• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke yapmasaydımmm.....

değer veriyorum önemsiyorum karşılıgını alamıyorum
iki yüzlü davranıyorum kimseye
oyun oynamıyorum kimseyeee

aslında çok şey var :53::53:

düşününce en mutlu yıllarım ilkokuldan lise2ye kadar olan yıllarımmış

Son düzenleme:
değer veriyorum önemsiyorum karşılıgını alamıyorum
iki yüzlü davranıyorum kimseye
oyun oynamıyorum kimseyeee

aslında çok şey var :53::53:

düşününce en mutlu yıllarım ilkokuldan lise2ye kadar olan yıllarımmış

Daha lise 2 de misin yoksa :97: Korkmaaa gecicek hepsi sen kendine dikkat et degerlerini koru iki yuzlulere de vur tekmeyi gitsin :9: :34:

:84::84::84:
büyüdükçe yaşadıkça mutsuzlaşıyorruumm

Oooff aynen:14:
Hayat büyüdükçe daha da zorlaşıyo.
Ben de hep keşke çocuk kalsaydm diyorum.
İnsan büyüdüğünü bile anlayamadan bi bakmış hayat omuzlarına yüklenivermiş bile:14:

keşke liseden sonra çok çalışıp üniversiteye gitseydim. offff yaaa içimde ukde kaldı. neyseki üniversite mezunu biriyle evlendim. ama kendimi hep eşimden 1 adım geri görüyorum. keşke üniversiteye gitseydim :43:

bahçedeki herkesin üzerine atlayan horoza taş atarken yanlışlıkla attığım taşlar iki tane tavuğa denk geldi :( çok pişmanım keşke yapmasaydım :([/LIST]

daha çok küçükkenn kıskandığım için :)) anne ve yavru kedi olan kedilerinannesine anahtar fırlatıp yara ettiğim için yavrusunuda merdivenden aşağı yuvarlıyıp ama yinede ölmeyen ama sonuç olarak şimdi çok pişmanım :( evimde kızım diye baktığım canım gibi sevdiğim kedim var değişik :53: çok seviyorum artık :(

kesinlikle evlendiğim çokk pişmanım hele ilk çıkma teklifini kabul edip 6 yılımı verdiğim için....

hiç değmeyecek biri için ailemi üzdüğüm kırdığım için çok pişmanım . annecim çk seviyorm seni her dedğin çıktı keşke seni dinleseydim :(

keşke okumak için şehir dışına çıkmasaydım,3 senemi yazık etmeseydim... :50:

Back
X