- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
Bende böyle düşünüyorum KPSS falan çalışıp memur olursam direk boşanıcam
Noktasına virgülüne katılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende böyle düşünüyorum KPSS falan çalışıp memur olursam direk boşanıcam
Noktasına virgülüne katılıyorum
Meslek edinmen neden önemli biliyormusun.inan yoksa hükümsüzsün yaşın kaç olursa olsun insanlar seni küçük görüyor ,söz hakkı tanımıyor,kendine ait mesleğin sınırların hayatın olduğunu ispatla, bunu ispatlarsan kimse ağzını açamaz .eşine de bu konu hakkında net kararını bildir , beni böyle sevdin böyle aldın. Değişmemi beklemen için çok geç kaldın de daha önemli mevzular var kafamı kurcalayan de kestir at . Belli ki ailesini kafasını karıştırıyor..Bende böyle düşünüyorum KPSS falan çalışıp memur olursam direk boşanıcam
İşte bunun sevgiyle aşkla alakası yok. Sapıklık bu. Öz kardeşten kıskanma nedir yaaaKendi öz kardeşlerinden bile kıskanıyor ve bunu dile getiriyor !
Eşin zaten kapanmanı istemiyor muydu?1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
Belki kardeşi sağlam ayakkabı değil siz daha iyi tanıyamazsınız ya haberleri duymuyorsunuz sanırım kim kiminle kaçıyor birtek bunları biz mi izliyoruz anlamadım.İşte bunun sevgiyle aşkla alakası yok. Sapıklık bu. Öz kardeşten kıskanma nedir yaaa![]()
Ben de okuyorum ama insanın içinde varsa bi sapkın düşünce işte o zaman oluyor bu olaylar. Sırf haberlerde görüyoruz okuyoruz diye de kusura bakmayın herkesi sapıkça düşüncelerle yaftalayamayız. Siz sanırım yedi sülalenizi ve eşinizin yedi sülalesindeki erkekleri potansiyel bu şekilde görüyorsunuz o halde....Belki kardeşi sağlam ayakkabı değil siz daha iyi tanıyamazsınız ya haberleri duymuyorsunuz sanırım kim kiminle kaçıyor birtek bunları biz mi izliyoruz anlamadım.
Gerekli mesafe konulursa ne sapkınlık olur ne sapıklık biz mesafemizi koruyabiliyoruz böyle dertlerimiz yok.Ben de okuyorum ama insanın içinde varsa bi sapkın düşünce işte o zaman oluyor bu olaylar. Sırf haberlerde görüyoruz okuyoruz diye de kusura bakmayın herkesi sapıkça düşüncelerle yaftalayamayız. Siz sanırım yedi sülalenizi ve eşinizin yedi sülalesindeki erkekleri potansiyel bu şekilde görüyorsunuz o halde....
Anlamadığınız konuda gelmiş bana yorum yapıyorsunuz. Konu sahibi eşinin kardeşlerinin üstüne mi atlamış? can viğer kuzu sarmasıymış da o yüzden mi kıskanmış? Ortada mesafe muhabbeti yok ama anlamadan gelmiş yazmışsınız...Gerekli mesafe konulursa ne sapkınlık olur ne sapıklık biz mesafemizi koruyabiliyoruz böyle dertlerimiz yok.
Konuyu gayet net anladım ilk yorumdada dediğim gibi adamın kardeşini siz daha iyi bilemezsiniz ki ha kardeş ha sokaktaki yabancı hiçbir farkı yok kardeşin bir ayrıcalığı yok benim gözümdede o adamın gözündede olması gerekende zaten bu çünkü adam eşini kapatıp namahrem göstermek istemiyor İslami açıdan doğru budur öylesi böylesi yok.Anlamadığınız konuda gelmiş bana yorum yapıyorsunuz. Konu sahibi eşinin kardeşlerinin üstüne mi atlamış? can viğer kuzu sarmasıymış da o yüzden mi kıskanmış? Ortada mesafe muhabbeti yok ama anlamadan gelmiş yazmışsınız...
Tebrik ederim kılıfı da hazırlayıp islama da bağladınız, böylece az önceki öz kardeşlerin potansiyel sapık olma ihtimali de komikçe mesafeye bağladınız başınız göğe erdi. Siz islama bağlayıp bilip bilmeden insanları potansiyel sapık olarak yaftalayınca islamı unutuverdiniz :))) Keşke şu tüccarlık yerine gerektiği gibi yaşansa. Bu size son cevabım. Neme lazım beni de başka şekilde yaftalarsınız sonra aklamak için kalkan arkasına gizlenirsiniz. Tövbe tövbeKonuyu gayet net anladım ilk yorumdada dediğim gibi adamın kardeşini siz daha iyi bilemezsiniz ki ha kardeş ha sokaktaki yabancı hiçbir farkı yok kardeşin bir ayrıcalığı yok benim gözümdede o adamın gözündede olması gerekende zaten bu çünkü adam eşini kapatıp namahrem göstermek istemiyor İslami açıdan doğru budur öylesi böylesi yok.
Tesettürün hangi dinlerle ilgisi var pardon?İslamı unuttuğum falan yok hüküm bu.Yorumunuzun agresifleşmesini anlamsız buldum.Sizi neden yaftalayayım şaka mısınız?Başka şeylere olan sinirinizi nette insanlar üzerinden çıkarmayın komik oluyor:)iyi günler :))Tebrik ederim kılıfı da hazırlayıp islama da bağladınız, böylece az önceki öz kardeşlerin potansiyel sapık olma ihtimali de komikçe mesafeye bağladınız başınız göğe erdi. Siz islama bağlayıp bilip bilmeden insanları potansiyel sapık olarak yaftalayınca islamı unutuverdiniz :))) Keşke şu tüccarlık yerine gerektiği gibi yaşansa. Bu size son cevabım. Neme lazım beni de başka şekilde yaftalarsınız sonra aklamak için kalkan arkasına gizlenirsiniz. Tövbe tövbe