Keşke gizlemeseydi

adama saçma dayatmalar yaparsanız yalan söyler doğal olarak.
size içen insan uymuyorsa içmeyenine bakın insanı değiştirip kalıba sokmaya çalışmayın.
sonra da bana yalan söyledi diye tribe girmenin manası yok.

ev

Evet ya bu ne böyle daraldım incik cıncık inceliyorsunuz üstelik bu sadece bu konu ay yok asla evlenmiycem bana biri karışacak inadına daha beter içerim alkolik olurum vallahi

Adam arada da olsa iciyormus.
Bunu biliyorsun.
Her zaman sen yaninda olamazsin icmesi icin.
Cani icmek istemis icmis .
Seni mi cagiracak ya da izin isteyecek?

Nisanlisin diye herseyi senle yapamaz ya da her dakka birsey icin izin isteyemez..

Ickiye karsiysan bastan kabul etmeyecektin

Gayet haklısın. Erkek milleti özellikle içince sapıtan bi yapıya sahip. Her konuda bahsediyorum. İçkisine tabi karış ve istemediğini söyle. İlerde evleniceksin bu adamla içip içip üzerine yürümeyeceği ne malum?
Ayrıca ben anladım takıldığın şey içip içmemesi değil aslında, senden bu kadar basit bi şeyi gizlemesi. Çok saçma bu kadar basit bi şeyi saklayan ne haltlar yer de gizler... sakince tepki ver hayatım gizleme bileyim sadece belki içince kötüleşirsin haberim olsun falan de

Ben de alkolü seven biriyim. 2-3 kız arkadaşım var ilkokuldan beri görüştüğüm ve erkek arkadaşımın gelip bizi bar çıkışından almışlığı da var. Onlarla içmeme kızıyor mesela. Kızlar bize geldi yatıya desem alkol almayın der çünkü biliyor ki onlarlayken vıcığını çıkarıyorum. Ama abimle de oturup içerim bazen, ohh yarasın der...

Aşkım bugün bira içebilir miyim ?
Hayır aşkm bekle yanıbaşına geliyim öyle iç .
Tamam aşkım bekliyorum
Yani..
O an istemis almis icmis.
Ne bekliyor yani konu sahibi.icebilir miyim diye izin istemesini mi?

Oyleyse..daha cok bekler.
Hayatin akisina ters zaten bu kadar beklenti.

bayıldım yoruma

Reactions: KV_

Baski kurarsan adam da boyle saklar iste.
Sen ne yaparsan yap o icecekse icer.

Sonucta iciyor bu adam.
Izin mi alacak her dakka?

Ondan sonra benden neden sakladi bana niye soylemedi vs vs

Biraz rahatlik verirseniz saklamasina gerek kalmaz

Haaa ickiye karsiysan..ickiyi birakmazsan senle evlenmem..diyeceksin o zaman

yasak olan caziptir hesabı, yapma dedikçe yapası gelir insanın
ben yanındayken iç demek yerine alkol aldığını benden gizleme deseniz belki siz de rahatlarsınız
baskı oldukça aklı ona gidecektir

İzin alsın demiyor ki haberim olsun diyor bence çok haklı ucunu kaçırıp alkolik de olabilir, karı kızla da eğlenebilir. Erkekler basit canlılar çünkü her şeyin bkunu çıkarmaya meyilliler.
İçki içmesine değil haber ver demesine rağmen vermemesine tepki gösteriyor hanım ablamız.

Kadın veya erkek tapulu mallar değil. Böyle dayatmalara uyuz oluyorum.
İçmek veya içmemek konusunda kimseye karışamam ama içtiğinde böyle problem çıkartacaksan, için soğuyacaksa içen biriyle birlikte olmayacaksın net.
Keyfim istediğinde içerim eşim içme içme dese bi noluyoruz ya derim. Dayatmalar beni çok boğuyor ya. Adam iyi bile karşılıyor kusura bakma ama.Kendine de yazık içkiyi kaldıramıyorsan her içmek istediğinde kendine dünyayı dar edeceksin. Ya karşındakine nefes aldıracaksın yada bitireceksin bu ilişkiyi nefes alsın.

. O yüzden benimle olsun, kontrollü olsun ya da en azından haberim olsun istiyorum bana söylemiş olsa bu kadar sorun etmezdim. .

Niye sen annesi misin?
Iciyorum
Icecegim
Icebilir miyim?
Her anini sana rapor etmek zorunda mi?
Kac yasindasiniz.m nisanlin kac yasinda?

Sen bayagi ickiye karsisin bence.

Otur nisanlina de ki; icki asla icmeyeceksin yoksa nisani atiyorum..

Baska yolu yok bunun.

Y
Ya gecin bunlari canim
Hayat boyle birsey degil.

Adam eve gecerken o an cani cekmis almis 2 bira.
Hemem haber verecek mustakbel nisanlisina.
Hadi ya..

Ee nolcak haber verince; haber verdi diye ickinin zararlarindan uzaklasmis ya da daha az mi alismis olacak?

Zaten arada iciyormus bunu kabul etmis konu sahibi.

Yok boyle bir dunya ya..

Icki icenilir miyim?
Tuvalete gidiyorum haberin olsun
Tavuk yicem ama mahsuru var mi?

Off valla cekemem ben erkek olsam ben de saklardim sanirim

Uslübunuz çok itici. Burası insanların fikrini almak için açılmış bir platform. Benim fikrim bu. Geç bunları falan hoş değil. İyi günler.

adam evde çerezle 2 bira içmiş karıya kıza ne ara götürdünüz? ne ara alkolik yaptınız? erkekler basit canlılar olabilir ama kadınlar evleneceği erkeği seçebilecek kadar akıllı canlılar. Alkol içmeyen bi adam istiyorsanız içmeyen birini bulacaksınız sonradan değişir umuduyla koca yapmıyacaksınız başınıza. Bu adam evlenince karıya kıza gidiyorsa öncesinden de gidiyordur çok alkol tüketiyorsa öncesinde de tüketiyordur. biz zahmet evlenmeden öncede bunları gözlemleyin nişanlılık, sevgililik süreci bunun için var. ve şunu da unutmayın kimse %100 değişmez sadece -miş gibi yapar o da köprüyü geçene kadar.

Kızacağınızı bildiği halde neden söylesin
Nişanlın içiyor mu içiyor sende bunu bilerek nişanlanmışın şimdi değiştirmek için uğraşıyorsun ama değişmeyecek sadece görüldüğü gibi durumu idare edecek

Böyle bir hassasiyetiniz varsa hiç kullanmayan biri ile birlikte olmalısınız.
Söz vermeler, kısıtlamalar sonunda elinizde patlıyor, üzülen siz oluyorsunuz.

bence başlık hissinizi çok güzel yansıtıyor.

keşke gizlemeseydi, yalan söylemeseydi.
bence bu durum ilişkiye çok zarar veriyor.

ben de eşimin içmesine arada müdahale ederim, bu aralarda çok içmedin mi, bugün içme bence gibisinden. o da genelde abartttım mı ya falan diyip benim fikrime değer verir ve genelde iptal eder programını.

sonuçta alkol bağımlılık yaptığı bilinen bir şey, insan bağımlı olduğunu fark etmeyebilir, sevdiklerinin onu uyarması bence doğru olandır.

belki söyleyişiniz tavrınız onu yalana sevketmiş olabilir, bir kendinizi tartın derim. eşinize kural koyup yapmayınca azarlıyorsanız yalanı hakediyorsunuz demektir. Çocukta da böyledir. Anlatırsın, kaale alır dinlerse dinler, dinlemezse hayat onun hayatı. Siz de kabul etmiyorsanız seçimlerini yolunuza bakarsınız.
Aranıza yalanı sokmayacak şekilde iletişiminizi geliştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…