- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi balsurattt
Ben aile arasında evde bir nişan töreni bile yapamadım bu kalabalıklıktan, herkesi çağırmasak olmuyor, çağırsak olmuyor bu sebeple de yine aile arası ama cafe' de nişan yapmak zorunda kaldım. Ne kadar içli dışlı olursan o kadarc yorum yapma, laf söyleme hakkına sahip oluyor insanlar, benim 7 tane teyzem var, bir nişan olayım devlet meselesi haline gelmişti neler neler anlatamam. Ben bunu istiyorum deyince de olmuyo, sen çok biliyorsun diyip geçiveriyorlar. 
Nişan da çok problemler yaşadık, teyzelerimle tartıştım durdum. Babası düğün işini konuşmaya geldiğinde bari kimse olmasa, çekirdek ailem olsa diyorum ama babam iftara gitsek bütün baldızlarını da topluyor. Her yere beraber, şimdi geldiklerinde de çağıracak isteme gününde konuşmamaktan hiç bir anlamı kalmayacak, biz bir ton millet içinde konuşulmaz bu konular dedik ama nafile, herkese duyurmak, herkesin fikrine önem vermekten başka bir işimiz olmadığından, ben ne istediğimi unutur oldum.
Müdahale etmeyen akraba güzeldir..

Nişan da çok problemler yaşadık, teyzelerimle tartıştım durdum. Babası düğün işini konuşmaya geldiğinde bari kimse olmasa, çekirdek ailem olsa diyorum ama babam iftara gitsek bütün baldızlarını da topluyor. Her yere beraber, şimdi geldiklerinde de çağıracak isteme gününde konuşmamaktan hiç bir anlamı kalmayacak, biz bir ton millet içinde konuşulmaz bu konular dedik ama nafile, herkese duyurmak, herkesin fikrine önem vermekten başka bir işimiz olmadığından, ben ne istediğimi unutur oldum.
Müdahale etmeyen akraba güzeldir..