Keşke ... veda

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
keşke buraya yazdıklarımı sen okusaydın sevdiğim. inan çok denedim. aileni seni kendi hayatımı kaldıramadım işte. bensiz koş maviliklere. bensiz koş tüm mutluluklara.
sevdanın acısı kimi yakar bilinmez elbet. sende yanacaksın . için yanacakta derdini kimselere söyleyemeyeceksin.bilirim de söylemezsin.ama ne sen beni ne sen beni anlayamadık. değiştik işte. bu yangın geçer mi bilmem ömrümde tek seni sevdim . ilk sendin . Keşke koruyabilseydik keşke korusaydık o üniversite yıllarının çılgınlığını.
BİTTİ İŞTE KIZLAR. HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER . ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA OLMADI. YENİLDİM.

Son düzenleme:
Önceki konunuzu bilmiyorum ama hayat arkadaşı olmuşsunuz neden atılan iftiralara inandı ki, oysa ki hep yanındaymışsınız.
Ama zaten olan olmuş sanırım dönüşü yok, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama hayat arkadaşı olmuşsunuz neden atılan iftiralara inandı ki, oysa ki hep yanındaymışsınız.
Ama zaten olan olmuş sanırım dönüşü yok, umarım hakkınızda hayırlısı olur.
inanmadım diyor ama susuyor. hem iftiralarda benim bekarken onunla ilişkiye girdiğim üzerineydi . elbette biliordu ama ağzını açmadı her şeye sustu her şeye .

inanmadım diyor ama susuyor. hem iftiralarda benim bekarken onunla ilişkiye girdiğim üzerineydi . elbette biliordu ama ağzını açmadı her şeye sustu her şeye .

Neden sustu anlamadım zaten evlenmişsiniz birlikte olduysanız bile bu sizin sorununuz kim dillendirdi bunu? Neden savunamadı ilişkinizi anlayamadım?
Hiç başbaşa kalıp konuştunuz mu bunları?
Hayır yani o kadar emek vermişsiniz neden başkalarının çene düşüklüğü yüzünden bitiyor evlilikler.
Ah ya böyle olayları duyunca sinirlerim geriliyor.
Yuva bozan kaynana görümce elti vs vs bunları ben insandan saymıyorum.

bakın susan erkekten hayır gelmez
annesını atsın silsin demek değil bu ama sizi de karısı olarak görüp ezdirmemeli erken dediğin
ha eğer siz haklıysanız size de yanlışlarınızı söylesin
ama gercekten dogruyu bildiği halde anasına karısını ezdiren erkekten hayır asla gelmez

gerçekten sizin hakkınzda hayırlısı olmus
siz yapacağınız fedakarlıgı fazlasıyla yapmıssınız

Neden sustu anlamadım zaten evlenmişsiniz birlikte olduysanız bile bu sizin sorununuz kim dillendirdi bunu? Neden savunamadı ilişkinizi anlayamadım?
Hiç başbaşa kalıp konuştunuz mu bunları?
Hayır yani o kadar emek vermişsiniz neden başkalarının çene düşüklüğü yüzünden bitiyor evlilikler.
Ah ya böyle olayları duyunca sinirlerim geriliyor.
Yuva bozan kaynana görümce elti vs vs bunları ben insandan saymıyorum.
Çok uğraştım inanın çok çabaladım. hep yeni olaylar hep yeni sorunlar. o beni anlamadı ben onu anlamak istemedim. değişti. beni hep yargılar oldu. ben hep yanında oldum bırakmadım. beraber yürüdük ama o ailesi konu olunca silip attı beni. dert sahibi oldum. süründüm yıllarca. hiç düşünmediler beni. senelerce doğuda kaldım onun mutluluğu için nelere katlandım bilirler. sonucunda bende yıprandım sabrım kalmadı kaldıramıorum işte. ama ilk düştüğümde yanımda olmadı. bedenen hep yanımdaydı ama istediğim desteği vermedi. BU BENİM KARIM DEMEDİ. üzüntüden bir ton hastalığım var artık. insanın saç dipleri kanar mı kanıyor işte. ailemde yanımda değil ne varlar ne yok. ailemden çok uzaktayım. eşimin memleketinde . olmadı işte. milyarlarca borç var üstümde.

Eski konularınızı hatırlıyorum.

Çok yıprattı sizi bu ilişki
Fedakarlığınızı kimse görmedi.

Bence böylesi daha iyi oldu.

bakın susan erkekten hayır gelmez
annesını atsın silsin demek değil bu ama sizi de karısı olarak görüp ezdirmemeli erken dediğin
ha eğer siz haklıysanız size de yanlışlarınızı söylesin
ama gercekten dogruyu bildiği halde anasına karısını ezdiren erkekten hayır asla gelmez

gerçekten sizin hakkınzda hayırlısı olmus
siz yapacağınız fedakarlıgı fazlasıyla yapmıssınız
susmasaydı çözerdik. kaynanam bile arkamdan ağlıyor . kafasını vursun duvarlara. elalem elalem zıkkım olsun. elalem hep benim arkamdaydı o zaman dinlemediler.
eşime baktım bunu başına kalkmadım ama anlattığımda başıma kaktın bakmasaydın dedi. hep psikolojisi bozuk olan o oldu. bana saygı duymadılar. ne düğünüm düğün oldu ne evliliğim evlilik.hala çok çok seviyorum kırıp dökmedim o da. ne ben tek küfür ettim ne o. sustu hep. saygımızı bozmadık ama olmadı. cinsel hayat sıfır. bebeğimizde olmadı psikolojikmen olmuyor dedi doktorlar.

Çok uğraştım inanın çok çabaladım. hep yeni olaylar hep yeni sorunlar. o beni anlamadı ben onu anlamak istemedim. değişti. beni hep yargılar oldu. ben hep yanında oldum bırakmadım. beraber yürüdük ama o ailesi konu olunca silip attı beni. dert sahibi oldum. süründüm yıllarca. hiç düşünmediler beni. senelerce doğuda kaldım onun mutluluğu için nelere katlandım bilirler. sonucunda bende yıprandım sabrım kalmadı kaldıramıorum işte. ama ilk düştüğümde yanımda olmadı. bedenen hep yanımdaydı ama istediğim desteği vermedi. BU BENİM KARIM DEMEDİ. üzüntüden bir ton hastalığım var artık. insanın saç dipleri kanar mı kanıyor işte. ailemde yanımda değil ne varlar ne yok. ailemden çok uzaktayım. eşimin memleketinde . olmadı işte. milyarlarca borç var üstümde.

İşte bazı "sözde" aileler var aman çocuğum yuvasını bozmasın demezler aksine doldururlar.
Ama tabiki eşinizin payı büyük, yani istese kurtulurdu bu evlilik.
Tek sorun aileler olsa kaçıp gidin uzaklarda oturun dicem ama aranızda da iletişim sorunu var.
Şu saatten sonra herşey kesince size güçlü olmak düşüyor, yeniden toparlayacaksınız hayat devam ediyor.
Kendinize yeni bir hayat kurun, elbet anlayacaktır kıymetinizi birgün ama geç olacak

Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz arkanızda bir keşke bırakmamışsınız hep yapıcı olmuşsunuz, şimdi onlar keşke desin hayatınıza bakın. Bundan sonra yenilmeyin akıp giden zamana ,bu günler bir daha geri gelmiycek

İşte bazı "sözde" aileler var aman çocuğum yuvasını bozmasın demezler aksine doldururlar.
Ama tabiki eşinizin payı büyük, yani istese kurtulurdu bu evlilik.
Tek sorun aileler olsa kaçıp gidin uzaklarda oturun dicem ama aranızda da iletişim sorunu var.
Şu saatten sonra herşey kesince size güçlü olmak düşüyor, yeniden toparlayacaksınız hayat devam ediyor.
Kendinize yeni bir hayat kurun, elbet anlayacaktır kıymetinizi birgün ama geç olacak
başta ailelerdi sorun ama olmadı içimize işledi. öyle yıprandık ki. küsemedik kızamadık çok zorluklar atlatmıştık. onu öyle çok severdim ki Allah sana ders vermek için o kazayı yaptırdı eşine derlerdi. hala da seviyorum ama kimse destek olmadı bize eşimle bekarken daha çok evliydik sanki. ne maddi sıkıntılar ne dertler. aştık ama artık aramızdaki sorun derin. ölümler kazalar ayrılıklar yıkamadı da biz yıktık bizi.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz arkanızda bir keşke bırakmamışsınız hep yapıcı olmuşsunuz, şimdi onlar keşke desin hayatınıza bakın. Bundan sonra yenilmeyin akıp giden zamana ,bu günler bir daha geri gelmiycek
doğru ama çok sevdim çok hele alışkanlıklar. evden ilk ciddi ayrılışım.

kusura bakmayın ben biraz sert yazabilirim
uğruna ağlayıp sızlayıp ağıtlar yaktığınız koca ,, koca değilmiş bir kere..
karısına sahip çıkmayan ezdiren ağzını açıp iki kelime edemeyen adamdan ( adamda denirse) koca değil hiç bir halt olmaz..
duygusala bağlamayın artık gerçekleri görün..seven insan karısını ezdirir mi.. hakkında yapılan iftiralara susar mı?
bu adam sizi sevse zaten evliliğine sahip çıkardı..
daha önceki konunuzdan hatırlıyorum bu evlilik yürümeyeceği o zamandan belliydi..
artık dik durun ezdirmeyin kendinizi kapınıza gelip yalvarsa geri dönmeyin..
bu ne ya bulunmaz hint kumaşı mı.. biraz silkelenin kendinize gelin..

Eski konularınızı hatırlıyorum.

Çok yıprattı sizi bu ilişki
Fedakarlığınızı kimse görmedi.

Bence böylesi daha iyi oldu.
sanırım öyle kararlıyım insanlar değişir mi bilmem ama boşanmak için mahkeme ye gitmek bu beni şuan çok yıkar. kendimiçok dinledim. akışına bırakmak istiyorum. gerçek bir veda olmalı anlaması için beni. ama hep tez canlıydım bu kez bunu yapmak istemiyorum bilmiyorum

Back
X