- 14 Ocak 2019
- 129
- 636
- 18
- 34
- Konu Sahibi Portakalcicegimm
-
Seninkini de yarına alayım olur mu cancazimBi ara özelden bekliyorum o zaman benim işler halka açık olursa toplumca psikoloji bozulması yaşatabilirim mazallah:)
Bugün adaylar belli oldu canım ama takipte kal bakarım tabiBnde isterim bnm falımada bakarmısın
Tamm canımBugün adaylar belli oldu canım ama takipte kal bakarım tabi
Takipte kalın topiğe yazdığımda ilk yazan 3 kişiye bakacağım yineAy benide sıraya sokun lütfen
TamamdırTakipte kalın topiğe yazdığımda ilk yazan 3 kişiye bakacağım yine
Kuzum ben bugünden atarım sana senin ne zaman içinden gelirse artık falda zorlamayla olmaz içten gelmeli ya :)Seninkini de yarına alayım olur mu cancazim
Hallederiz
Takipte kal canım belli bir sıra yok topiğe yazacağım cevap veren ilk üç kişiye bakacağım sana da keyifle bakarımBeni de sıraya alirmisin
Yine bekleriz efendimYarın ikinci sıra benim diyem yani
Yarına yeniden yazacağım takipte kalın lütfen her gün 3 kişi müsaitlik durumuma göre belki 4. Kişi olabilir cancazimBenide sıraya alın lutfen
Benimde falima bakabilir misiniz
@Rahe sanaydi bu yaa yanlış yere yazmisim dedim ya kafa gitti kızımlaYine bekleriz efendim
Yaradana sığın...
Ne eylerse güzel eyler alma tüm yükü omuzlarina oluruna bırak...
Ha illa birini dinleyeceksen anneni dinle o yeter sana...cancazimmmm
Öyle yapıyorum bende.Her şeyin hayırlısı olsun teşekkür ederim :)@Rahe sanaydi bu yaa yanlış yere yazmisim dedim ya kafa gitti kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?