Keşke onlar gibi kalabalık bi ailem olsa

balsurattt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
102
14
33
Merhaba arkadaşlar benim uzun süreli bir ilişkim var sevgilim işi dolayısıyla askerliğini erteledi seneye askare gidecek ve gelince çok beklemeden evlenmek planımız. Onların ailesi kalabalık ve çok şen şakrak insanlar gerçekten insan imreniyo...Fakat yarın öbür gün düğünüm olsa gelecek iki elin parmakları kadar akrabam yok.anneme hep diyorum evlensem düğünüme çağırıcak insan yok diye...Utanır insan diyorum..

Gerçekten ama düşünüyorum bi annem var bi de belki teyzemler gelir onlar la da küsüz oda belki gelirler yani. Bizim akrabalık bağımız hiç olmadı malesef hatta aile bağımız da yok bi annem var işte. Kız tarafı nerede ortada yok der düğüne gelen

Kadınlar kulübü gelsin diyeceğim de vallahi çağırılırsam bir de yakınsak gelirim:)

Arkadaşlarına söyle bence mümkün olduğunca kalabalık arkadaşların gelsin hem gençler olacağı için düğün şenlenir.Hiiç üzülüp dert etmee ayrıca şöyle bir şey var evlenince onlar senin de akraban olmuş olacak ne güzel kalabalık şen şakrak bir aileye gelin gideceksin işte

Canım niye üzülüyorsun, Allah korusun kaçarak evlenenleri düşünsene onlar hepten yalnızlar senin yine dağ gibi annen yakınların var. Hem en büyük şansın eşinin ailesi. Ne güzel ısınmışsın aile oluyorsunuz,sen de onlardan biri olacaksın. Benimkiler de çok kalabalık o kadar içli dışlılar ki gına getiriyorlar bazen.bu durumlara alışık olmadığım için
Baba taraftan akrabalarla görüşmüyorsunuz sanırım

ahh ahh aynı dertten muzdaribim hatta böyle bi konu açmıştım daha önce..
sırf bu yüzden kınadan düğünden vazgeçtim arkadaşım bi nikah kıyıp giderim evime

kuzum benide çağır gelirim valla ne olacak( kadın dayanışması )

Orası öyle...Dün mesela iftara davetliydim onlarda herzaman ki gibi nekadar samimi güzel aile dedim...Ama bi burukluk oldu yine offf insanın kendi akrabası kendi babası kendi abisiyle bile yabancılık ne kötü birşey..utanıyorum

baba tarafı yok aslında anne tarafıda yok bizim sülale kurumuş canım

bizde çok kalabalığız annem 7 babam 11 kardeş baba tarafının her birinin en az 3 çocuğu var annemlerde öyle
ablamın düğününde hep kız tarafıydı erkek tarafı 1 masaydı
iyikide öyleymiş salon küçük gelirdi yoksam

Son düzenleme:

Hiç hoş bi durum değil bence...benimkide aynen sizin erkek tarafı gibi olucak

ama düğün hayallerin yok mu..

yok canım düğün hayalim falan hiç olmadı aksine hiçbi zaman istemedim..
akrabalarda bahanem oldu aslında
oynamayı hiç beceremem abimin düğününde bile kalkmadım oturdugum yerden
kii kaldıki kendi düğünümü hayal bile edemiyorum tam bir facia

bende oynayaman kazık gibi gelin olurum heralde:) hiç oyun bilmem

Başkası olmasa da olur.Bi annem olsun yeter.İnan bana bakma milletin şen şakraklıklarına.Nerede bi kalabalık.Orda çok laf çok baş ağrısı.Hem sen yuvanı kur kendin aile ol.Bir davetiye dağıtmaya başlasan,Sevdiklerin arkadaşların,konu komşu ...o kadar kabarıyor ki liste.

Bizde de durum tam tersi. O kadar kalabalığız ki anlatamam. Sırf bu yüzden hiç istemediğimiz halde düğün yapmak zorunda kaldık. O kada insan kuru bir nikah için mi gelecekmiş. Allahtan eşimin tarafı azdı da çok kalabalık düğün masrafından kurtulduk. Düşün nikahı önce yapıp düğüne gelmesine gerek olmayan insanları ordan postaladık. Kalabalık aile o kadar süper bişey değil canımcım. Sülalemin hepsini çok severim, anne tarafı baba tarafı ayırt etmem ama o kadar insanı memnun etmek çok zor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Biri yemeği beğenmiyor, biri masasının yerini sevmiyor, diğeri istediği müzikler çalınmadığı için laf ediyor. İstedikleri olmayınca ay sosyete düğünü mü bu diyen oluyor. Zor işler bunlar. Arkadaşlarını davet edersin sen de aileleri ile birlikte yine kalabalık olur. Düğün sevmem ama çağırırsan geliriz biz de kalabalık yaratmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…