Keşke evlenmeseydim

Ruyam89 evet işin olunca bıraz daha farklı oluyor ama tamamen duzelme degişme olmuyor cunku yanındaki insanın beynı degişmiyor.Para guctur sen kendını daha ıyı hıssedersın bıraz fakat uzmek ıstıyosa ozamnda uzuyoor ve hem işin olup hem bu sıkıntıyı cekmek dahada agır geliyor inş atanırsın ve ayakların yere saglm bastıgında herseyı tekrr gözden gecrrsn

Evlilk danşmanı bize cocuk yapmamızı soyledı cocuk sızı aıle yapacak dedı ams cocuklu olanlarda kotu bende bazen acaba dıyordum olmayınca bır evlilik olmuyor demekki

Bence en güzeli her iki taraftan da uzak ayrı bir şehirde yaşamak.Ne kadının neden erkeğin ailesi aynı yerde olmayacak olunca mutlaka problem yaşanıyor ne kadar iyi olsalar da.
Özelliklede erkekler daha çok kayıyor aileye ve sen bir turlu kendini ifade edemiyorsan.Ama her iki tqfartan uzak olunca karı koca başbaşa herseyini kendileri yapıp karar verince zaten hiçbir sorun olmuyor.Aileler işin içine girince olmuyor ben bunu yaşadım ve iyiki uzaktayiz diyorum.İnşallah dizinde böyle bir imkânınız olur esinizi ikna edersiniz ve oradan biran önce kurtukursunuz . O zaman herşey daha güzel olur esiniz de size daha çok bağlanır.

Cocuk da yokmuş.niye çekiyorsunuz ki bunca eziyeti?mutluluguda mutsuzluguda kendine saygıyı ve degeride insan kendi yaratır. Ogretmensiniz çocuklarınıza ne ogretiyorsunuz?nasıl kendine güvenli bireyler yetistiriyorsunuz?kendinize bu kötülüğü yapmayin.

Hiç bir uzman çocuk yapın demez.. bence bu sizin kendinize uydurduğunuz yalan.. Gerekeni Arkadaşlar demişler zaten.. iyi günler.

Saka misin ya paran var isin var ailen arkanda daha ne istiyosun allahin öküzünü dicem haybeye banlanicam zaten ailen yurt dışındaymış al cocugu git ya boyle baba nin ne faydasi olucak

Konu 2015 yılında açılmış, merak ettim profiline baktım hala evli ve çocuğu olmuş

Ayy canım ben bu erkekleri anlamıyorum benim kv eşimi arayıp ona çok bir şey alma falan derdi arkamdan iftiralar atardı aileme küfür ederdi daha neler beler çoçuğum düşsün diye uğraştı ve riskli gebelik benim en son bende eşime bir daha söylerse bende söyleyecem dedim en son her şey sensin dedim lanet olsun dedim babamı aradım saoğolsın eşim destek çıktı şimdi evinize geldik geldiğimizden beri ne görümceler ne kv hiç biri eşimi arayıp sormuyor yalandan hastalıklar türetip eşin duysun diye uğraşıyorlar bu yüzden biz burada tartışıp kavga ediyoruz bence yak gemilerini ne derlerse ver karşılığını boşanacaksan da içinde bir şey kalmasın 3 yoldır onlar burnundan getiriyorsa şimdi sıra sendr 1 yolda sen getir valla sustukça daha üzerine geliyorlarlar ben şimdi çok huzurluyum

Sevgi kültür farkını ortadan kaldırmak için yeterli olmuyor mu? İki farklı kültürden kişiler evlense anlaşması çok mu zor ?

Çok zor bir evlilik gerçekten sanırım yürümez gibi geliyor herşeyi kusur yapan biriyle bir de bir kez şiddet uyguladıysa böyle geli böyle gider ya sabredip çekeceksiniz ömür boyu ya da en başından insan gibi davranmayan bu şahıstan boşanacaksınız

Bosanmaktan baska care yok. Cocuk yapmayin, bodanmaniz daha zorlasir cocuk olunca. Bu evlilik biter. Cocuk olursa bosansaniz da omur boyu bu adamla muhatap ol.ak zorundasiniz. Adam da siddet var. Psikolojik siddet, ekonomik siddet...kole olarak goruyor sizi. Sevdigini sanmam cunku insan sevdigine kiyamaz. Saygi da yok. Sadece uzatmalari oynuyorsunuz. Ben olsam bir an once bosanir duzenimi kurardim. Zaten ha deyince bosanilmiyor. Cekismeli davalar en az 1 yil suruyor. Benim 3 yil surdu. Mal paylasimi falan varsa daha da uzun surer. Bosanin hic degilse daha huzurlu olursunuz.

Konumu okuyup benden sonra bile yazanlar olmuş.Yillar sonra buraya yazdilarima bakmak geldi içimden.Neler yaşamışım ne kadar üzülmüşüm hiç değmezmiş.4 sene önce kızımı da alıp sonra çıktım o evden ve çıkarken bosanma davası açtım.3.5 sene her gün yalvardı ağladı sızladı ama dönmedim.Bir ay öncede evlendi kendisi Kızimla sakin ve kararlarımı verwbildigum bir hayat yaşıyorum. Keşke yılları kendime zindan etmeseymisim

Olsun sagliklisiniz baskasi ile evlenmis adam artik size daha az musallat olur.boyle devam edin hep güçlü kalin

Neler yaşadınız bu süreçte 4 yildir hayatinizi nasil idame ettirdiniz her anlamda

Allah daha güzel günler göstersin size

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. Gerçekten kıyamıyorum ya. Ama biraz da kızdım size Onca şey yaşamışsınız zor demiyorsunuz boşanmaya zor diyorsunuz. Dik durun elinizde mesleğiniz var. Gerçekten nasıl başlarsa öyle devam ettirmek istiyorlar sizin fedakarlıklarınızı görmüyorlar, görevinizmiş gibi davranıyorlar. Dikkat edin daha fazka zarar görmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…