- 23 Ağustos 2015
- 102
- 100
- 103
- 37
- Konu Sahibi GelecekBahar
-
Okumanız için duzelttim :)3.satırdan sonra bıraktım okumayı. Harfleri eksiltmişsiniz. Paragraf yok. Okuması, anlaması çok zor.
Gözlerimize acıyın lütfen..
Teşekkürler daha anlaşılır olmuş :) Severek mi evlendiniz siz? şu yazdığınıza takıldım açıkcası ben "eşimden hiç sevgi gormdm"Okumanız için duzelttim :)
Anladım. Kaç mesaj yazdım yazdım sildim. Olaylar üzerinden gidersem upuzun bir mesaj yazmam gerekecek sana:) Aile terapistine bile gitmişsiniz fayda vermemiş. Açıkcası tek üniversite mezunu biziz yazman acaba eşinin ailesine karşı gururlu mu davranıyorsun fikrini oluşturdu bende. senden çay kahve istenmiş sorun çıkmasın diye ses etmedim demişsin ama belli hoşnut olmamışsın bu durumdan. Tabi nasıl istendiği de önemli. Neyse bunlar ufak şeyler. Eşinide her konuda ben haklıyım diyen dediği dedik bir insan olarak gördüm. Tabi bunlar tamamen tahminlerim yanılıyor olabilirimde. En garibi de severek evlenen birinin eşimden hiç sevgi görmedim demesi!. Bu ne yaman çelişki böyle :) Aile ve kültür farklılıkları da cabası. Sanki siz eşinle aile olmayı biz olmayı becerememişsiniz. Önce bunu çözmeniz gerek gibi geldi bana.Severek evlendik ama evlendikten sonra sanki tum buyu bozuldu.
Ben emri vakilerden hoşlanan biri degilim.onlarla tek bagım eşimin ailesi olması gelin demek eksik etek demek.üniversıte mezunuyuz derken aslında sunun için dedım egıtım de dahil hiç bir ortak noktamız yok.ailesıyle ne konuşsbilirm ki saatlerce.Evet aile olamadık katılıyorum.ve eşim gercekten sabit fıkırli.sevgisini eş olarak goremedım evlenen kadardi sanki hersey.Evlilikteki en buyuk fedakarlık sanırım herseyı gormezden gelmek buda cok zor
ooo iletişim yok sevgi yok.. şiddete meyilli.. hep onun dediği olcak. nasıl olacak o öyle. yerinde olsam bende boşanmayı düşünürdüm.Sorunlarımızla alakalı konuşamıyoruz çünkü sonu kavgayla biter eşim asla hatasını kabul etmez.bır gun elinde kalmaktan korkuyorum şiddete çok fazla egilimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?