Keşke sen de şerefinle ölseydin içimde...

kabardinka85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
250
5
46
39
Adana
Seninle bir yola çıkmıştık, o kadar çok diken ve o kadar çok engelle doludu ki, sevgimizle herşeyin üstesinden geliriz sanmıştım ta kii sen beni defalarca sırtımdan vurana kadar.
hatırlıyormusun sen askere giderken yanında bir tek ben vardım...seni ellerimle uğurladım, maddi manevi yanında oldum.otogarda geçirdiğin geceyi unuttun mu, cebine para koyup, biletini alıp elinden tutup otobüse bindirdiğimi unuttun mu, dağıtım iznine geleceğin zaman sana uçak bileti yolladım gel diye, gel de doya doya öpüp koklayayım doyayım sana diye.sen ne yaptın? geldin ama gittin eski sevgilinle buluştun...bu bana yapılırmıydı?
her şehit haberinde yüreğim cızlardı, oysa ki sen şanslıydın kıbrıs gibi yerde yaptın, defalarca ziyaretine geldim unuttun mu?
UNUTTUN UNUTTUN ...UNUTMASAYDIN YERDEN YERE VURURMUYDUN KALBİMİ, SÖYLESENE BIÇAKLAMADIĞIN YER KALDI MI SIRTIMDA, JİLETLEMEDİĞİN BİR SAĞLAM YER KALDI MI KALBİMDE...NEYDİ SUÇUM AİLENİN OLMADIĞI YERDE YANINDA OLMAK MI?
UNUTMASAYDIN etrafta arkamdan konuşurmuydun?basit insan önemsiz insan, gel deyince gelir, ver deyince verir diye...hiç utanmadın mı, hiç vicdanın sızlamadımı.
teskere aldıktan sonra yine aradın yine karıstırdın kafamı, ben seni köşe başında beklerken, sen tesadüfen önünden geçtiğim pastanenin içinde kızla oturuyodun agzın ayrılmıştı...neden heee nedeeen? bir de kalktın elin kızı için ne anamı bıraktın ne bacımı bıraktın sövmediğin...o sövdüğün annemin aylarca yemeğini ekmeğini yedin unuttun mu? artık ne düşünürsen düşün başıma kalkıyo de...ne dersen de...başkasıyla evlenecektin de neden aldın 2 yılımı, bak yuvanı kurdun, ben hala toparlanmaya çalışıyorum, nerede bir bebek görsem içim acıyor, sana gönderiyorum beddualarımı, gelinliklere bakamıyorum alyanslara bakamıyorum dükkanların önünden geçerken. beni hiç sevmemişsin ben hep kendi kendime gelin güvey olmuşum dogru mu?
daha kaç kere içimden ılık ılık kanlar akıtacaksın, daha kaç sabah ezanlara kadar ağlayacağım, bunları çıkıp karsına yüzüne söylemek vardı ama, yemin ettim sesimi bile duyurmayacagım sana...keske gittiğin o şerefli yerde, ŞEHİT OLSAYDIN AMA ŞEREFİNLE ÖLSEYDİN...en azından onurla gururla ağlardım arkandan, böyle hergün beddua eden parçalanmış bir kjalple değil...namusuma söz ettin ya bacın yok ama dilerim karından bulursun.dilerim hergünün benli günlerini aramakla geçer...1 yıl oldu, şimdi hayata neresinden tutunsam diye düşüne düşüne doldurdum 1 yıl. hala yetişmeye çalışıyorum beni geciktirdiğin hayata...ne diyim ki ALLAH'INDAN BUL...

cnm gerçekten çok duygulandım gözlerim doldu çok üzülüdm dilerim en kısa zamanda unutursun hayata döner karşına seni üzmeyecek bi insan çıkar

canım öncelikle okurken çok duygulandım gözlerim doldu hatta ağlayarak okudum bi çok cümleni.. hatta herşeyi tamamen unut çok zor canım biliyorum ama artık kendi hayatına bakmalısın yazık etme bi ş... için kendine dert etme içine o dert etsinn senin gibi birini kaybettiği içinn sen daha iyilerini hakediyosun

canım be kımseye hakettıgınden fazla deger verdınmı ya onu kaybedersın ya kendını dıye bır laf var bız bayanlar neden korukorune baglanıyoruz su erkek mılletıne bu kadarmı acız sevgıye ılgıyekı 2 kelımeye tav olup hayatımızın merkezıne oturtuyoruz adı kopeklerı cok kızıyorum su erkek mılletıne cok cok nekardarda guzel rol yapıyorlar sevıyormus gıbı baglanıyoruz gozumuz bıseyo gormuyo sonra bırden terkedılıyoruz sebebını bıle anlamadan buyuk bır hayal kırıklıgı ALLAH SU INSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAYAN YARATIKLARIN HEPSININ BELASINI VERSIN.:47::47::47: MERAK ETME BULUR BELASINI EDEN BULUR
CANIM BASIN SAGOLSUN

Duyguların anlattıkların benide duygulandırdı. Bazı erkekler sevilmeyi ilgi görmeyi haketmezler, buda onlardan biriymiş.Kendini toparla ve hayata daha sıkı tutun güçlü ol inş seni seven biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun yaşadıgın herşeyi unutturacak biri mutlaka olucaktır .Zaman herşeyin ilacı zamanla herşey unutulur canım...

cnm gerçekten çok duygulandım gözlerim doldu çok üzülüdm dilerim en kısa zamanda unutursun hayata döner karşına seni üzmeyecek bi insan çıkar

tşk ederim arkadaşım...daha anlatamadığım o kadar çok zarar verdi ki bana...beynim çok yorgun,sanki yıllardır bitkisel hayatta kalıp uyanan insanlar gibiyim, herşeye sıfırdan baslamaya calısıyorum bu sefer kaybettiklerimde kalıyor aklım.daha çok yoruluyorum...birşeyi çok iyi anladım hayatta bir insanın umutlarının yıkılmasıyla evinin başına yıkılması arasında hiç bir fark yokmuş...

canım öncelikle okurken çok duygulandım gözlerim doldu hatta ağlayarak okudum bi çok cümleni.. hatta herşeyi tamamen unut çok zor canım biliyorum ama artık kendi hayatına bakmalısın yazık etme bi ş... için kendine dert etme içine o dert etsinn senin gibi birini kaybettiği içinn sen daha iyilerini hakediyosun

Şaşırıyorum hem de çok...nasıl tersine döndü herşey nasıl mahvoldu bütün umutlarım, hayallerim,hiç gitmiyor kulağımdan duyduğu hakaretler, sadece kendisinden değil ailesinden de...oğlum için ne yaptıysan fatura kes gönder diyen ve ayrıldıgımızda bana tşk eden bir baba, sen kimsin ki biz seni ailemize alacağız boş hayaller peşinde koşma diyen bir kardeş,ve oğlumun arkasında ol sakın bırakma deyip de sagda solda kız arayan ve şimdilerde de beni tanımadıgını söyleyen bir anne ve daha neler neler...çok zor oldu inan bugunlere gelmem bile çok zor oldu, sanki 10 yaş yaşlandım...oysaki böyle olsun istemezdim...bilmiyorum arkadasım,onunla geçen bölümlerini kesip atsam hayatımın diyorum keske yapabilsem bunu...tşk ederim desteğin için...

canım bi an önce toparlan ve ayağa kalk. o değersiz uğruna günlerini boşa harcıyosun. onun yaptıklarına inat dimdik ayakta dur. biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın. güçlü ol canım dua et..

canım be kımseye hakettıgınden fazla deger verdınmı ya onu kaybedersın ya kendını dıye bır laf var bız bayanlar neden korukorune baglanıyoruz su erkek mılletıne bu kadarmı acız sevgıye ılgıyekı 2 kelımeye tav olup hayatımızın merkezıne oturtuyoruz adı kopeklerı cok kızıyorum su erkek mılletıne cok cok nekardarda guzel rol yapıyorlar sevıyormus gıbı baglanıyoruz gozumuz bıseyo gormuyo sonra bırden terkedılıyoruz sebebını bıle anlamadan buyuk bır hayal kırıklıgı ALLAH SU INSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAYAN YARATIKLARIN HEPSININ BELASINI VERSIN.:47::47::47: MERAK ETME BULUR BELASINI EDEN BULUR
CANIM BASIN SAGOLSUN

merhaba yasemin önceki konularıma yaptıgın yorumlardan hatırlıyorum seni, ben iyi olmaya çalışıyorum ama bazen yakamı bırakmıyo bişeyler...artık söz kalmadı diyecek, nasıl bir nankörlük ve vefasızlıktır bu bilmiyorum...

Duyguların anlattıkların benide duygulandırdı. Bazı erkekler sevilmeyi ilgi görmeyi haketmezler, buda onlardan biriymiş.Kendini toparla ve hayata daha sıkı tutun güçlü ol inş seni seven biri çıkar karşına ve çok mutlu olursun yaşadıgın herşeyi unutturacak biri mutlaka olucaktır .Zaman herşeyin ilacı zamanla herşey unutulur canım...

ne istiyorum biliyor musun, bana ne yaşattılarsa aynı acıları tatsınlar, benim annem halime çok üzülüyodu, çünkü ben hiç konusmuyodum, gülmüyodum, sabaha kadar ağlıyodum, sesim çıkmasın diye kendimi sıkmaktan sabah boğazım ağrırdı...çok ağladı annem, neden üzüldük bu kadar,yediremiyorum hiç...
tşk ederim yorumun için.

canım bi an önce toparlan ve ayağa kalk. o değersiz uğruna günlerini boşa harcıyosun. onun yaptıklarına inat dimdik ayakta dur. biliyorum çok zor ama bunu kendin için yapmalısın. güçlü ol canım dua et..

Ayakta durmaya çalışıyorum ama bazen çok depreşiyo,ağır geliyo anlayacağın, boğazımda düğümleniyo birşeyler...ağlayamıyorum bile artık...dua ediyorum etmem mi,zaten tek sığındığım Allah...tşk ederim yorumun için...

Benzer şeyler yaşadım 4 yılımı verdim bir kaç ay oldu ayrılalı arkamdan iki kuruşluk insanlara dedikodumu yapıyor şimdi.. sen yine şanslısın belki de görmiceksin istemediğin sürece ben aynı sınıftayım her gün acı çekicem onu sevgilisini görüp.... gün geliyo unuttum diyorum gün geliyo hüngür hüngür ağlıyorum ama illaki geçicek insan ölüme bile alışıyo buna mı alışamıycak.. hayat bunlarla üzülmeye değmicek kadar kısa ve güzel biz onlr için üzülürken onlar yeni sevgilileriyle eşleriyle mutlu bi hayatı paylaşıyo alışmamız lazım unutmamız lazım unutmak onlara en büyük ceza :71:

Benzer şeyler yaşadım 4 yılımı verdim bir kaç ay oldu ayrılalı arkamdan iki kuruşluk insanlara dedikodumu yapıyor şimdi.. sen yine şanslısın belki de görmiceksin istemediğin sürece ben aynı sınıftayım her gün acı çekicem onu sevgilisini görüp.... gün geliyo unuttum diyorum gün geliyo hüngür hüngür ağlıyorum ama illaki geçicek insan ölüme bile alışıyo buna mı alışamıycak.. hayat bunlarla üzülmeye değmicek kadar kısa ve güzel biz onlr için üzülürken onlar yeni sevgilileriyle eşleriyle mutlu bi hayatı paylaşıyo alışmamız lazım unutmamız lazım unutmak onlara en büyük ceza :71:

Benim de sürekli görebileceğim bir yerde, senden farkım yok, görüyorum bazen kafasını çeviriyo hemen görünce, sanki ben suçluyum bu kadar da yüzsüz bir adam yani. Elele geziyolar görüyorum, bir de nispet yapar gibi kendini göstermeye çalışıyo iyice bana...çok acı, çoooook...

kabardinka... ablacımm inan yine tüylerim diken diken oldu... gözlerim doldu... kıyamam ya... Allah hepsinin cezasını versin, her bir döktüğün gözyaşının hesabını sorsun sana bunları yaşatanlara.. lütfen o değmez insana gösterdiğin ilginin birazını kendine göster, gerekirse psikolojik yardım al, birşekilde aşmaya çalış.. geçenlerde forumda cannan arkadaşımızın söylediği bir cümle beni inan çok etkiledi. Güzel kalbini gelecek için sakla daha o kalp anne olacak, demişti bana. Ne kadar haklı... kaderimizde kimin yazılı olduğunu bilemeyiz. elbette seninde eşin olucak, çoluğun çocuğun olucak. O güzel kalbini artık tamir et, değmez adamları içinden sök at.. Bende neler yaşadım biliyosun.. Senin yaşadıkların çok daha ağır şeyler ama Rabbim dağına göre kar verirmiş. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın güzel ablamm...

kabardinka... ablacımm inan yine tüylerim diken diken oldu... gözlerim doldu... kıyamam ya... Allah hepsinin cezasını versin, her bir döktüğün gözyaşının hesabını sorsun sana bunları yaşatanlara.. lütfen o değmez insana gösterdiğin ilginin birazını kendine göster, gerekirse psikolojik yardım al, birşekilde aşmaya çalış.. geçenlerde forumda cannan arkadaşımızın söylediği bir cümle beni inan çok etkiledi. Güzel kalbini gelecek için sakla daha o kalp anne olacak, demişti bana. Ne kadar haklı... kaderimizde kimin yazılı olduğunu bilemeyiz. elbette seninde eşin olucak, çoluğun çocuğun olucak. O güzel kalbini artık tamir et, değmez adamları içinden sök at.. Bende neler yaşadım biliyosun.. Senin yaşadıkların çok daha ağır şeyler ama Rabbim dağına göre kar verirmiş. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın güzel ablamm...

Ah ah mesra ah, tam geçti derken birşeylerle oyalarnırken yine çıkıyo bir yerlerden...sabırla dua ile gün geçiriyorum, ben aslında zaman dolduruyorum şu hayatta...canım yanıyo işte, sen de biliyosun herseyimi bastan sona, bazen hiç kaldıramıyorum, kendi nefesimde boğulacak gibi oluyorum...

Allah kurtarmış beni de, git kendi yoluna boşver... O 2 sene 20 sene de olabilirdi... Takılma daha fazla, yetmiş ağladığın, mümkünse çevreni değiştir, yeni bir şeyler yap. Ama başla artık..

çok sevdiğim ve bana her umutsuzluğa düştüğümde moral veren 2 söz var...

‎"İstediğin kadar inançlıyım de namaz kıl, sadaka ver. Umut verip, güven aşılayıp da yarıyolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin."

Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî

Birinin gözyaşları üzerine kurulan her mutluluk, günü geldiğinde en dayanılmaz acılarla intikamını alır!...."

sen Allaha havale et ve önüne bak, çünkü geçmişe her döndüğünde yaraların kabuk bağlamaz, daha da yaralanırsın

Son düzenleme:
ah ah mesra ah, tam geçti derken birşeylerle oyalarnırken yine çıkıyo bir yerlerden...sabırla dua ile gün geçiriyorum, ben aslında zaman dolduruyorum şu hayatta...canım yanıyo işte, sen de biliyosun herseyimi bastan sona, bazen hiç kaldıramıyorum, kendi nefesimde boğulacak gibi oluyorum...

ben yerinde olsam demişya babası fatura kes diye fatura keserdm bi kere liste yapar yolladım parayı verirlersede ya çatır çatır yerdim ya da hayır ederdim. En azında yağlarım erirdi. Sonrada en acı şeyi yapardım unutmak.... çok zzor belki ama unutmasamda unuttu numarası yapardım. Bu saatten sonra geçmişi düşünmek sana acıdan başka bişey vemeyecek o sebeple geçmişi herşeyi sil ve yola devam inan seni çok sevecek ve seninde çok seveceğin biri çıkacak ve o zman iyiki bunla ayrılmışım diceksin emin ol:......

çok sınırlendım sana çok:47:hemen kendıne gellll !! o karaktersız ıcın sakın bır gununu daha mahfetme hemn bak aynaya ve degerını annenın banaın sevgısını hatırla el bunlar kımse kımseye acımıyo gıt aılene sarıl senı bu yasa getırdıklerı ıcın tesekkr et ve onune bak uzulmuyorum sana cunku sen cok guclu bı kızsın buna ınanıyorum hemen toparlan canım hemde hemen sakın bırgununu daha kaybetmen ve onun sürünüşününü zamanıo gelince zevke izle tamammı kızlara bunu yapamazlar ya kabullenemıyorum aılenın gozundekı guzellıgını kesfetsene sen bı ya onların aılesıne onların oglunamı kaldın annen bunun ıcın mı dogurdu senı :47:(sütü bozuk bunların hepsi cezasını çekecekler)

Back
X