Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Keşke kendi saçım güzel olsaydı :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

liladem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
59
2
48
Ankara
Kızlar haftaya saçlarımı kazıtacağım çok döküldü artık uğraşmak istemiyorum okula gidiyorum ve güzel görünsün istiyorum bu yüzden dün bir kaç medikal peruk denedim haftaya alacağım umarım her şey çok güzel olur biraz da erkek arkadaşımdan çekiniyorum ama sen kazıtırsan bende kazıtırım diyor ne kadar gerçek söylüyor bilmiyorum umarım perukla rahat ederim peruk kullananlar varsa zorluklarını yazabilirler mi desteginiz için şimdiden teşekkürler

Ahh cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım neler yaşıorum bi bilsen hayata küstüm 1,5 senede o gür toka tutmayan güzelim.saçlar gider mi hemde 20 yaşımda 1 senedir hayatım zehir oldu psikolojim bozuldu okulu bilr bıraktım dışarı çıkmıyorum ruh gibiyim hayattan bezdim bende kazıtıorum ama elimden geleni yapacam bakım uygulucam yine olmazsa bende medikal peruk kullancam günumüz için çok güzel.araştırdım ama kendi saçın gibi olmuyor

Evet canım kendi saçımız gibi olmaz ben dün denedim yine de dışarıya çıkarken takılabilir saçlar çok kaliteli gerçekten ama yine de niye diye düşünüyor insan niye benim saçım böyle değil diye kazıtmak iyi geldi mi sana canım

Bende kabullenemedim daha 1,5 sene önceki fotoğraflarıma bakıorum o gür kalın uzun saçlar artık yok.daha kazıtmadım ortaöğretim kpss sınavı var 28 inde onu bekliorum simdi kazıtırdm ama ailem ters bakıo peruğa böyle kal insanlar seni böyle kabul etsin diolar anlamıolar yani.sen dediğim yerden mi baktın cnm

Evet sadece orada varmış canım fiyatları biraz uçuk ama rahat edeyim sorun değil adam ben kazıycam saçını dedi tekniği var dedi peruk olduktan sonra sorun değil tek korkum peruk kaymaz umarım denedim ama yine de korkuyorum

Bende kazıtıp bakım yapcam cnm endokrine gidip içtende destekliyecem azda olsa umudum var peruk her zaman var nasılsa bakımlara rağmen olmazsa peruk olcak artık.dilerim hiç sıkıntı yaşamazsın hayırlısı olur.bu arada başka hangi bilgileri aldın bide foto rica etsem merak ediorumda

Canım daha almadım peruğu ama önümüzdeki hafta alacağım benim saçım da öyle aman aman dökülmedi ama ayrım yeri bariz açık oranın sahibi bir kere değil en az 6 kere ters ters kazıyacağız dedi tüyler kalınlaşsın diye umarım olur bu peruğu tak denize gir duş al dedi ama sanki çok ani harelet etsem kayacak gibi yine deneyeceğim iyice bir isterseb amuda kalk dedi de Canım kazıtmak sonuç verecekse zaten peruk falan önemli değil ben saçım olsada kullanacağım onu o yüzden de biraz istiyorum umarım kaymaz da rezil olmam Alınca sana atarım fotografını canım Yalnız birisi saçlarıma bakmak için aralarını açsa fileleri görünecek o biraz kötü ya

Cnm işte günümüz için iyi olsada krndi saçın gibi olamaz benim açıklarım çok fazla çok seyreldi ama yinede elimden geleni yapacam ama alabiliosan al tabi keşke bende alabilsem o kayma konusunu bende çok.sordum yanlardan çıt çıt takarız kayma olmaz dediler benimde içime pek sinmemişti ama mecbur işte fotoğrafları bekliorum

Yanlardan nasıl çıtçıt canım ya kazıtıcam nereye çıtçıtlayacaklar önünde plastik bant var ama yine de çok sağlam gibi değik yarın bakacağım yine söylerim sana

Cnm naaptın ? Ewt kazıtınca riskli oluyor çünkü videolarda izledim cok kolay takılıp çıkarıolardı takmıştım bende çıt çıt olması biraz daha güven vermisti umarım sen sorun yaşamazsın cnk

Aldım bugün canım daha boyanıyor kendi saç rengime gözüme çok yabancı geldi umarım alışırım

Canım mümkünse bi resim atabilirmisin bende çok merak ediyorum nasıl durduğunu. Çok dikkatli bakılmayınca anlaşılmaz peruk olduğu diyolar ama peruk sonuçta. bide saçı toplama gibi bi şansın oluyomu. at kuyruğu falan yapılabiliyomu

Canım şimdi boyanıyor cuma teslim alacağım alır almaz atıcam sana fotograf özelden merak etme yani anlaşılmaz ama ben kendim bildiğim için yadırgadım baya alışırım umarım evet toplanıyor canım yani elimle denedim daha tokalamadım ama toplanır

Bi an düşünmedim değil bende mi kazitsam alsam falan diye ama fiyatı bayağı cokmus neyse ben az saclarimla idare ediyim en iyisi ısırgan kurune naaliycam yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…