kiana guzellik merkezi

Valla kimseye suç bulmayın gitmişsiniz onlarda hizmetlerini anlatmıştır satış temsilcileri oluyor zaten ve sizi ikna etmişler sanki size hipnoz mu yaptılar da bilmediğiniz yerden senet imzalayıp çıktınız. İptak hakkınız var diye biliyorum iptal etmek istediğinizi söyleyin kabul etmezlerse tüketici haklarına şikayet edeceğinizi söyleyin. Bende güzellik merkezinde çalıştım bekarken 4 sene muhasebede iptal edebiliyorsunuz tabi satış temsilcileri her üye başına prim alıyorlar ve iptal olunca primleri yanıyor o yüzden iptal etmemek için herşeyi yaparlar ama siz ısrar edin. Bir daha da ilk girdiğiniz yere araştrmadan senet imzalamayın şakası olmaz bu işlerin.

Bunu duymak birazda olsa rahatlatti beni insallah oyledr

Kağıda göre cilt bakımı.
O nasıl bir cilt bakımıyöış 600 lira? Uzun süreli 3-5 seans bişey mi acaba.

Her eyse konu sahibi sonuçta bir hizmet almış, sözleşme imzalamışsınız. Bunları da kendi isteğinizle yapmışsınız. Sorun nedir, pişman mı oldunuz? Pişman olduysanız 7 gün içinde sözleşmeyi feshedebilirsiniz.

Bunu duymak birazda olsa rahatlatti beni insallah oyledr
senet sepet değil güzelim sen bu sözleşme dahilinde hizmet paketi satın almışsın o da bunun sözleşmesi benim sözleşmem aralıkta bitti mesela korkulacak birşey yok yani

Nası kendinizi senet imazalarken buldunuz yahuu uyuttular sizide ayıldığınızda imzaladığınızı falan mı farkettiniz.. Ey allahım yaa :)

Arkadaslarm kendmi imzalarken buldm yazmamn aciklamasi oyle ikna ettilerki imzaladm o an cok iyi bir firsat gbi dusundm ama internette sikayet var sitesnde birkac sikayet okudm ondan korktm size sordm umarm anlatabilmisimdir

arkadaşım bende bir defasında aynı olayla karşılaştım 15 gün içinde gidip iptal ettirdim böyle bir hakkınız var geç kalmadan gidip iptal ettirebilirsiniz

Arkadaslarm kendmi imzalarken buldm yazmamn aciklamasi oyle ikna ettilerki imzaladm o an cok iyi bir firsat gbi dusundm ama internette sikayet var sitesnde birkac sikayet okudm ondan korktm size sordm umarm anlatabilmisimdir
Canım bak bende güzellik merkezine gittim ama gitmeden önce en az 10 tane yer dolaştım araştırdım ettim öyle karar verdim Birde senetle mi çalışıyor burası? Asıl oraya şaşırdım ben senete nasıl güvenip ikna oldun bunun geri dönüşü olmazki ben anlaşma yaparken güzellik merkeziyle seansımda gelip elden nakit ödeme yapıcam diye anlaşmıştım normalde bi pakete dahil olursun bunu kredi kartıyla taksit yaptırırsın yada bir kısmını nakit bir kısmını kredi kartı verirsin misal.. Ben paket bile istemedim geri dönüşü olmaz diye memnun kalırsam devam ederim etmezsem vazgeçerim diye yani 50 kere düşünüp 40 kere tartmak gerekiyor bu işler öyle çocuk oyuncağı değil ki..

Ben bir düşüneyim deyip ayırlabilirdin ordan araştırıp karar verip öyle gidip imzalabilirdin seneti..

Haklisin bende her gittigm seansta vericem parasini bisey odemedim henuz hatta her seansa ucreti odediginzed dair kagt vericez onlari seanslar bitene kadar saklayn dedi

Benim buraya yazmamin amaci daha once buraya gidip memnun olan veya olmayan varmi onu ogrenmek

Haklisin bende her gittigm seansta vericem parasini bisey odemedim henuz hatta her seansa ucreti odediginzed dair kagt vericez onlari seanslar bitene kadar saklayn dedi
Sıkma canını ozaman :) sorun çıkmaz çokta yüksek bi meblağ değil zaten Güzelleşirsin sende fenamı

Aynı merkeze ben de gitmiştim, 3 seanstan sonra cildime ıyı gelmedıgı için bıraktım. 400 dü toplam, yanı 200 kalmisti ödenmeyen. Şimdi aradan 2 yıl gecmis arayıp icra diyorlar direk. 1000 TL +avukatlık masrafı istiyorlar. Sizce boyle kolay mı icra hiç aramadan sormadan? İsteyince de bırakabılecegımı söylemişlerdi ayrıca. Napmalıyım nasıl bır yol izlemeliyım yardım

Siz çalıştığınızı soylemişsiniz, nasıl bir yol izlemem gerek şimdi? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…