kiana guzellik merkezi

brcdndr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
139
10
118
İstanbul
Kizlar kiana guzellik merkezi diye bi yer var mecidiyekoyde disarda 2 3 kisi kart verip ogrencyz 2 dk ckip fiyat soruyoms gbi yapip cikin yeterki prim kazanaym dedi bzdr arkadasmla acıdık çıktık nasil oldu bilmiyorm kendimi senet imzalarken buldm arkadasmda bende imzaladk toplam 600 tl aylk 75 tl imis az once arastrirken sikayer var sitesnde o merkeze ait birkac sikayet okudm moralm bozldu giden oldumu daha once bilgi verirmisiniz?

nasıl bir iradesizlik pardon da rastgele girip senet mi imzaladınız ?

tufaya getirmişler sizi sizde maşallah ne dedi bu kadar da imzaladınız ki? öğrenci misiniz çalışıyor musunuz?

Ya 8 taksit her ay 75 tl soyle uzmaniz boyle uzmaniz 18 yillik uzanimz var falan oraya giden kisileride okudum memnun olanda var olmayanda ilk defa byle bsey yaptm umarm sonu kotu olmaz

Ya 8 taksit her ay 75 tl soyle uzmaniz boyle uzmaniz 18 yillik uzanimz var falan oraya giden kisileride okudum memnun olanda var olmayanda ilk defa byle bsey yaptm umarm sonu kotu olmaz
Yani bir hizmet alacaksın.
Güven veren bir ortam değilse sakın 600 TL kaptırdım diye sağlığını riske atma. Tüketici haklarına bir danış bakalım ne diyecekler.

Kart dağıtan öğrencilerin bi suçu yok yav.
O gizli bıraktığın "nası oldu bilmiyorum da" kısmı var ya, olay orda kitlenmiş işte.

Bisey satin almadm 6 seans boyunca cilt bakimi cilt yaglarndan barnma maske ve birkac bisey daha yaplcak

benimde gittiğim güzellik merkezi bu tarz bir sözleşme yapıyor senet değil de sözleşme diyelim birşey olmaz ama o parayı ödemezseniz hukiki işlem yapabilmek için güzellik merkezi kendini bu şekilde garanti altına alıyor

Bende cildimden sorunlu biriym yag bezeleri olusuyor kuck kuck yuzmde renk duzenszligi var sivlceden snra kalan lekeler falan o yuzden imzaladm sizede fikir almakbicn sordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…