Keşke evlenmeseydim keşke

Ama ölmüş adamın suçu değil ki Eşinizin beyni var ailenize de laf söyleyemez ya!!

Hep mj boyleydi? Normalde naisl peki esiniz
Evet hep böyleydi bi sürü sonra kanıksıyorsunuz olayı benim çocuklarım babaya çok düşkünler ve boşansam her türlü pisliği yapabilecek bi insan ben her türlü savaşırım ama çocuklarım kaldıramaz biliyorum çünkü çocukları kullanacak bana karşı

Ben napardim biliyon mu? O kavanozu tencereyi alip firlatirdim gozunun onunde.. senin arkadasinada ananada dayinada asurenede diye kucuk bi cinnet ani yasatirdim. Bunu inanki oylesine soylemiyorum, sinirlenince yaparim. Ofke kontrolum yok degil, ama sen alttan aldikca ustune gelir bu tipler. Dokup sacardim sonra al ver derdim.

Asure agizla istenir mi ya? Millet ne gorgusuz olmus.. ha ayrica bu islere erkek karisir mi? Sanane ya sanane, begenmediysen otur kendin yap.

Aşure zaten azar azar tadımlık dağıtılır doyumluk değil.
Her işe karışmasınlar bir zahmet.
Eşinizin öfke problemi var gibi tedavi olması lazım yoksa sizi de sinir hastası edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…