Keşke onlar gibi kalabalık bi ailem olsa

Nişanlımda aynı. toplamda 6 kardeşler 3ü evli 2 şer çocukları var onun dışında kuzenleri yeğenleri dayılar teyzeler amcalar halalar hespi 5er 6şar kardeş eşleri çocukları derken hepsini birbirine karıştırıyorum:) . Ben düğün istemedim. Nikah yapıcaz nikahtan sonra güzel bir restaurantta yemek ve eğlence olucak fix menü şeklinde ücretli olacak isteyen gelecek.
Bende kalabalığı seviyorum bi yemek yicez sırayla yiyoruz sığamıyoruz hiçbiyere sohbet muhabbet çok keyifli oluor. Ama insan kendini kötü hissediyor benim bi annem var bi babam. Halam var pasif hiç görüşmüyoruz bile. Teyze dayı hiçbişey yok. Annem kolları sıvadı aradı aradı annesinin tarafının akrabalarını buldu tek tek. Hepsiyle görüşmeye başladı ben bahanesi oldum:) şuan o da çok mutlu bende enazından 3-5 kişi olucak. Hem bizde.görüşüyoruz çok iyi insanlarmış keşke daha önce tanısaydım çok yardımcılar seviyorlar sahip çıkıyorlar.
Sağda solda illaki iyi anlaşacağınız akrabalarınız vardır onları bulun bişekilde derim :)

Nerde cokluk orda b*kluk tezinin en iyi savunucularındanım.
Hic sevmem kalabalık aileleri kafam agrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…