- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Arkadaslar 4.ayını bıtırmıs bır oglum var. Dogdugundan berı sureklı memede yapısık. Resmen yıyıp ıcıp orda uyuyakalıyor. Ilk zamanlar cok memnundum bırde aramızdakı bag guclensın dıye hep gogsumde uyuttum sonra besıgıne aldım. Ama dogum yapalı 5ay olacak nerdeyse hala durum aynı. Gecelerı rahat uyusun dıye mama verıyorum o zaman guzel uyuyor. Doktoru sutunuz doyurmayabılır demıstı mama onerdı cunku cok aglıyordu acmıs meger
neyse mamayla bır nebze gece uyumaya basladı az da olsa. Sımdı bebenın uyanık oldugu zaman aglamadıgı bır zaman dılımı nerdeyse yok. Sureklı memeler acık yada slınge baglı sekılde ev ısı yapıyoruz. Aglarken mosmor oluyor memeye koyunca emmese bıle aglaması kesılıyor oynuyor resmen. Bu durum benı cok yordu evladıma yetemıyorum cok uykusuzum cok sınırlerım bozuk. Anne tarafım memeyı kes dıyor ama lökür lökür emerken vıcdanım elvermıyor. Bır taraftanda sankı boyle bır gun daha yasayamayagım gıbıme gelıyor cok tuhafım. Emzırırken uyanık kalabılmek ıcın kahve ıcmek zorundayım bogulmasından korkuyorum delı gıbı. Ama bu kadar stres ve uykusuzluga da vucudum her an cokebılır. Haftada toplasak 20saat bıle uyumuyorumdur. Bana bır akıl verın anneler. Ne yapmalıyım