• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keyifle Kahve Falına Bakılir...

Bazı sorunlar ve beklentiler iiçindeyim o yüzden falımı merak edıyorum 😑

SANIRIM BAZI ARKADASLAR YANLIS ANLAMIS FALA BAKACAGIM ZAMAN SESLENIYORUM VE ILK 3 KISIYE BAKIYORUM FOTO ATANLARA SESLENIYORUM ÖNCE SIRAYA GIR.ENIZ LAZIM CANCAGIZLARIM...
Bu arada instagramda kurduğum için ayrı bir yoğunluğum var çancağızlarım ondan 3 ki si ile sınırlı zaten...
😊

Arkadaşlar balığım ile ilgili bir sorun yaşıyorum o iyi olsun da biraz kafam rahat olsun fal işi yoğunlaşma iai biliyorsunuz kafam öndeyken bakamam sizi de kandırmak istemem yazıp çizmek kolay yoksa ...😏

Arkadaşlar balığım ile ilgili bir sorun yaşıyorum o iyi olsun da biraz kafam rahat olsun fal işi yoğunlaşma iai biliyorsunuz kafam öndeyken bakamam sizi de kandırmak istemem yazıp çizmek kolay yoksa ...😏
Geçmiş olsun miniğe
Umarım kendine gelir 🙏🏻

Evet dün 3 kişi vardı bunlardan biride bendim içtim kapattım çektim fotoları baktım yoksun bende sildim artik. Gercekten bakacaksanız bence önce dün sırada olanlara bakmanız lazım. Sırayla dıyosunzda...

Back
X