eşine olayı anlat bilsin. ama sen ve görümcen derhal uzaklaşın o kadından. kadının elinde koz var demişsin.kız kardeşinin ,abisinin arkadaşına platonik sevgisi..onuda söylerse,eşine,iftira atıyor dersiniz. kendi pisliklerini bildiğimiz için onları kimseye söylemeyelim diye böyle bir yalana başvurmuş diyede eklersiniz. nasıl ispatlayacak ki görümcenizin platonik aşkını.
bu kadın hepinizin başına bela olur. hemen kesin iletişimi. bilhassa bekar olan görümceniz. tehlikeli bir tür çünkü bu kadın..
canım dinimizde şöyle bir şey vardır bilirsin belki(tam olarak hatırlayamamakla beraber)
eğer etrafında helal olmayan bişeyler görüyorsan önce elinle düzelt,
elin olmuyorsa dilinle düzelt
onu da beceremiyorsan gönlünle düzelt...
bazı şeylere kayıtsız kalmamak lazım diye düşnüyorum,galiba en doğrusu eşinle paylaşman,ne de olsa arkadaşı,o daha iyi bilir ne yapacağını.hem biri konuşacaksa bu eşin olmalı illaki
canım dinimizde şöyle bir şey vardır bilirsin belki(tam olarak hatırlayamamakla beraber)
eğer etrafında helal olmayan bişeyler görüyorsan önce elinle düzelt,
elin olmuyorsa dilinle düzelt
onu da beceremiyorsan gönlünle düzelt...
bazı şeylere kayıtsız kalmamak lazım diye düşnüyorum,galiba en doğrusu eşinle paylaşman,ne de olsa arkadaşı,o daha iyi bilir ne yapacağını.hem biri konuşacaksa bu eşin olmalı illaki
dediğin Peygamber Efendimizin hadis şerif-i dir. ben de sana katılıyorum..
eğer ki konuşulacaksa bu mevzu konuşan eşin olmalıdır en nihayetinde arkadaşım. eşine anlatmalısın uygun bir dille vaziyeti.
yanlış anlamadıysam görümcenin çekinmesi için de bir durum yok aslında. birinden hoşlandığını en fazla kendi abisi öğrenecektir ki ne hislerini ne de bu durumu abisinin bilmesi anormal bir durum değil bence..
tabıkı bılmesı anomal degıl...
benım esım kardeslerının aksıne cok ılımlı cok sakın davranır...
ama dıger abısı ozellıkle annemızı kaybettıkten sonra zıvanadan cıktı...
sımdı en ufak bıseyde kızdan cıkartıyo hıncını herkes oyle tabı gorumcemde tek kız 6 erkek 1 kız var...
isin kotusu babamızda burda degıl calısıyo sehır dısında...
allah korusun bu olayı duyarsa neler yapabılecegını kestıremıyorum..
dusunun gecen gun benım esımle kavga ettıler esıme dıklendı serefsız dedı hakaretler vs....
abısıne bunu yapan kardesıne ne yapmaz ustelık bu kadar tutucuyken...
gıder cocugada zarar verır ustelık...
cocugunda haberı yok zaten zavallımın neolcak bole bılmıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?