Keşke kötü söz söylemeseydim

gulserennisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
185
0
46
Kars
Keşke ilk kavga ettiğimizdeo ilk kötü sözü aşkıma söylmeseydim o günden beri kötü sözler çok acıtmıyor canımı keşke acıtsaydı keşke ilk günkü kadar dikkatli olsaydım aşkıma karşı keşke....

ne söledinizki bu kadar takıldınız?bazen kızgınlık anın da istemediğimiz sözler çıkabiliyor ağzımızdan sonra çok pişman olsakta pekde işe yaramıyo sanırım...
o yüzden sinirlendiğimzde kendimizi kontrol etmeyi bilmeyiz

ne söledinizki bu kadar takıldınız?bazen kızgınlık anın da istemediğimiz sözler çıkabiliyor ağzımızdan sonra çok pişman olsakta pekde işe yaramıyo sanırım...
O yüzden sinirlendiğimzde kendimizi kontrol etmeyi bilmeyiz

aslında çok şey... Ilk söylediğim günden bu yana çok şeysöyledim.... Ben bile kendime inananamıyorum her şey o günden sonra başladı kalbini kırdığım onu incitecek sözler söylemeye başladığım ilk gün.... Keşke o güne dönebilsem....

O bişey yapıyor ki söylüyorsunuz, ama tabii dikkatli olmak lazımdır

yoksa hiç bişey yapmadan mı kötü konuşuyorsunuz

cnm hiç bişi anlayamıyorum ben..tmm kötü şeyler sölemiş olabilirsin ama biraz anlatmak istermisin..yardımcı olabilirz belki böle kendini kahretmekle iş çözülmez..
olmuşla ölmüşe çare yok unutma

o bişey yapıyor ki söylüyorsunuz, ama tabii dikkatli olmak lazımdır

yoksa hiç bişey yapmadan mı kötü konuşuyorsunuz

ne önemi var ki bişey yapmasının önce kötü sözler bir insanın ağzına hiç yakışmıyor ve önemli olan o ilk söz çünkü bişey başladımı devamı geliyor kim isterki canından bir parçayı kırmak ve o hak edecek bişey yapmadı çünkü ağır konuştum ve konuşmaya devam ediyorum en ufak bişeyde sinirlerime hakim olamıyorum ahhhhhhhhhhhhhh be keşke bütün sözlerimi geri alabilseydim ve güzel gözlümü hiç ama hiççç kırmasaydım:43::43:

insanın ömrü keşkelerle çürür unutma herşeyi kfana tkma herkes kızgınla agzından çok fena cümleler çıkıyor ama keşkeleri geri alamyız

ne önemi var ki bişey yapmasının önce kötü sözler bir insanın ağzına hiç yakışmıyor ve önemli olan o ilk söz çünkü bişey başladımı devamı geliyor kim isterki canından bir parçayı kırmak ve o hak edecek bişey yapmadı çünkü ağır konuştum ve konuşmaya devam ediyorum en ufak bişeyde sinirlerime hakim olamıyorum ahhhhhhhhhhhhhh be keşke bütün sözlerimi geri alabilseydim ve güzel gözlümü hiç ama hiççç kırmasaydım:43::43:
canım onun kalbini kazanmak bence hiçte zor değil, neden kendini kahrediyorsun
tabii önce kendinle anlaş ki, bir daha kırma sevgilini
sonra da git,güzel bi bakış at, elini tut, özür dile..
emin ol bu kadarı ona yetecektir
çünkü kırgın insanlar hep az şey beklerler
küçücük bir özür gibi...:31:

insanın ömrü keşkelerle çürür unutma herşeyi kfana tkma herkes kızgınla agzından çok fena cümleler çıkıyor ama keşkeleri geri alamyız

ama neden pişman olacağımızı bile bile söyleriz ki bazı kelimeleri o sözleri söylerken bile içimden dur yapma diyorum dur yapma pişman olacaksın ama yok olmuyor çıkıveriyor işte offffffffffffff çok üzülüyorum sevgimiz yıpranıyor saygımız bitiyor:43::43::43:

canım onun kalbini kazanmak bence hiçte zor değil, neden kendini kahrediyorsun
tabii önce kendinle anlaş ki, bir daha kırma sevgilini
sonra da git,güzel bi bakış at, elini tut, özür dile..
Emin ol bu kadarı ona yetecektir
çünkü kırgın insanlar hep az şey beklerler
küçücük bir özür gibi...:31:

evet ama o sözlerin açtığı yaralar hiç kapanmıyor biliyormusun hayatım boyunca onun yüzüne bu utançla bakmak zorunda olmak çok kötü ve her seferinde aynı şey artık söz vermek istiyorum kendime ama her seferinde başaramıyorum:43::43:

evet ama o sözlerin açtığı yaralar hiç kapanmıyor biliyormusun hayatım boyunca onun yüzüne bu utançla bakmak zorunda olmak çok kötü ve her seferinde aynı şey artık söz vermek istiyorum kendime ama her seferinde başaramıyorum:43::43:

Siz evli misiniz ?
Ya hepimizin ağzından bişeyler çıkıveriyor önemli olan bir daha tekrarlamamaya gayret etmek de.
Sen en azından bişeylerin farkındasın demekki engel de olabilirsin ağzından çıkacak olanlara.
Karşılığında o da sana bişeyler söylemiyor mu peki? Yani tek taraflı sen mi saydırıyorsun

Canım belki güleceksin ama bunun nazardan olduğunu düşünüyorum ben.Biz de etrafımız tarafından çok kıskanılan,çok nazar değdirilen bir çiftiz.Konusurken durup dururken ona karşı sinirleniyorum,gerçi ben hiç kötü söz söylemedim,söylemem de ama boş yere tartışıyoruz,ortada sebep yokken. Siz de eminim böyle bir etki altında kalıyorsunuz.Bol bol ikinize,aranızdaki sevginin bozulmamasına üzerinizdeki nazara karşı dua oku tatlım,iyi geldiğini göreceksin :16:

Canım belki güleceksin ama bunun nazardan olduğunu düşünüyorum ben.Biz de etrafımız tarafından çok kıskanılan,çok nazar değdirilen bir çiftiz.Konusurken durup dururken ona karşı sinirleniyorum,gerçi ben hiç kötü söz söylemedim,söylemem de ama boş yere tartışıyoruz,ortada sebep yokken. Siz de eminim böyle bir etki altında kalıyorsunuz.Bol bol ikinize,aranızdaki sevginin bozulmamasına üzerinizdeki nazara karşı dua oku tatlım,iyi geldiğini göreceksin :16:

ÖYLEMİ DİYORSUNNN BİZİM DE ÇOK UZUN Bİ İLİŞKİMİZ VAR MAŞALLAH DİYİM:nazar::nazar: AMA HİÇ BU AÇIDAN BAKMAMIŞTIM TŞKRLER CNMMM DENİYCEM BUNU

ÖYLEMİ DİYORSUNNN BİZİM DE ÇOK UZUN Bİ İLİŞKİMİZ VAR MAŞALLAH DİYİM:nazar::nazar: AMA HİÇ BU AÇIDAN BAKMAMIŞTIM TŞKRLER CNMMM DENİYCEM BUNU
bir iki kişi sormuş evli misin bekar mısın diye..
madem bir konu açtınız insanlara saygıdan dolayı evliyim yada bekarım diyebilmeniz gerekti....
baya bi aradan sonra bir kişiye tenezül edip 'ilişkimiz var'demişsiniz.

ama neden pişman olacağımızı bile bile söyleriz ki bazı kelimeleri o sözleri söylerken bile içimden dur yapma diyorum dur yapma pişman olacaksın ama yok olmuyor çıkıveriyor işte offffffffffffff çok üzülüyorum sevgimiz yıpranıyor saygımız bitiyor:43::43::43:

İpin ucu kaçınca kolay yakalanamıyor maalesef

cok iyi anliyorum seni.. ayni sorun bendede var hatta konuda acmistim..
sinirlenince agzimdan cikana hakim olamiyorDUM. o ise tek kötü söz etmedi bana.. özür diledim pismanligimi gösterdim affettirmek icin elimden geleni yaptim. Psikologa bile gittim simdi iyiyim. umarim düzelirsin sende, sinir cok kötü bir duygu.. cok gec olmadan psikologa gitmek iyi gelir bence.. benimde uzun bir iliskim var 3 sene oldu.. bende zaman zaman inandim nazar olduguna cünkü bir anda kavga cikiyordu.. dua edelim kizlar allah nazardan saklasin!

işin detaylarını anlatmazsanız biz çare bulamayız fikir veremeyiz, o zaman da konu açmanın ne anlamı kalıyo ki?

işin detaylarını anlatmazsanız biz çare bulamayız fikir veremeyiz, o zaman da konu açmanın ne anlamı kalıyo ki?

ya zaten bu arkadaşın işin detaylarını anlatmaya niyeti yokki
Benim de bi konum olsun diye açıvermiş işte
bi arkadaşın dediği gibi evli misin bekar mısın diye defalarca sorduk da başkasına cevap verdi öğrendik
böyle politik davranarak konu açmış madem açıyorsun sana sorulan sorulara cevap verseydin

Back
X