• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke evlenmeseydim ..

Bende böyle düşünüyorum KPSS falan çalışıp memur olursam direk boşanıcam
Meslek edinmen neden önemli biliyormusun.inan yoksa hükümsüzsün yaşın kaç olursa olsun insanlar seni küçük görüyor ,söz hakkı tanımıyor,kendine ait mesleğin sınırların hayatın olduğunu ispatla, bunu ispatlarsan kimse ağzını açamaz .eşine de bu konu hakkında net kararını bildir , beni böyle sevdin böyle aldın. Değişmemi beklemen için çok geç kaldın de daha önemli mevzular var kafamı kurcalayan de kestir at . Belli ki ailesini kafasını karıştırıyor..

Burdan tüm kaçarak evlenmek isteyen arkadaşlara sesleniyorum. Adamın bir kusuru yoksa neden kaçsın? Düğün dernek yapar adam gibi evlenir. Kaçıyor neden ayıbı ortaya çıkmasın diye.

Dur bakalım hemen bi karar verme. Bir aylık evlisin, erkekler biraz böyle oluyor sanırım ilk zamanlarda. Sen onun dediği bir yere gir çalış para kazan. Açıktan vs eğitimini tamamla, bir süre korun. İstekleri hakkında konuş, eğer örtünmeye niyetin varsa zamanla yaparım şimdi hazır değilim de eğer hazır değilsen. Şimdilik biraz huyuna gitmeye çalış zamanla o kendini törpüler zaten çoğu isteğinden de vazgeçer. Biraz zamana yay. Baktın olmuyor hala üzerinde baskı kurmaya çalışıyorsa o zaman düşün tekrar. Şimdilik boşanma lafını etmemeni tavsiye ederim. Zamanla herşey oturur inşallah.

Benden küçükmüşsün bir ablan olarak yazıyorum sana en başta istemedigin biseyi o istiyor diye yapma örtünmen icin diyorum tamam güzel bisey bende tesetturluyum ama biri istiyor diye yapılmamalı birde bunun sonu gelmez birkere evet dersen devamli daha fazla özgürlüğünü kısıtlama derdine düşer

Aranizdaki saygi ve sevgiyi korumak sürdürmek adına saldırdım falan bunlardan vazgeç ne sen saldır ne o saldırsın iki medeni insan gibi konuşarak anlaşmaya bakın

1 aylık evliyim. Çiçeğin burnunda ne görmüşsün ki diyebilirsiniz ama düğünden sonra herşey değişti eşimin ailesinin tavrı eşim . Kaçarak evlendim üstüne üstlük sonra ailem affetti Allah razı olsun ne büyük kötülük etmişim keşke diyorum! Ömrümden 10 sene gideceğini bilsem bile 1 ay öncesine dönmek isterdim. Eşim eskiden hiç böyle değildi bana örtün demeye başladı beni dışarı çıkarmıyor çok kıskanıyor yanında yolda yürürken bile herkes bana bakıyormuş gibi geliyor beni çok seviyor bana iyi davranıyor ama bi yandan da sürekli kısıtlama getiriyor ne yapıxam bilmiyorum ne kadar barışmış olsam da baba evine tekrar dönmek istemiyorum çünkü biliyorum babama şimdi uzaktayım diye değerliyim çünkü babam hala anneme şiddet uygulamaya devam ediyor ben ne yapıcam ne olur yardım
Eşin zaten kapanmanı istemiyor muydu?

Bak şimdi kaçmışsın iş işten geçmiş artık baban belli kötü bi insan eve de dönemiyosun o halde yalnızca bunun ilerisine odaklanabiliriz. Öncelikle sakkkkın ama sakın çocuk yapma. İkinci olarak derhal üniversiteye gitmeye bak. Olmuyorsa güzel bi iş bul kendine kocanı da ikna et maaşını asla verme. Bunları da yapamıyorsan kocanın sana verdiği paraları biriktir kendine bi güvence oluştur ve fırsat bulduğun an kaç

Çevremden biliyorum evlenmek can atiyorlar kizlar sonra sikayet ediyorlar evliligin sikintilari var her seyi bastan konusulmali bir kadin özgürlüğü ne duskunse bastan suylemeli kisiliginize hayat tarziniza göre olsun muhafazakâr saniz ona gore biri bulunmali yoksa sıkıntı lar cikar

İşte bunun sevgiyle aşkla alakası yok. Sapıklık bu. Öz kardeşten kıskanma nedir yaaa :KK57::KK57::KK57:
Belki kardeşi sağlam ayakkabı değil siz daha iyi tanıyamazsınız ya haberleri duymuyorsunuz sanırım kim kiminle kaçıyor birtek bunları biz mi izliyoruz anlamadım.

Belki kardeşi sağlam ayakkabı değil siz daha iyi tanıyamazsınız ya haberleri duymuyorsunuz sanırım kim kiminle kaçıyor birtek bunları biz mi izliyoruz anlamadım.
Ben de okuyorum ama insanın içinde varsa bi sapkın düşünce işte o zaman oluyor bu olaylar. Sırf haberlerde görüyoruz okuyoruz diye de kusura bakmayın herkesi sapıkça düşüncelerle yaftalayamayız. Siz sanırım yedi sülalenizi ve eşinizin yedi sülalesindeki erkekleri potansiyel bu şekilde görüyorsunuz o halde....

Ben de okuyorum ama insanın içinde varsa bi sapkın düşünce işte o zaman oluyor bu olaylar. Sırf haberlerde görüyoruz okuyoruz diye de kusura bakmayın herkesi sapıkça düşüncelerle yaftalayamayız. Siz sanırım yedi sülalenizi ve eşinizin yedi sülalesindeki erkekleri potansiyel bu şekilde görüyorsunuz o halde....
Gerekli mesafe konulursa ne sapkınlık olur ne sapıklık biz mesafemizi koruyabiliyoruz böyle dertlerimiz yok.

Gerekli mesafe konulursa ne sapkınlık olur ne sapıklık biz mesafemizi koruyabiliyoruz böyle dertlerimiz yok.
Anlamadığınız konuda gelmiş bana yorum yapıyorsunuz. Konu sahibi eşinin kardeşlerinin üstüne mi atlamış? can viğer kuzu sarmasıymış da o yüzden mi kıskanmış? Ortada mesafe muhabbeti yok ama anlamadan gelmiş yazmışsınız...

Zamanla duzelecektır canım calısmana bısey demıyrmus calıs sende kafan dagılır ve kendınden tavız verme onun senı kısıtladıgı gıbı sende onu kısıtla anlayacaktır nasıl kotu bısey oldugunu

Anlamadığınız konuda gelmiş bana yorum yapıyorsunuz. Konu sahibi eşinin kardeşlerinin üstüne mi atlamış? can viğer kuzu sarmasıymış da o yüzden mi kıskanmış? Ortada mesafe muhabbeti yok ama anlamadan gelmiş yazmışsınız...
Konuyu gayet net anladım ilk yorumdada dediğim gibi adamın kardeşini siz daha iyi bilemezsiniz ki ha kardeş ha sokaktaki yabancı hiçbir farkı yok kardeşin bir ayrıcalığı yok benim gözümdede o adamın gözündede olması gerekende zaten bu çünkü adam eşini kapatıp namahrem göstermek istemiyor İslami açıdan doğru budur öylesi böylesi yok.

Konuyu gayet net anladım ilk yorumdada dediğim gibi adamın kardeşini siz daha iyi bilemezsiniz ki ha kardeş ha sokaktaki yabancı hiçbir farkı yok kardeşin bir ayrıcalığı yok benim gözümdede o adamın gözündede olması gerekende zaten bu çünkü adam eşini kapatıp namahrem göstermek istemiyor İslami açıdan doğru budur öylesi böylesi yok.
Tebrik ederim kılıfı da hazırlayıp islama da bağladınız, böylece az önceki öz kardeşlerin potansiyel sapık olma ihtimali de komikçe mesafeye bağladınız başınız göğe erdi. Siz islama bağlayıp bilip bilmeden insanları potansiyel sapık olarak yaftalayınca islamı unutuverdiniz :))) Keşke şu tüccarlık yerine gerektiği gibi yaşansa. Bu size son cevabım. Neme lazım beni de başka şekilde yaftalarsınız sonra aklamak için kalkan arkasına gizlenirsiniz. Tövbe tövbe

Tebrik ederim kılıfı da hazırlayıp islama da bağladınız, böylece az önceki öz kardeşlerin potansiyel sapık olma ihtimali de komikçe mesafeye bağladınız başınız göğe erdi. Siz islama bağlayıp bilip bilmeden insanları potansiyel sapık olarak yaftalayınca islamı unutuverdiniz :))) Keşke şu tüccarlık yerine gerektiği gibi yaşansa. Bu size son cevabım. Neme lazım beni de başka şekilde yaftalarsınız sonra aklamak için kalkan arkasına gizlenirsiniz. Tövbe tövbe
Tesettürün hangi dinlerle ilgisi var pardon?İslamı unuttuğum falan yok hüküm bu.Yorumunuzun agresifleşmesini anlamsız buldum.Sizi neden yaftalayayım şaka mısınız?Başka şeylere olan sinirinizi nette insanlar üzerinden çıkarmayın komik oluyor:)iyi günler :))

Back
X