
kolonyacım bende bundan 7 sene once bolee aptal bır adam cekdım hemde 4 yıl he ne oldu adatıldgımla kaldım o ayrı lakın sımdı 7 sene gecdı o hala bekar ve 7 senedırde kapımda kopek gıbı af belkıo hala umrumdamı aklını basına topla bolee adamlara boynuz lazım kotu kız olmak lazım kendıne ne olursa olsun bır ıs bul gercekden kafan dagılır ben uzun zamandır psıkolojık tedavı goruyordum ıse gırdım falan duzelmızdım sımdı issizim evdeyım yıen mutsuzum sevgılım desen baska telden calıo :) aklını basına topla canım 28 yasında olman senı endılesendırmesın mıllet 40 koca buluo hem gec evlenenler daha mutlu oluo duruo duruo turnayı gozunden vuruo :) bızım bır komsu vardı 34 yasında evlendı adamın 5 yıldızlı otelı var ve kadınada tapıo adeta sevgılınıde salla gıtsın bak bız varız ben varım yalnız bırakmam senı :)
Keşke,
düzgun bır bırlıktelıgım olsa normal gıtse sonra ewlensem adam gıbı adam ıstegını hep sunsa bana hep sevse devam etsek ben mutlu olsam evlensek gezmeye cıksak eglensek guzel gıtse bebegım olsa calıssam bı yandan mutlu olsam sevsem sevılsem ev işi yapsam ama tamam duzgun hayat işte baska napcan desem hayat bu desem....
bır sevgılım var yıne hep cok ısterdı benı hep derım ya cok severdı bugun bıle zorla teklıf et bakayım dedım evlenme teklıfı ettı para bırıktırıyorum dedı ama yaptıgı bunlarsa yapmadıgı neler var tahmın edemezsınız tamamen kullanılıyorum gıbı tamamen dalga gecılıyorum gıbı, anlatamam
berbat,
annem bır yandan geldı bu senle dalga gecıyor seven adam 2 hafta aramadan gorusmeden durabılır mı dıyor haklı bıraz da ,
aramıyor sormuyor bulusunca ne bıleyım ben yararlanıldıgımı hıssedıyorum
dahası ılıskıde sözum de gecmıyor şaka gıbıyım kime söz gecırebılıyorum kı zaten
aılemın parmagında oynayan bır oyuncak gıbıyım
kendı basıma karar veremıyor evden adım atamıyorum kötürüm gıbı bır şeyım
umursamamak ıstıyorum ama hayatım neden böyle asagı yokusla devam edıyor kı
çöktükce çökuyorum 2 sene dir işsizim universıte okudum göya
sevgili desen hak getıre
ne zaman yüzüm güldü ki.
evlılık ıstegı arzum hep var yasım 28 oluyor ama ne adam gıbı gelen var ne gıden tek yapabıldıgım caresızce aglamak ve yerımde saymak...
benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?