Keşke gizlemeseydi

Siz bunu anlatınca aklıma geldi, bir arkadaşımla sevgilisi de aynı sızın gibiydi, kız çocuğun içip içip sapıtmasından korkuyordu, hep bu sorunu yaşıyorlardı. Neyse bir gün yöneticimiz bizi yemeğe çıkardı, eşli gelinsin denildi, ben bekardım o zaman tektim, bu arkadaş da sevgilisini getirdi ki bence çok gereksizdi. Ortam resmiydi çünkü. Neyse tam da kızın korktuğu gibi çocuk içtikçe içti zıvanadan çıktı müdüre saçma sapan konuştu rezil etti kendini de kızı da...Ben erken kaltım meğer geceyarısına kadar içmiş, tüm hesabı şişirmiş müdür lanet olsun al götür şunu eve demiş adam o kadar sinirlenmiş şu bu derken sonuç ayrıldılar...

Yorumlarınız için sağolun. Ama çekilen yerlere hayret ettim doğrusu evet tuvalete giderken de izin istiyo İğneyi kendime de batırdım ben merak etmeyin haklı olabilirsiniz biraz kontrol manyaklığım var ama kimseyi darlayacak kadar değil. İzin alsın da demiyorum haberim olsun diyorum çünkü tamamen karşı olmasam da her gün alkol tüketen biri değilim o da değil normalde senelerdir tanışıyoruz geçmişini biliyorum. Bizim için kola içmek kadar basit bi şey olmadığı için de rutine binmesin ekstrem bi şey içecekse de bana söylesin istiyorum hepsi bu. Söze takılacak olsam tartıştığımız gün içtiğinde takılırdım haberim vardı canı sıkılmış içmiş dedim. Hayatımdaki insan hakkında bi şeylerden haberdar olmak istemem neden bu kadar gocunulacak bi şey anlamadım.

insanlar neden hatalarının resmini çeker anlamiyorum ben hasbelkader dedikodu yapsam sürekli telefonu kontrol ediyorum ki olur da yanlışlıkla birini aramisimdır.

Kızacağımı bildiği birşeyi benden niye gizledi diyosun.Cevap sorunun içinde aslında.Kızacaksın diye gizledi.Huzuru kaçsın istemedi.Anlayışlı olup kızmazsan gizlemeyecekti.Hepsi bu kadar.

Ben de alkolden hazetmem. Sevgiliyken beraber içerdik ama bana sonra tiksinme geldi hiç birini sevmem.
Eşim arada bir bira alıp içer. Hatta ben hoşlanmadığım için balkonda içer. Nadir de olsa arkadaş ortamında içer. Çok tepkili değilim bu konuda. İçip bitiriyor abartmıyor sonuçta..

Ara sıra normal şekilde içiyorsa bu kadar sık boğaz etmeyin ki saklama gereği duymasın.
Arada bir değil de sık sık içiyorsa zaten birbirinize uygun değilsinizdir.
Keşke size söz verene kadar açık açık "hiç içmem diyemem arada bir içerim" diyebilseymiş. Ama demekki o da yeteri kadar olgun değil..

Ickili baska kizlara bakabilir diye korkuyordur belki. Cünkü etrafa veya kendine zarar vermiyorsa baska aciklamasi yok aslinda

bence abartıyosunuz fazla sıkıyorsunuz gibi geldi bana...adam kendini bozmuyosa sıkıntı yok bırakın...kendiniz demişsiniz çok sık içmez diye zaten..

Tarzına uymayan birini seçip bir kalıba sokmaya çalışmak hiç güzel değil. 35 Numara ayakkabı 40 numara ayağa olurmu? siz oldurmaya çalışmışsınız.O ayak sağdan soldan vuracak patlayacak bişeyler olacak tabi ki.Adam sanki çok kötü birşey yapmış gibi birde böyle tepkiler vs.. Açıkçası ben tarzıma aykırı ise asla tercih etmem.Kişilerin özgürlüğüne müdahele etmek güzel bir durum değil.Bir insna bu konuda söz verdirmek onu zor durumda bırakmaktan başka birşey değil.E vermeseydi diyebilirsiniz..O durumda da kaybetmekle karşı karşıya kalacaktı.İkileme sokulmuş bir erkek..ileride sorun çıkaracağı aşikar

Bence yanlış yapıyorsunuz .. Bu yaptığınız onu sürekli yalan â iter .. Erkekler çocuk gibidir biraz .. Neyi yapma dersen yapar söylemez kızarsın diye .. Kimseye bi zararı yoksa bunu alışkanlık haline getirmeyecekse bırak içsin ne var yani

Söylediklerinize katılıyorum ne yapma dersen yapar ama kızarsın diye söylemez. Alışkanlık haline getirmediği sürece bence de sıkıntı yok, size söylememe nedeni de buna kızmanız. Bir süre akışına bırakın bu konuyla ilgili kısıtlama koymayın gidişatı inceleyin. Abartıyor içip sapıtıyorsa bu adamın alışkanlığı böyledir muhtemelen değişmez ama arada sırada içiyor dozunda bırakmayı biliyorsa zaten sıkıntı yoktur

Adamla evlenmek istiyorsun ama adamin icmeyen versiyonuyla. Ikisi bir arada olmuyor malesef. Arada sirada da olsa icen birini istemiyorsan ayrilmalisin. Insanlari kendi kalibina sokamazsin. Sen de kimsenin kalibina giremezsin. Birseyler icin soz verdietmek cocukca olmus. Amac iktidar savasi ta da soz dinletmeye simdiden baslama ise bu isler evlilikte sökmüyor malesef, ters tepiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…