Keşke evlenmeseydim keşke

Koca degil kaynana mubarek

Boooooooooooasssssveriiiiiiinnnnnnnn. Sakiiinnn ama sakinnn evlenmeyin. Bakin cook net soyluyorum. Biz hep kavga ederdik ama boyle hakaret soddet yoktu tabi. Bbam duguna 5 ay kala at nisnai dedi yok dedim. Appptal kafam
Ben de hakaret var şu an şiddet yok. Evlenmeyi düşünmüyorum. Çok seviyorum ama boşanmaktansa evlenmemek daha iyi.

Ben de hakaret var şu an şiddet yok. Evlenmeyi düşünmüyorum. Çok seviyorum ama boşanmaktansa evlenmemek daha iyi.
Valla bosanmayi dusubmek cokcokcok zor. Hakaret eden herseyi yapar. Bana evlenmeden cok laf soylenildi ama biiir kulaktan giriyir digerinden cikiyor. Yapmayin etmeyin. Sevgi bos. Geciyor gidiyor. 3 gun size biri sefkatli davransin ona bile kayar insanin akli. Yani sevebilirsjn.. demem o ki cook cok iyi dusunun

Allahın öküzü malı. Siz neyi bekliyorsunuz hala ben anlamadım. Çocukta yok işte. Başlarım bunun kocalığına. Aileniz yok mu anne babanız kardeşiniz?

Ablanızla konuşun bi. Anlatın ona. Aklım ermiyor yuva yıkıldı diye üzülür aile ama mutsuzsun sen. İtip kakılıyorsun. Böyle çok mu iyi? Bu dengesizle yaşamak çok mu hoş?

Sanki benim eşimi anlatmışsınız bende 10 yıldır evliyim imtihan olarak bakıyorum olaya 2 çocuğum var benim bimde ben baba yaptım sanki koca olmuş gibi ne diyim Allah ayıpsız el kınamaz ayrılığı versin

Kocanız "el iyisi" dediğimiz tiplerden sanırım. Elaleme yaranacağım diye kendini paralayıp maymun olan ve bu uğurda ailesine hayatı zindan eden adamlardan yani.
Yapılacak şey belli, düzeleceğini sanmıyorum. Sinirinden fiziksel zarar da görüyormuşsunuz.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama varsa da böyle bir adamdan boşanmanız en çok çocuğa yarar sağlar.

Bende diom keşke evlenmeseydim diye ama ben boşadım o hayvanla evli olcama dul desinler napıyım

Hep mj boyleydi? Normalde naisl peki esiniz

Cocugum yok. Evliligimin bu sekilde dengesiz olmasindan oturu domgum kontrol kullaniyorum gizli bilemiyorum belki ayrilirm diye diye 3 sene gecti

Yaaa iste benim esim herseye karisirrr tahammulum kalamdi artik. Bj de evet bambaska biri olabilirdi amaa yine de buyuk bir bolumh ailesinin suvu degil mi sizce de??? Babasi ya da annesi boyle masaydi bu sekil bir birey yetisirmiydi? Daha cocukken aklina siddet hakaret islermiydi? B

Insanin icini kopurtiyorlar kendinden sogutuyorlar. Aile hep ailee. Yetistiren bu erkekleri yetistiren annelerin pof poflamasi. Babalarib da karilarina hayvan gibi davranip cocuklarina booyle ornek olmalari
Yazmıyım dedim ama yok sen kendini o kadar güzel kandırmayı ogrenmisin ki hep babadan iste ölmüş babasina beddua ediyorum aslinda özünde iyi falan filan sana vuran zerre saygisi olmayan adam icin yazık ediyorsun kendine
Eşim 5 kardeşin en küçüğü babasini tanimak istemezsin yaşadığı yerde nam-i bilinen psikopatin despotun biri eşim abisi 3 görümcem çok şiddet görmüşler aklina gelmicek sekilde hatta abisini cani sıkıldığında işi ile alakali çağırıp dövermiş boyle bir ruh hastasi keza esimde nasiplenmiş
Günümüze gelirsek abisi evli 2 kizi var el kaldirmayi birak peslerinden koşuyor kizlarinin esine ayni şekilde benim eşim de 2 evladımız var asla vurmak ne demek bana saygisizlik etmez yani bunlari su yüzden yazdim evet babasi manyakmis amenna ama kocan olacak odun kendini geliştirebilirdi aynisi olmak zorunda degil
Lutfen çocuk yapma ve koşarak kaç o mağara kackinindan

Alinti: Aysegul Mermer - Ayrilirken Tanisalim; "Ama bazen evliliğin değil, sizin kurtarılmaya ihtiyacınız vardır. Batmak üzere olan bir gemiye kendini zincirleyip, suya gömülmek, hiç bir zaman doğru degildir." Korkarım ki eşinize de de narsistik belirtiler var.. kisa sureli bir evlilik yasadim. Psikolojik siddet fiziksel şiddetten beterdir. İnsanı bitirir. Zamanla hareket bile edemeyecek duruma gelirsiniz. Aileniz ile paylaşın durumunuzu. Onunla yaşadığınız her geçen gün suya daha fazla gömülürsünüz. O suda sakin boğulmayin olurmu. Konuşun anlatın. Kimseden çekmeyin. Bu süreçte bütün yollarla korunun.. Çocuğunuz olursa; gücünüzü toplamanız çok daha zor olur. Netice zaten belli . Esiniz ne yazikki degismez.. Ben basardim siz de başarın. Allah yardımciniz olsun

Var bin sukur. Kimse bisey blmiyor ama. Aileme cok iyi :)
Ay gerçekten deli oldum kocana. Ayrıl Allah aşkına ömür geçer mi böyle bu öküzle. Çocuğun olursa napacaksın? Sen kayınbabana kızıyorsun senin oğlun olursa gelininde aynı şeyleri yaşayacak. Sakın yapmayın bunu kendinize. Gidin ailenizin yanına. Üzülürler ama alışırlar. Hiç beklemeyin

Yaşıyor mu hala babaları ? Yaşıyorsa büyüyünce çocuklar tepki göstermedi mi ?

Konu sahibine gelince demek ki hala o sınır noktasına gelmemiş, daha yaşayacakları var biz ne dersek fayda etmez.

Son düzenleme:
Yaşıyor mu hala babaları ? Yaşıyorsa büyüyünce çocuklar tepki göstermedi mi ?

Konu sahibine gelince demek ki hala o sınır noktasına gelmemiş, daha yaşayacakları var biz ne dersek fayda etmez.
Yasıyor 80 yaşında halâ despot hala ruh hastasi bir adam işte görümcelerim o kadar ezilmis o kadar dayak yiyerek büyümüşler ki esleri de saygisiz malasef mutsuz evlatlari için sürdükleri bir evlilikleri var ve babaya tepki veremicek kadar korkuyorlar içim aciyor bu konuda malesef
Eşimi sorarsanız 17 yaşında evden bir ayrılmış ki onun hastalikli beyni yüzünden okuyamamış ama çalışmış çok çalışmış şükürler olsun şimdi hak ettigini aldi 6 ay kadar önce çok guzel bir iş teklifi aldi yoneticilik yapıyor şu anda tirnaklariyla kaziya kaziya geldi buraya inan ofisini görünce o ladar duygulandim ağladım ki anlatamam öyle bir ruh hastasindan işte böyle bir adam cıktı geçen hafta da yüksek lisansa kaydini yaptırdı eşimle gurur duyuyorum gercekten ona baktıkça insanin herseyin kendi elinde olduğunu görüp örnek aliyorum.
Bunlari aman benim kocam böyle doye anlatmak için yazmadim ama konu sahibinin inandığı sey yanlış evet ailede eğitim onemli ama insanoğlu kendine birseyler katmalı geliştirmeli babam da böyleydi diyip o yoldan gitmek çok kolaya kaçmak bence

Daha mi iyisiniz peki simdi? Nasildi?
Çok daha ıyıyım.Yasanadıgım sey kalmadı.4 ay evlılık gecırdım.Once altın sonra bılezık sonrada kefil ol dedıler.kaynana gorumce dertlerımı anlatmıorum bıle.Konularımda var.Bende kefıl olmadım boşandık.Önce cok zorlandım.Şimdi kemdıme geldım.Ama insan yonede sevılmek ıstıyo.Çocugumda olmadı çok sukur.Iyıyım rabbım hayırlı ınsan cıkarır katsıma ınsallah

Ne paracı insanlarmış, iyi ki kefil olmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…