• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke evlenmeseydim ..

Evli deilim ama çevremdekilerden biliyorum ... İlk aylarda boyle şeylerle karsilastiklarini otobüs gibi toplum araçlarına bindirmediklerini daha o kadar şey var ki ...
Eve gelen tüpçüden bile kıskanan...
Çöpü atmaya bile gidemeyen...
Balkonu yikayamayan...
Pencereleri silemeyen...
Markete yanlız gidemeyen...

Hepsi kiskanclikdan...

Ama düzelmişler bunu anlatanlar ve diyorlarki iyiki sabretmişiz...

Sabrın sonu selamet...

Benm fikrimce yuva kurmak için bu kadar zahmeti kiskancliklar için bitirmk gerekmez...
İnşallah mutlu olursunuz...:KK200::KK200::KK200:

Artık olan oldu. Niye kaçtın demeye gerek yok.
Eşiniz sizi kıskanıyor ama baskı kuruyor mu ? Sert tavırlarla sizi kısıtlıyor mu? Öyleyse kadın sığınma evlerine siginabilirsiniz. Ama baskı kurmuyorsa sadece kıskançlık varsa siz tatlı tatlı konuşun. Bildiğinizi yapın. Istediginizi giyin. Zamanla alışır.
Ayrıca mutlaka okuyun. Evlendiniz diye üniversite hayalinden vazgeçmeyin. InsanIn kendi ayakları üzerinde durması gibi güzwl şey yok.
Son olarak herkese not: baba evinden kaçilacaksa orası koca Evi değil üniversite olsun.

Eee neyden şikayetçisin
Babaevine hergun dayak yemişsin dönmek istemezsin kocadan ne beklenir.
Dövmuyor da deme bunu babam beni hergun döver sen dövmuyorsun da deme hiç bilemezsin ilerde enine sonunda döver de ahaha baban dövüyor bende döverim der ilerisini düşün derim
Zaten bütün erkekler öyle aile bağımlısı resmen m illa anne baba yapsın. Herşey onlardan bekliyor sora kendine olan özgüven kayboluyor ben bu özelliğimi kaybettim mesela:KK43: hiç bişey yapamıyorum eşimin ailesi yapılıyor herşey. Zoruma gidiyo ama napayım.sende bu özelliğini kaybetmene izin verme karşına güçlü kıl. Mutlu olmana bak. Kacmissin zaten

Konunuzu hatırladım eşiniz size kaç gel ben seni okuturum demişti sanırım peki şuan bu konuda ne düşünüyor eğer hala okuturum diyorsa çalışmayın sınava hazırlanın ve üni. gidin tabi bu arada çocuk olayını erteleyin

Diğer yorumlara bakılırsa, KK'nın hatunlarının sözünü dinlemeyen bir üye görüyoruz...
Allah yardımcın olsun diyebileceğim sadece..
Ve kesinlikle çocuk yapma!!

Sabırlı ol eşin senin kötülüğünü istemiyor ki,daha yeni evlisin bizler de geçtik o aşamadan şimdi kafama göre her istediğimi yapabiliyorum fakat eşimin nelere kızacağını öğrendiğimden kızdırmamaya çalışıyorum.O da beni hiç üzmez sağolsun evlilik sebat ,sabır ve güleryüz ister bunları önemsersen eşinle iyi olursun.Ailesine de he he de geç :) sen eşinle iyi ol yeter

Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor
Yakında o da döver.. Şiddet kademe kademe artar. Önce psikolojik şiddet. Bakınız “Örtün!” Bakınız “Dışarı çıkma!”

Ne diyeyim ki.. Yapma etme dedik..
Kendi düşen ağlamaz!

bende kacarak evlendim ilk zamanlar esimin kiskancliklarindan kafayi yiyecegimi boyle devam edemeyecegini dusunurdum. Hatta bir keresinde kv pisman oldugumu dile getirdim. Sabret kizim iyk zamanlar dogal duzelecek hersey derdi. Suan cok mutluyuz. Cope bile gitmemi istemeyen adam bir degisti anlatamam. Demem o ki simdilik korun cocuk dusunme zamanla evliligin yerine oturacaktir. Bizim oyle oldu mesela yerine oturdu. Simdi okuyorum allaha sukur mutluyum. Darisi basina insallah. Sabret ve esinin ailesi olsun kendi ailen olsun evine karistirma.
Ayni durumu ben yasadim.dogru soyluyorsun.

aslında herkes her konuda psikolog diyor ama doğru söylüyolar.. sen bence hemen bi randevu al psikologa ihticım var diye bi bahane bul. doktorun karsısınada beraber cıkın. yada önce doktora sen anlat sonra onu yanına cagırsın. eşinin eğitilmeye oyutulmaya ihticaı var. kendi halinde bırakırsan üstüne gelir kendi tarafına kayar

aslında herkes her konuda psikolog diyor ama doğru söylüyolar.. sen bence hemen bi randevu al psikologa ihticım var diye bi bahane bul. doktorun karsısınada beraber cıkın. yada önce doktora sen anlat sonra onu yanına cagırsın. eşinin eğitilmeye oyutulmaya ihticaı var. kendi halinde bırakırsan üstüne gelir kendi tarafına kayar
Bu konuda kesinlikle haklısınız inşallah kendi memleketlerine geri dönerler ve benden uzak durur eşimin ailesi :(

Kendi kardesinden bile seni kiskanan nasil bir zihniyettir.. o zaman mumkundur ki kendi de kardesinin esine o gozle bakacaktir :( ne uzucu ne garip.

Kac yasindasin? Hemen calismaya basla ve sakin ama sakin hamile kalma lutfen...

Babandan kacarken yanlis bir evlilik yapmissin :(

Ah be yavrum ne yaptın sen.

Bu kıskançlıkla okutacak mı seni.Kardeşten kıskanan adam okula yollar mı.Kardeş kıskanmak nedir allasen.

Lütfen çocuk yapma lütfen.

Evli deilim ama çevremdekilerden biliyorum ... İlk aylarda boyle şeylerle karsilastiklarini otobüs gibi toplum araçlarına bindirmediklerini daha o kadar şey var ki ...
Eve gelen tüpçüden bile kıskanan...
Çöpü atmaya bile gidemeyen...
Balkonu yikayamayan...
Pencereleri silemeyen...
Markete yanlız gidemeyen...

Hepsi kiskanclikdan...

Ama düzelmişler bunu anlatanlar ve diyorlarki iyiki sabretmişiz...

Sabrın sonu selamet...

Benm fikrimce yuva kurmak için bu kadar zahmeti kiskancliklar için bitirmk gerekmez...
İnşallah mutlu olursunuz...:KK200::KK200::KK200:

Inanin su an cok sasiriyorum tatli kiskanclik olabilir ama hayatini kisitlayacak sekilde bir erkegin davranmasi ve bayanin da buna katlanmasinu algilayamiyorum.

Herkes bir birey ve istedigini yapabilmeli tabii ki istedigini derken de abuk sabuk seylerden bahsetmiyorun

Abla babam da dünyalar kötüsü bi insan ben gittim hala değişmedi her gün köpek gibi bizi dövüyordu en azından kocam dövmüyor
merak etme zamanla düzelecektir bu kısır döngüyü kırmak için biraz zaman verin ve çabalayın yavaşça alıştırın eşinizi kıskanası çok normal ilk etapta öyle oluyor aynı şeyleri yaşadım 2-3 yıl sonra zincirleri kırdım.

Inanin su an cok sasiriyorum tatli kiskanclik olabilir ama hayatini kisitlayacak sekilde bir erkegin davranmasi ve bayanin da buna katlanmasinu algilayamiyorum.

Herkes bir birey ve istedigini yapabilmeli tabii ki istedigini derken de abuk sabuk seylerden bahsetmiyorun

bn yaşamadığım için bilmiyorum ....

Fakat ben evliliği kutsal görüyorum...
Kimin evliliği dört dörtlük ki...
Bir diğeri alttan almazsa nasıl yürür ki evlilik.....
Tabikide kadın hakları kısıtlanmamalı tabikide özgürlük kısıtlamamalı...
Ama arada şiddet yok ve seviyorsa az sabretse belki evlilik dağılmadan düz yola çıkılır ...

Bn etrafimizdaki insanlardan yola çıkaran dan böle düşünüyorum ...
:KK16:

Şuan ilk diyebileceğim sey cocuk yapma.
İse gir dicem ama kıskanç diyorsun.
Bilemedim.

Back
X