Keşke unutmak elimizde olsaydı

Daisy267

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
6
1
86
34
Yıllar önce çok güzel bir birlikteliğim vardı çok mutluydum, ondan başkasını hayatımda imkansız olarak görüyordum. 2 yıl mutlu birliktelikten sonra ufak bi kavgayla ayrıldı benden, benim ona ağlamalarım yalvarmalarım sonuç vermemişti, artık başka bir kızla birlikte olduğunu duydum. Aradım sitem ettim, beddua ettim, ağladm, depresyona girdim çok kötü günler geçirdim. Bende onu unutmak için başkalarıyla görüştüm ama sevemedim. O da çok kısa süre sonra o kızdan ayrılıp bana yalvardı dönmem için affedemedim. 3 yıldırda bekliyor yalvarıyor, bende başka kimseyi onun yerine koyamıyorum evlendiğimde de onu unutamayacağımdan korkuyorum ama ona olan nefretim içimde sönmüyor hla. Hem nefret ediyor hem istiyorum. Biliyorum cezasının yıllardır çekiyor ona bu konuda güveniyorum ama yinede bana yaşattığı o kötü günleri unutamıyorumm!! Noolur bana akıl verin ben ne yapmalıyım aylardır bu düşünceyle yatıp kalkmaktan kafayı yiycem!

Vallahi çok zor bunun kararını vermek gerçekten. Belki gerçekten ders almıştır, değişmiştir. Evlensem bile unutamam diye korkuyorum demişsiniz, belki de Mutlu olamayacaksınız ve ömür boyu keşkeniz olarak kalacak. Ama gözünüzün yaşına bakmadan arkasını dönüp gittiyse , bir daha aynı şeyi yapar mı? Ben olsam etraflıca konuşup ondan beklentilerimi anlatırdım ve bir şans daha verirdim. Ama geçmişi tamamen unutup sıfırdan başlamak koşuluyla. Ama bunu yapmak gerçekten kolay değil. İki tarafın da çok dikkatli olması gerekli.

Şimdi ben bu adamla 14 eylül de evlendim ve okdar mutluyum ki sizlere öneriler için çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…