Sen hep pembe görmüşsün hayatı gerçekle karşılaşınca dibe vurmuş gibisinHemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin
Siz evliliği nasıl hayal ediyodunuzYa ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor
Hemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin
Noldu ya? Nişanlamadan bekar kalsak olmuyor mu?Hemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin
Ya ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor
Prensesler gibiydim ben baba evindeEveeet prenseslikten,vasıflı\vasıfsız ev işçiliğine geçişiniz yapılmıştır
Hemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?