keske hep nisanli kalsaydim offf

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Ya uzaktayken hersey cok tatli superdi heyecanlaniyordum aylarca bekliyodum nisanliyken hep mesaj atiyodu geziyorduk hep boyle olcak sandim taki evlenene kadar offff

Evlendiğiniz için pişman mısınız?
Sorun nedir yazsaydınız zahmet olmazsa.

Hemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin

Bi adam sana hayal kırıklığı yaşattığında keşke tanımasaydım dersin , sürekli nişanlı kalsaydım diyene yeni rastladım
Nişan evliliğe giden adımlardan biridir sürekli nişanlı kalınmaz

Evlenmeden önce insan hayata biraz gerçekçi bakarsa hayal kırıklığı da en aza iner. Mesela ne bekliyordun ki evlilikten?
Her şey zaten evlendikten sonra başlıyor. Ben hep derim geçinmeyi bildikten sonra herşey hallolur. Tabi şiddettir dayaktır vs.yoksa...

Ya burda o kadar çok sevgiliyken/nişanlıyken çok ilgiliydi çok güzeldi çok seviyordu hiç beklemezdim evlenince değişti başka bir adam oldu yazıları okuyorum ki beynimi işgal etti resmen. Sevgilimi çok iyi tanıyorum ailesinin içine girdim resmen yani her şey ciddileşmeye başlıyor, her şey çok güzel bana hiç kıyamaz hep çok ilgilidir çok mutluyuz birlikteliğimizden. Ancak burda olduğumdan beri bununla çok karşılaşıyorum korkar oldum bu kadar mülemmelliğin arkasında evlenince değişecek bir adam mı var acaba

Valla cnm doğrudur değişiyorlar ama çok şükür benimki iyiydi daha da iii oldu nişanlılik benim sıkıntılı geçti evlendim rahatladım çünkü benimki nişanlılik zamanında çok nazlıydi

Hemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin

Kimse mükemmel degildir dört dörtlük olmasak bile dört üçlük bir evliligim var diyebilirim :) çünkü fazla bir beklenti icinde olmadim evlilik ne sevgili ne nisan dönemine benzemeyecegini biliyordum bu nedenle cikardigi kirlileri gazini sorun etmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…