- 2 Nisan 2024
- 2.380
- 2.490
- 53
- Konu Sahibi Tardis_2718
Okumuyorum! Sağolun bilgi için.İçeriğinde bile yazıyor siz okumuyr msnz içeriklerini? Ben 45 dakika zor dayandrydm oglum emme sevdalısı oldgndan ama büyüdükçe süre 1 saati bulabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumuyorum! Sağolun bilgi için.İçeriğinde bile yazıyor siz okumuyr msnz içeriklerini? Ben 45 dakika zor dayandrydm oglum emme sevdalısı oldgndan ama büyüdükçe süre 1 saati bulabilir.
Niye bu kadar agresif cevap?İçeriğinde bile yazıyor siz okumuyr msnz içeriklerini? Ben 45 dakika zor dayandrydm oglum emme sevdalısı oldgndan ama büyüdükçe süre 1 saati bulabilir.
Siz agresif şekilde okdgnz için öyle gelmişNiye bu kadar agresif cevap?
Merhabalar oncelikle gecmis olsunÇocuğum 26 aylık.Emzirmeyi bırakalı 10 gün oldu.Dis doktoruna götürdük ,tam 12 dişi çürük.Emzirmeden kaynaklı olabileceğini söylediler.Vicdan azabı çekiyorum.Bir de şu demir ilacindan oluyor diyenler var ve evet uzun süre demir ilacı kullandık hep düşüktü demiri.Onumuzdeki haftalarda anestezi ile dış tedavisi görecek.İcim çok kötü.Ve geçen haftaki kan tahlilinde yine demiri çok düşük çıktı.Ne yapacağımı sasirmis durumdayım.Et balık tavuk veriyorum düzenli olarak ama olmuyor da olmuyor.Keske emzirmeseydim de mama verseydim diyecek duruma düştüm.
Bende emzirdim demir ilacı sonrasi ondanmi acaba ama ocean'in demir damlası sut ürünleriyle kullanılıyor diye biliyorum hamileyken kullandığım ilaclardandir dedi doktorun biri ama kendide emin değildim pekOndan da değil sanki oğlum 19 ay gece gündüz emdi gece saatte bir kalkıp meme diye inletirdi.
30 ay emzirdgmi düşününce emzirmekle alakalı değildr diye dusunyrm.ama 6. Aydan sonra dişler yeni çıkarken bile silikon fırça ile fırçaladık.
Genetik yapı olabilir kullandgnz ilaçlar
Hatta bir çok anneyi demir İlaci verdikten sonra emzirdgni gördüm ki bu en büyük hata. Demir ilacı Öncesi ve sonrası süt ve süt ürünleri yasaktır.
Hiç sucluluk.hissetmeyin lütfen o.demir.ilacından dır .Süt yapmaz. Emzirmeseydin bunun üstüne birde bagisikligi düsük oldugundan baska hastaliklar olurdu.Çocuğum 26 aylık.Emzirmeyi bırakalı 10 gün oldu.Dis doktoruna götürdük ,tam 12 dişi çürük.Emzirmeden kaynaklı olabileceğini söylediler.Vicdan azabı çekiyorum.Bir de şu demir ilacindan oluyor diyenler var ve evet uzun süre demir ilacı kullandık hep düşüktü demiri.Onumuzdeki haftalarda anestezi ile dış tedavisi görecek.İcim çok kötü.Ve geçen haftaki kan tahlilinde yine demiri çok düşük çıktı.Ne yapacağımı sasirmis durumdayım.Et balık tavuk veriyorum düzenli olarak ama olmuyor da olmuyor.Keske emzirmeseydim de mama verseydim diyecek duruma düştüm.
Gıda ve su ile ocean.Bende emzirdim demir ilacı sonrasi ondanmi acaba ama ocean'in demir damlası sut ürünleriyle kullanılıyor diye biliyorum hamileyken kullandığım ilaclardandir dedi doktorun biri ama kendide emin değildim pek
3 yaşına kadar emzirdim ,1 yaşına kadar da emzik kullandı şuan 5.5 yaşında daha dişleri bile düşmedi kendini suçlama her çocuk farklıdır sen de iyiliği için emzirdin.Çocuğum 26 aylık.Emzirmeyi bırakalı 10 gün oldu.Dis doktoruna götürdük ,tam 12 dişi çürük.Emzirmeden kaynaklı olabileceğini söylediler.Vicdan azabı çekiyorum.Bir de şu demir ilacindan oluyor diyenler var ve evet uzun süre demir ilacı kullandık hep düşüktü demiri.Onumuzdeki haftalarda anestezi ile dış tedavisi görecek.İcim çok kötü.Ve geçen haftaki kan tahlilinde yine demiri çok düşük çıktı.Ne yapacağımı sasirmis durumdayım.Et balık tavuk veriyorum düzenli olarak ama olmuyor da olmuyor.Keske emzirmeseydim de mama verseydim diyecek duruma düştüm.
Geçmiş olsunÇocuğum 26 aylık.Emzirmeyi bırakalı 10 gün oldu.Dis doktoruna götürdük ,tam 12 dişi çürük.Emzirmeden kaynaklı olabileceğini söylediler.Vicdan azabı çekiyorum.Bir de şu demir ilacindan oluyor diyenler var ve evet uzun süre demir ilacı kullandık hep düşüktü demiri.Onumuzdeki haftalarda anestezi ile dış tedavisi görecek.İcim çok kötü.Ve geçen haftaki kan tahlilinde yine demiri çok düşük çıktı.Ne yapacağımı sasirmis durumdayım.Et balık tavuk veriyorum düzenli olarak ama olmuyor da olmuyor.Keske emzirmeseydim de mama verseydim diyecek duruma düştüm.
Bilmiyorum ben etken maddesini arastirdigimda sütlede kullanılabilir olduğunu okudum bir yerde dogrumu degilmi bilmiyorum ama kan değerleri iyiydi zaten ürün üzerinde de bu konuda bir uyarı bulunmuyor dişlerine etki edermi bilmemGıda ve su ile ocean.