keske hep nisanli kalsaydim offf

Aile klubüne hoş geldiniz :)
Biz uzun yıllar birbirimizi bekledikten sonra evlendik. Evet bazen ben de kızıyorum niye evlendim ki keşke bekar kalsaydım diye ama çoğunlukla mutluyum eşimle aynı yastığa baş koymaktan, birarada olmaktan. 1 yıldan fazla oldu evleneni ama bizim aşkımız tam gaz devam

Ben genelleme yaptim tabiki yapacak anlatamadim ben galiiba yani hicbirsey eskisi gibi olmuyor hayat monotonlasiyor onu anlatmak istoyorum
Valla benim eşim işten eve geldiğinde benim bayramım olur mesela. Bazen ufak şeylerden bile mutlu olmayı bilmek lazım. Bi çikolata bile alsa, beni düşünmüş almış derim. Senin beklentinin ne olduğuna bağlı biraz da. Bi de enişte çok alıştirdiysa seni evlenince yapmaması tabi ki gözüne batar.

Aldatmalar böyle hep aynı heyecanı beklememizden kaynaklanıyor. Evlilik çok daha başka. Heyecan aşk değilde sevgi bağlılık isteyen bir kurum. Bunu kabul edip evlensek daha mutlu oluruz ama maalesef bilemiyoruz önceden

Tamamiyle katılıyorum

Kadin cocuklara baksin yemek is utu yemek es te gelince hizmet ama biz kadinlarinda hakki guzel bir soz evliliklerin cogu boyle

Ya ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor

Evlisin diye adamin tuvaletini gorucen, osurugunu koklican diye bisey yok ki. Erkek arkadasimfa kalıyorum ara ara 3 senedir beraberiz bi kere tuvaletteyim napiyo diye bakmadim yada gaz cikarma olmadi. Gazı gelen tuvalete gider bizde. Saygiyla alakali bu evlilikle değil

Walla ben koklamiyorn saygi ile alakalida ben genelleme yaptim ayrica yapabilir normal ama iste evlilik gercekten cok zor bir kurum acisi ve tatlisiyla ama icimizde azda olsa babaevi yillari araniyor okuldan gelitodum annem herseyi hazirlamis kafama gore takliyodum ama evlenince hayat sende senin omuzlarinda herkeze farklidr amavbana agir geldi ama kocami dei gibi seviyorum o ayriiii

Bnde yazın sevgilimle birlikte kalıyordum. Temizlik falan ütü elimden geldiğince yardımcı oluyordm. O zaman aman evlilik iyi değilmiş bu ne falan diye sıkılmıştım. Ondn uzaktaym simdi
özlüyorum keşke yanında olsam diye.
Yanımda yatsa hiç konuşmasa bile olur walla.
İnsan bulundugu durumdan her zman şikayetci .

Cnm herkes bir değil her evlilik de bir değil kadın da değişiyor tek erkek değişiyor demek bence doğru değil bende şahsen değiştim biraz rahatlık geldi sevgiliyken hiç ses etmediğim şeyleri problem eder oldum yani tek taraflı değildir hiç bir zaman bir insanın her yönünü öğrenemiyorsun biz 4 yıl sevgili 1 yıl nişanlı 10 aydır da evliyiz ama hala tam olarak yüzde yüz tanıyoruz birbirimizi diyemeyiz her ne kadar tanıdığımızı iddia etsek de

Ne değişti ?
O aşık olduğun ADAMLA evlendin

Valla cnm doğrudur değişiyorlar ama çok şükür benimki iyiydi daha da iii oldu nişanlılik benim sıkıntılı geçti evlendim rahatladım çünkü benimki nişanlılik zamanında çok nazlıydi
Nasil ya? Damat adayi nasil bir naz yapar ki? Mahsuru yoksa merak ettim .

Valla benimki öyleydi cnm annesi onları çok nazlı büyütmüş 4 erkekler ve anneleri üzerlerine titremiş özellikle benim eşim annesi onu hep pohpohlar çok kırılgan nazlı biri küssek o benden çok naz yapar...

Biz de nisanliyken birbirimizi yerdik. Evlenince hic kavga etmedik. Ufak tefek tartismalar bile sayilidir. Bence sorun evlilik degil evlenince insanlarin kisiliklerinin degismesi.

İnsan hayatında değişiklik yaratan her dönem ayrı boyut değil midir?
Değişmeyen tek şey değişim olduğuna göre her dönemim farklı sorumlukları, farklı tadı vardır.
İçinde bulunduğumuz boyutları diğer boyutlarla kıyaslamak hayal kırıklığı yaratır.
Aileye katılacak yeni birey (bebek) de kişileri farklı boyuta sürükler.
Her anın keyfini çıkarabilme becerisi edinmeliyiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…