- Konu Sahibi gwencooper
-
bir umut dedim belki hersey yine duzelir sandım kolay olmuyor evlilige gidiyordu iliski onca hayal gelecek planları bitmesin istedim devam edelim :)..gorusmeyi kabul etmeseydim keske kendime kotuluk yapmısım aslında
Aman dünyada o kadar sorun dert varken sen sevgilinden ayrılmışsın sorun dert haline getiriyorsun geç bunları canım sevgili ayrılmak o kadar boş şeylerki bunu nezaman anlıycaksın sölimmi evlenip çocuğun olduktan sonra
:)) sana allah başka büyük dert vermemiş sanırım olsa gerek çok komik çokk luzumsuz şeylere kafa yoracağına anama babama nasıl hayırlı evlat olurum bence kafanı bunlar yor yazıkk gençlik nereye gidiyor
Yazıkk çok yazık
bi daha görüşme o zaten sevgi arsızı olmuş, terket geri dön affedil, bu defa şaşırmıştır beklediği sıcaklığı göremeyince, geri dönme, görüşme, bi müddet üzülürsün ama inan insan alışıyo, bi daha kimseyi bu kadar sevemem diyosun ama karşına öyle biri çıkıyo ki sevme kapasitene hayret ediyosun, tecrübe konuşuyo :)
ondan ne köy olur ne kasaba bencede boşver bitmiş artık kapat o defteri karşına çok daha iyi insanlar çıkacaktır emin ol.
illa sorun olması için kocasının aldatması mı gerekiyor.şu an yaşadıkları onun için sorun dert olamaz mı?
sizinde söylediğiniz gibi evlilik çocuk yapmak için sevgililik döneminden geçmesi gerekmiyor mu?
sevgililik döneminde hiç mi sorun çıkmaz?
yada siz sevgiliyken evlenirken hayırsız evlat mı oldunuz?
gençliğin bi yere gittiği yok siz merak etmeyin.
Konu size anlamsız geliyorsa yorum yazmazsınız ancak genç bir kız için erkek arkadaşından ayrılmak önemli bir konudur.Herkesin derdi kendine önemlidir.Luzumsuz yorumlar yapıp bu genç kızı üzmeyin lütfen..
Aman dünyada o kadar sorun dert varken sen sevgilinden ayrılmışsın sorun dert haline getiriyorsun geç bunları canım sevgili ayrılmak o kadar boş şeylerki bunu nezaman anlıycaksın sölimmi evlenip çocuğun olduktan sonra
kotu biryere gittigim yok benim alt tarafı duygusal hayatımla ilgili bir sorunu paylastım burada size komik gelen bir sorun suan benim hayatımı etkiliyor..konuyu fazlasıyla saptırmıssınız bilmem farkındamısınız
Öncelikle bu öyle basit gündelik bir sorun değil. insanın en değer verdiği kişinin hayatından çıkması gayet mühim bir olay.
6 sene çok uzun bir zaman, aşk artık yoksa da alışkanlık var..
kalbinin sesini dinlemeni öneririm. erkek arkadaşın bence çabalıyor anlattıklarından anladığım kadarıyla.
eğer içinde hiç bir aşk kırıntısı bile kalmadıysa o zaman zaten sürdürmenin anlamı yok....
Sizde farkındasınız işte yoğun duygulara sahip olmadığınızın..
Neden devam mı diye düşünerek kendinizi karmaşaya sokuyorsunuz ki ?
mantıgım beni yanıltmaz umarımmantığını dinle
sana bu iş buraya kadar diyecektir ve doğrudur mantığın
yahu neden böyle kırıcı konu açtıgına pişman edici yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.
herkesin derdi dünyaları mı aşmalı yani
herkesin burda konu açtığı sıkıntısı babam beni dövdü, kocam beni aldattı, kaynanam çok çektiriyor şeklinde mi olmalı.
kiminin sıkıntısı büyük olur kiminin ki küçük. ama sıkıntıdır yani sonucta
bu kişide kendisi için dert olan birşeyi paylaşmıs. konuyu heyecan verici sürükleyici bir aile entrikası olmadıgı için begenmediyseniz hiç cevap yazmayın bari,konuyu görmezden gelin
tamamiyle katılıyorum
kimse kimsenin sıkıntısını hafife alma lüksüne sahip değil, herkesin derdi kendine büyüktür.
ayrıca, "anne babama nasıl hayrlı evat olurum diye düşün" cümlesini kuran biri haddini çok ama çok aşmış demektir.
yazık, sıkıntı olduğunu düşünmeyen yazmasın zaten, bu ne cüret böyle
Geri dönüşü olmayan yola girmişsiniz canım bence,çok yıpratıcı şeyler olmuş gibi görünüyor..eski halinize dönmeniz çok zor..sürekli vakit geçirmeniz,buzları eritmeniz lazım ama geçmiş insanın aklındayken bu olmaz gibi..en mutlu olduğunuz anda bile gelir sizi bulur,yıpranırsınız sadece..hazır soğumuşken sündürmeyin ilişkiyi..yoksa sevmekten soğursun canım..bırak bittiği yerde kalsın her şey.
Bir önceki sayfalarda yorum yapan evli ve çocuk sahibi hanımın yorumunu çok anlamsız buldum,herkese kendi derdi büyük gelir..ayrıca burda kimsenin derdini kınamayın,insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş,küçümsediğiniz şey başınıza gelebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?