- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Ahhh ahhh neler yaşadım.Gözümde yaş durmadı.Çocugunuz var mıNe paracı insanlarmış, iyi ki kefil olmamışsınız.
Evet var. Bundan sonra çok mutlu olun inşallah. Kaç sene evli kaldınız?Ahhh ahhh neler yaşadım.Gözümde yaş durmadı.Çocugunuz var mı
Konunuzu aradım ama bulamadım. Linkini verebilir misiniz lütfen ?Ahhh ahhh neler yaşadım.Gözümde yaş durmadı.Çocugunuz var mı
Ama ölmüş adamın suçu değil ki Eşinizin beyni var ailenize de laf söyleyemez ya!!Tabii. Herseyi yapan ben. En bas sorunumuz saygi. Mesela anneme falan saygi vermedigi icin kavga anlarinda sayar.. coook dokunur. Ben onun olmus babasina hic beddua etmezdm mesela.(icimden ediiyirum) ama baktim aileme laf ediyor her kavgada icimden beddualar etmeye baslaidm yattgi yerde rahat edemesin. Boyle sinir bi evlat yarattihi icin dyorum
4 ayEvet var. Bundan sonra çok mutlu olun inşallah. Kaç sene evli kaldınız?
Inanin ayakta alkisliyoruuum. 4 ayda hic fazla sans vermeden aklinizi kullanip ayrilnissiniz
Ya evet akli var ama bi dusunun sizce cook cok buyuke tki etmemis mi? Etmez mi ya daAma ölmüş adamın suçu değil ki Eşinizin beyni var ailenize de laf söyleyemez ya!!
Adamlar beni dolar olarak gördüler.Eger susarsam yuvam olurmuş.Allaha havale ettim.Hakkım helal değildir.Inanin ayakta alkisliyoruuum. 4 ayda hic fazla sans vermeden aklinizi kullanip ayrilnissiniz
Evet hep böyleydi bi sürü sonra kanıksıyorsunuz olayı benim çocuklarım babaya çok düşkünler ve boşansam her türlü pisliği yapabilecek bi insan ben her türlü savaşırım ama çocuklarım kaldıramaz biliyorum çünkü çocukları kullanacak bana karşıHep mj boyleydi? Normalde naisl peki esiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?