Keşke evlenmeseydim keşke

Cok haklisiniz. Evet boyle oturmus. Bu tepkileri asla gormeid. O konuda da coooooookk kizginim kendime. Benim kirigim oldu ameliyat oldum ben. Asla tam anlamiyla tepki veremeidm. Nekadar aptalca dimi? Cok yumusak kalpliyim cok. Yani bu farkli bi durum aslinda yumusak kalpli olmak da degol. Hali altina supurup ugrasamama bitkinlik bosvermislik

Ya aslında haklı, ben de bulaşıklık sevmiyorum kötü duruyor, çayı da akşamdan döküp çaydanlığı yıkamak gerek. Ama bunlar erkek işi değil, yada kendisi yapacak beğenmediği yerde. BİM’in çamaşır suyunu kullanmadım bilmiyorum, ama aynıdır sanırım. Ben çamaşır suyunu sadece klozette kullanıyorum.

Neee guzel yazdiniz ozunde iyi olmasin butunsel olsun diye. Ah iste tam anlamiyla buuu. Parasal yonden hic oyle seyler yasamadim. Bana da bonkordur ama digee dedikleriniz dogruu

Ya olayi hep kendi benligine ceviriyir. Neden dedigini yapmiyormusum neden hep cevap veriyirmusum vs. Saygi diye diye olecek. Yoklugunu cektigi sey hep.
Sizin ona cevap vermenizi saygısızlık olarak görüyorsa gerçekten sıkıntılı bir süreç yaşıyorsunuz.Allah Sabr versin..
Ayrıca Saygı isteyen kişi önce kendi davranışlarını kendisini düzeltir ki beklediği saygıyı görsün.Eşinizin arkadaşları arasında saygınlığı var mıdır Nasıldır ??
çevresinden göremediği saygıyı da sizden bekliyor olabilir mi acaba ??

Evet yazmistim buna benzer bisey. Soyle ki, ben icten ice bana hakaretlerine bagliyorum.. profosyenel bisey blmiyirum. Amaa yakinlasamiyorum. Kendi istegimle yanina gitmiyorum mesela. O hep geliyir ve bundan cokcok sikayetci. Benim icin gorev gibi bisey yani. Olsun bitsin... ben hic bi keyif almiyorum afedersiniz ama.. sogudumu duaunuyirum. Cunku ben asla boyle degildim bu konuda. Yani binnnnde bir istyorum binnnnde bir. O da birkac gun aramiz iyi oluyor anlaysli oluyor(genel anlamada gun icindeki konularda) o zaman. Bununla ilgli bi yorumunuz mu var acaba? Merake ttim gercekten

Siz kolay affettikçe yaptığı önemsizleşiyor. Şiddetin affı olamaz. Tamam sinirlidir, öfke kontrolü problemi vardır farkındaysa tedavi olmalı. Bir de bu kadar basit şeylere sinirlenmesi çok zor sizin açınızdan. İlerde çocuk olursa aynısını çocuğa da uygulayacak, bağıracak dövmese de çocuğu korkutacak. Ben ne kadar çeksem de çocuğuma yapılmasını kaldıramazdım. Çok iyi düşünün.

Ya canim. Bunlar erkegin isi degil ki. Suan yazarken bile ole sacma geliyor ki aciklamam. Biz gece yatana kadar cay iceriz. Tam yatarken kapariz. Cay icinde kaynar. Tortusunu posete dokuyorum posete zarar veriyir. Camasir suyunun kokusu basimi agritiyor biminki cok kotu kokmuyir bi de uygun aliyordum. Sanane yani dimi. Niye domestos olmiyormusjm. Ya ne alaka? Bildigindeb degil ki. Dandikmis ucuz diye aliyormusjm bunjn en iyisi domestosmus. Falannn filan

Valla tamda benim yasadigim gibi. 7 sene oldu evleneli ve gectigimiz cumartesi cok buyuk bir patlama yasadim. Sus sus nerye kadar o gunden belli gorusmuyorum ve ciddi anlamda bisey degismese devam etmek istemiyorum

Cocuga yapacagini hic dusunmedim mesela ama aklima gelen hep nedir bilir misinzj? Cocugun onunde cekinmeden benle kavga etmesi ve cocugun bana sifri saygi duymasi..

Soyle anlatiyim yani arkadaslariyal evlendikten sonra cokcok az gorusmeye basladi bin sukur.. hakkini yiyemem. Bi tane cook yakin arkadasi var. Goya saygi duyuyor. Bi kere sevgililik donemnde ben kocamin yanindayken gelip dedi ki, bugune kadar beni ornek aldin yavas yavas kendi kisilgini oturtma zamanin. Tarzinda bisey. Sok oldum. Saygisizliga bakinnnn. Bu ne diyo saygisiz dedigmde kafasi guzel bosver dedi. Cok hafif icmisti evet arkadasi. Ama kafasi ucup gidecek kadar asssdla degildi. Saygi duyan arkadasi goruyir musunuz? O arkadasinin agzinun icine bakar. Acayip sayar onu

Dua oku evinde bakara suresi aç dinle. Huzursuzluğa iyi gelir . Bazen benim eşimde sebepsiz yapıyo işi yüzünden die pek üstelemiyorum. Stresli bir işi varsa.

Evet durum çok açık çevresinde kuramadığı göremediği saygınlığı sizden görmek istiyor Aşağılık kompleksi yani ..
Eşiniz kendini ruhsal ve bedensel açıdan yetersiz ve değersiz hissediyor olmalı ki Sizin üzerinde baskı kuruyor.

Valla tamda benim yasadigim gibi. 7 sene oldu evleneli ve gectigimiz cumartesi cok buyuk bir patlama yasadim. Sus sus nerye kadar o gunden belli gorusmuyorum ve ciddi anlamda bisey degismese devam etmek istemiyorum
Bu tur insanlar kendilerinden okadar eminki, hic kendisilerini degismek istemiyorlar diye düsünüyorum

Bu tur insanlar kendilerinden okadar eminki, hic kendisilerini degismek istemiyorlar diye düsünüyorum
Aynen etrafindaki insanlara kendi pencerelerinden bakiyorlar. Kendilerini oyle bi kusursuz goruyorlarki. Sadece karsisindakileri kusurlu goruyorlar. Inanin benim icin artik son nokta, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun

Boylesi kiymetli yemin ediyirum. Asla asla laf soyletmez ona. Bir kere evden gidecek duruma geldim ciddi ciddi deidm ki ben yarn evden gidiyorum. Kavga etmistik o adam yuzunden. Ama onla gorusmycem demedi bir turlu diyemedi

Aynen etrafindaki insanlara kendi pencerelerinden bakiyorlar. Kendilerini oyle bi kusursuz goruyorlarki. Sadece karsisindakileri kusurlu goruyorlar. Inanin benim icin artik son nokta, hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
Ne guzel cesaretinizi toplamisiniz tebrik eidyroum

Öncelikle sorunuza cevap vereyim her evlilik böyle değil bu şekilde bir evlilik olmaz zaten gerçekten üzülerek okudum. Kimseye boşan ayrıl demek haddime değil ama özünde iyi olan bir insansa zaten size şiddet uygulamaması gerekiyor kendini frenlemesi gerekiyor insan sevdiğine kıyamaz çünkü...

Dışarıya ayşeye fatmaya aliye iyi olsa ne olur size evde kan kusturduktan sonra ve sizi çok güzel sindirmiş cevap versem döver diyorsunuz bu hiçbir şeyi çözmez ki..

Aşure meselesini hayretle okudum babasına kızmayın öyle görmüş ama neden ders almamış ? Her problemli babanın oğlu bu şekilde olacak diye bir şey yok özellikle babası gibi olmamayı tercih ederdi öfke problemi mi var ? Paşa paşa doktoruna gider ilacını içerdi onda öyle bir girişim yok..

Eşime ben domestos desem domates mi? der. 750 ml aşure verseydim bunlar kaseyle dağıtılmıyor mu?derdi. Ya da bulaşıklık desem anlamaz bilmez bebeğim var bazen ev uçar onu bile görmez beklemez dersem yapar ama yalnız öyle bilmez

Burada siz ne düşünüyorsunuz o önemli bu şekilde devam etmez çünkü yazık size yıllara gençliğinize yazık

Ne guzel cesaretinizi toplamisiniz tebrik eidyroum
Valla cesaretmi diyim artik burama kadar geldimi diyim. Ben bugune kadar ona fazlasiyla fedakarlik onu fazlasiyla alttan aldigimi dusunuyorum. Bunu tabi kendim icin yaptim. Ilerde geriye bakip pismanliklar ve keskeler yasamim diye. Donup baktigimda cok sukur hic bir keskem hic bir pismanligim yok. Ben bir adim attim, bakalim Rabbim kaderimizde ne yazmis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…