Herkese günaydın. Derdimle uyandım paylaşmak istedim. Nişanlımın benimle birlikte değilken ya da haberim yokken alkol almayacağına dair sözü vardı. Zaten çok nadir içer ama istemiyorum içmesini ya da o illa içmek istiyosa bende bilmek istiyorum. 1 haftalığına şehir dışına gitmişti iş için ve o sırada bir gün büyük bi tartışma yaşadık. Gecesinde beni aradı, sesinden her şey belliydi içmişti yani ama takılmadım konuştuk problemimizi de hallettik. Bende yaptığını üzüntüsüne verdim o öyle söyledi çünkü bana. Neyse işlerini halletti döndü. Dün bana telefonundan fotoğraf gösteriyodu bakarken silinen fotoğraflara takıldı gözüm bir baktım çerezler biralar kendine ortam kurmuş evde. Bizim tartıştığımız tarihle fotoğrafın tarihi farklıydı ama hiç sesini çıkarmadı anlamasam o gün diye bana yutturacak hala. Sonra anladığımı anlayınca özürler diledi bunda bi şey yok evde tek başıma içtim, kızarsın diye söylemedim ama şimdi çok mahcubum filan diye. Bunda bi şey olmadığını bende biliyorum, öyle farklı bi ortamı yok zaten kendi kendine evde içmiş ama kızacağımı bildiği bi şeyi benden böyle gizlemesine hatta elinden gelse çevirecek olmasına üzüldüm. Şu an hala soğuğum ona karşı. Ben mi abartıyorum kuruyorum bilmiyorum ama aklımda hep benden bi şeyler gizleyebildiği düşüncesi dönüyo takılı kaldığım tek nokta bu. Nasıl bi yol izliyim uzatıyım mı yoksa her iki tarafı da daha fazla üzmeye gerek yok mu bilemedim.
Yani..Aşkım bugün bira içebilir miyim ?
Hayır aşkm bekle yanıbaşına geliyim öyle iç .
Tamam aşkım bekliyorum
bayıldım yorumaiçmesini istemediğiniz sebebi merak ettim.
diyelim ki sağlık: e siz olsanız yanında ne değişecek.
e kıskançlıkta değil: adam evde tek başına içiyo.
dini açıdan desek: e sizin yanınızda daha mı az günah yazılacak.
aşırı mantıksız.
Gayet haklısın. Erkek milleti özellikle içince sapıtan bi yapıya sahip. Her konuda bahsediyorum. İçkisine tabi karış ve istemediğini söyle. İlerde evleniceksin bu adamla içip içip üzerine yürümeyeceği ne malum?
Ayrıca ben anladım takıldığın şey içip içmemesi değil aslında, senden bu kadar basit bi şeyi gizlemesi. Çok saçma bu kadar basit bi şeyi saklayan ne haltlar yer de gizler... sakince tepki ver hayatım gizleme bileyim sadece belki içince kötüleşirsin haberim olsun falan de
Baski kurarsan adam da boyle saklar iste.
Sen ne yaparsan yap o icecekse icer.
Sonucta iciyor bu adam.
Izin mi alacak her dakka?
Ondan sonra benden neden sakladi bana niye soylemedi vs vs
Biraz rahatlik verirseniz saklamasina gerek kalmaz
Haaa ickiye karsiysan..ickiyi birakmazsan senle evlenmem..diyeceksin o zaman
. O yüzden benimle olsun, kontrollü olsun ya da en azından haberim olsun istiyorum bana söylemiş olsa bu kadar sorun etmezdim. .
Ya gecin bunlari canimİzin alsın demiyor ki haberim olsun diyor bence çok haklı ucunu kaçırıp alkolik de olabilir, karı kızla da eğlenebilir. Erkekler basit canlılar çünkü her şeyin bkunu çıkarmaya meyilliler.
İçki içmesine değil haber ver demesine rağmen vermemesine tepki gösteriyor hanım ablamız.
Y
Ya gecin bunlari canim
Hayat boyle birsey degil.
Adam eve gecerken o an cani cekmis almis 2 bira.
Hemem haber verecek mustakbel nisanlisina.
Hadi ya..
Ee nolcak haber verince; haber verdi diye ickinin zararlarindan uzaklasmis ya da daha az mi alismis olacak?
Zaten arada iciyormus bunu kabul etmis konu sahibi.
Yok boyle bir dunya ya..
Icki icenilir miyim?
Tuvalete gidiyorum haberin olsun
Tavuk yicem ama mahsuru var mi?
Off valla cekemem ben erkek olsam ben de saklardim sanirim
İzin alsın demiyor ki haberim olsun diyor bence çok haklı ucunu kaçırıp alkolik de olabilir, karı kızla da eğlenebilir. Erkekler basit canlılar çünkü her şeyin bkunu çıkarmaya meyilliler.
İçki içmesine değil haber ver demesine rağmen vermemesine tepki gösteriyor hanım ablamız.
Gec bunlari..demenin nesi itici anlamadim.Uslübunuz çok itici. Burası insanların fikrini almak için açılmış bir platform. Benim fikrim bu. Geç bunları falan hoş değil. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?