Anladım canım inşallah işe yararBi an düşünmedim değil bende mi kazitsam alsam falan diye ama fiyatı bayağı cokmus neyse ben az saclarimla idare ediyim en iyisi ısırgan kurune naaliycam yakında :)
benim de pek umudum yok ama en azından denemedim demem3kez saçlarımı kazıttım önceki halinden çok daha kötü bir duruma geldi saç dökülmesinde kazıtmak çözüm değil. İlk çıkışta gayet sağlıklı görünsede uzadıkça eski haline dönüyor.
Canım fotograf attım sanaAhh cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım neler yaşıorum bi bilsen hayata küstüm 1,5 senede o gür toka tutmayan güzelim.saçlar gider mi hemde 20 yaşımda 1 senedir hayatım zehir oldu psikolojim bozuldu okulu bilr bıraktım dışarı çıkmıyorum ruh gibiyim hayattan bezdim bende kazıtıorum ama elimden geleni yapacam bakım uygulucam yine olmazsa bende medikal peruk kullancam günumüz için çok güzel.araştırdım ama kendi saçın gibi olmuyor
Fotograf attım sanaCanım mümkünse bi resim atabilirmisin bende çok merak ediyorum nasıl durduğunu. Çok dikkatli bakılmayınca anlaşılmaz peruk olduğu diyolar ama peruk sonuçta. bide saçı toplama gibi bi şansın oluyomu. at kuyruğu falan yapılabiliyomu
meraba bnmde saçlarım dökülüyor ve tepeleri iyice açıldı 18 yaşındaym ne yapcğmı bilmiyorm bnde peruk kullanmayı düşünüyorm siz almışsınız galiba nasıl kullanımı merak ettim peruk olduğu anlaşılıyor muAldım bugün canım daha boyanıyor kendi saç rengime gözüme çok yabancı geldi umarım alışırım
Hayır medikal perukların peruk olduğu anlaşılmıyor herkes saçıma ne sürüp gürleştirdiğimi soruyor sadece hatta peruk taktım dediğimde bile hani nerede peruk diye soruyorlar kullanımı da gayet kolay 2 saniyede takılıyor 10-12 günde bir yıkıyorum ben memnunum şimdilik tabiki kendi saçımız gibi değil ama şimdilik güzel bir çaremeraba bnmde saçlarım dökülüyor ve tepeleri iyice açıldı 18 yaşındaym ne yapcğmı bilmiyorm bnde peruk kullanmayı düşünüyorm siz almışsınız galiba nasıl kullanımı merak ettim peruk olduğu anlaşılıyor mu
Hayır kafadan aska kaymıyor zaten özel bir bandı var ben alışana kadar onunla kullandım çeksen çıkmıyorkafandan kayıyomu peki heran düşecek korkusu var mı
Evet çok memnunum görsel olarak çok güzel ve kullanışlı bunu bir hastalık olarak görüyorum ben ve tadavisi yok ben çözümü sevdim çok memnunum medikaldenMerhaba verdiginiz paranin karsiligini aldiniz mi ? Benimde yillardir sacim seyrek acayip seyrek bildgiiniz kel doktor prpden falan pek.cevap alamayiz dedi onun yerine peruk almayi dusundum, medikal peruguda sizden duydum memnun musunuz
Ben de Saçı dökülüp açılma olanlardanım. Yazılarını okudum çok sevindim senin adına. Ben de çok üzülüyorum mutsuz oluyorum peruk takmayı kabullenemiyorum seni tebrik ediyorum gerçekten. Bakımlar yapıp çözüm üretmeye çalışıyorum ama nafileEvet çok memnunum görsel olarak çok güzel ve kullanışlı bunu bir hastalık olarak görüyorum ben ve tadavisi yok ben çözümü sevdim çok memnunum medikalden
İlk başta çok korkunç gelmişti bana da ama onu takınca kendimi güzel buluyorum ya bu dünyalara bedelBen de Saçı dökülüp açılma olanlardanım. Yazılarını okudum çok sevindim senin adına. Ben de çok üzülüyorum mutsuz oluyorum peruk takmayı kabullenemiyorum seni tebrik ediyorum gerçekten. Bakımlar yapıp çözüm üretmeye çalışıyorum ama nafile
Ne güzel :) onu insanlara açıklama düşüncesi bile geriyor beni soracaklar peruk olduğunu söyleyince garip garip bakacaklar biliyorum.İlk başta çok korkunç gelmişti bana da ama onu takınca kendimi güzel buluyorum ya bu dünyalara bedel
Ne güzel :) onu insanlara açıklama düşüncesi bile geriyor beni soracaklar peruk olduğunu söyleyince garip garip bakacaklar biliyorum.
.Merhaba verdiginiz paranin karsiligini aldiniz mi ? Benimde yillardir sacim seyrek acayip seyrek bildgiiniz kel doktor prpden falan pek.cevap alamayiz dedi onun yerine peruk almayi dusundum, medikal peruguda sizden duydum memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?