- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
Valla benim eşim işten eve geldiğinde benim bayramım olur mesela. Bazen ufak şeylerden bile mutlu olmayı bilmek lazım. Bi çikolata bile alsa, beni düşünmüş almış derim. Senin beklentinin ne olduğuna bağlı biraz da. Bi de enişte çok alıştirdiysa seni evlenince yapmaması tabi ki gözüne batar.Ben genelleme yaptim tabiki yapacak anlatamadim ben galiiba yani hicbirsey eskisi gibi olmuyor hayat monotonlasiyor onu anlatmak istoyorum
Tamamiyle katılıyorumValla benim eşim işten eve geldiğinde benim bayramım olur mesela. Bazen ufak şeylerden bile mutlu olmayı bilmek lazım. Bi çikolata bile alsa, beni düşünmüş almış derim. Senin beklentinin ne olduğuna bağlı biraz da. Bi de enişte çok alıştirdiysa seni evlenince yapmaması tabi ki gözüne batar.
Ya ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor
Walla ben koklamiyorn saygi ile alakalida ben genelleme yaptim ayrica yapabilir normal ama iste evlilik gercekten cok zor bir kurum acisi ve tatlisiyla ama icimizde azda olsa babaevi yillari araniyor okuldan gelitodum annem herseyi hazirlamis kafama gore takliyodum ama evlenince hayat sende senin omuzlarinda herkeze farklidr amavbana agir geldi ama kocami dei gibi seviyorum o ayriiiiEvlisin diye adamin tuvaletini gorucen, osurugunu koklican diye bisey yok ki. Erkek arkadasimfa kalıyorum ara ara 3 senedir beraberiz bi kere tuvaletteyim napiyo diye bakmadim yada gaz cikarma olmadi. Gazı gelen tuvalete gider bizde. Saygiyla alakali bu evlilikle değil
Cnm herkes bir değil her evlilik de bir değil kadın da değişiyor tek erkek değişiyor demek bence doğru değil bende şahsen değiştim biraz rahatlık geldi sevgiliyken hiç ses etmediğim şeyleri problem eder oldum yani tek taraflı değildir hiç bir zaman bir insanın her yönünü öğrenemiyorsun biz 4 yıl sevgili 1 yıl nişanlı 10 aydır da evliyiz ama hala tam olarak yüzde yüz tanıyoruz birbirimizi diyemeyiz her ne kadar tanıdığımızı iddia etsek deBen onu çok seviyorum yeri geldi birbirimiz için fedakarlık yaptık ikimizin de birbirimizi alttan aldığı zamanlar oldu yani problemlerimizi hemen çözebiliyoruz sevgimizden, evlendikten sonra da böyle olacağını düşünüyorum ama içimde korku da olmuyor değil açıkçası çünkü şikayeti olanlar da evlenmeden önce tanıdıklarını düşünmüş ancak evlendikten sonra anlamadıkları nedenle değiştiklerini söylüyorlar.
Nasil ya? Damat adayi nasil bir naz yapar ki? Mahsuru yoksa merak ettim .Valla cnm doğrudur değişiyorlar ama çok şükür benimki iyiydi daha da iii oldu nişanlılik benim sıkıntılı geçti evlendim rahatladım çünkü benimki nişanlılik zamanında çok nazlıydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?