• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke evlenmeseydim ..

madamdaisy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
162
58
13
1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım

Kendi öz kardeşlerinden bile kıskanıyor ve bunu dile getiriyor !

M madamdaisy neden kaçtın ki? Önceki konunda kaçma, yapma, etme demişiz ama dinlememişsin ki? :KK43: Şimdi sana ne desek, ne yazsak boş..
Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor

1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
Sakın hamile kalma
Baba evine dönmek istemiyorsan ve durumdan şikayetçiysen çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durman gerek ki gerekli şartları sağlayabilesin. Ama seni evden dışarı çıkartmayan bir eşten bahsediyorsun kendi elinle kendini yakmışsın.

Baba evine dönmek istemiyorsan ve durumdan şikayetçiysen çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durman gerek ki gerekli şartları sağlayabilesin. Ama seni evden dışarı çıkartmayan bir eşten bahsediyorsun kendi elinle kendini yakmışsın.
Çalışmama bişey demiyor çalış diyor ama kendinin bildiği bi yerde istiyor kendisi bi akrabasının yanında çalışıyor gel yanımda diyoe

Evliligin ilk zamanlarinda boyle normal oluyor malesef kiskaniyorlar ayni seyler herkesde. En azindan siddet yok .. sanirsam

"Esim eskiden boyle degildi " yi kabul edemiyorum.illaki sinyal vermis ama siz gormemis ya da gormek istememissiniz belli ki.aileniz gormus olabilir bu yuzden de kacmissininiz

"Esim eskiden boyle degildi " yi kabul edemiyorum.illaki sinyal vermis ama siz gormemis ya da gormek istememissiniz belli ki.aileniz gormus olabilir bu yuzden de kacmissininiz
Bana şort giydiren birlikte şort aldığım adam örtün diyor inanılır gibi değil

Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor
Canım benim universiteye gitmeyi de istememişsin. Şu an okulunda egitimine devam ediyor olabilirdin. Bu hayat daha mi iyi. En azından kocam dövmüyor diyorsun. Daha 1 ayda keşke demeye başlamışsın. Yazik degil mi hayatına. O kadar konular var kacmakla ilgili.. Keşke biraz tavsiyelere kulak assaydın. Şu an sana diyeceklerimiz seni sadece psikolojik rahatlatır. Yaşayacaklarının önüne gecemeyiz ki biz. Nasıl yasamak istediginin seçimini sen yaomışsın zaten :(

Back
X