Yok bende, ama böyle oluyor.ya öyle mi oluyor bilmiyorum ki? Evinizde bir kettle varsa deneyip bana yazar mısınız yoldayım ben de
Su olmazsa zaten baslar atar sonraEvet otomatik ama içinde su yok
Yok bir daha düğmeye basmadım.Suyu döktüm.Yerine koydumYok bende, ama böyle oluyor.
Arkadaş yuvasına oturttuktan sonra düğmesine basmışım demiş, bunu yapmış olabilir misiniz?
Ama sesi duymamanın mümkün olduğunu sanmam.
hayır benim sıcak tutma özelliği yok. Otomatik kettleBenim kettle m kaynarken kırmızı oluyor.atınca yeşilde kalıyor.yani sıcak tutma modunda.çayı sıcak tutması için.tamamen kapatmak için benim ana düğmesine basmam gerekiyor.sanırım sizinki de öyle.
Öyleyse evet o su ısınır ısınır biter.sonra ne olur bilemiyorum
Ama içinde su yokBizdeki kettle isittiginda kapatiyor kendini ama cogu kettle boyledir zaten calisir vaziyette kalmaz
Ama içinde su yokBen evden giderken hiç fişi çekmiyorum. Hep takılıdır fişte kendi attığı için. Çok ekstrem bir durum olmadıkça bir şey olmaz bence
markası ne acababenim ısıtıcım içinde su yoksa zaten çalışır konuma geçmiyor. Açma tuşuna basılı kalmıyor su yoksa. Otomatik olarak kapalı konumuna atıyor
benimki de öyledir inşallah
Dısarda mutlaka elektrik panosu vardir, elektrik faturasi icin okumaya geldiklerinde disardan okuyorlar, evin icine girmiyorlar.elektrik evin içinden en kapanıyor maalesef
Dısarda mutlaka elektrik panosu vardir, elektrik faturasi icin okumaya geldiklerinde disardan okuyorlar, evin icine girmiyorlar.
Ürün bilgisinde susuz çalışmama özelliği yazıyor benim kullandığımda öyle evdeyken bazen unutuyorum su az kalınca bitmiş olsa kendini kapatıyor sanırım sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?