- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
Bunu duymak birazda olsa rahatlatti beni insallah oyledrbenimde gittiğim güzellik merkezi bu tarz bir sözleşme yapıyor senet değil de sözleşme diyelim birşey olmaz ama o parayı ödemezseniz hukiki işlem yapabilmek için güzellik merkezi kendini bu şekilde garanti altına alıyor
O nasıl bir cilt bakımıyöış 600 lira? Uzun süreli 3-5 seans bişey mi acaba.Kağıda göre cilt bakımı.
senet sepet değil güzelim sen bu sözleşme dahilinde hizmet paketi satın almışsın o da bunun sözleşmesi benim sözleşmem aralıkta bitti mesela korkulacak birşey yok yaniBunu duymak birazda olsa rahatlatti beni insallah oyledr
Canım bak bende güzellik merkezine gittim ama gitmeden önce en az 10 tane yer dolaştım araştırdım ettim öyle karar verdimArkadaslarm kendmi imzalarken buldm yazmamn aciklamasi oyle ikna ettilerki imzaladm o an cok iyi bir firsat gbi dusundm ama internette sikayet var sitesnde birkac sikayet okudm ondan korktm size sordm umarm anlatabilmisimdir
Haklisin bende her gittigm seansta vericem parasini bisey odemedim henuz hatta her seansa ucreti odediginzed dair kagt vericez onlari seanslar bitene kadar saklayn dediCanım bak bende güzellik merkezine gittim ama gitmeden önce en az 10 tane yer dolaştım araştırdım ettim öyle karar verdimBirde senetle mi çalışıyor burası? Asıl oraya şaşırdım ben senete nasıl güvenip ikna oldun bunun geri dönüşü olmazki ben anlaşma yaparken güzellik merkeziyle seansımda gelip elden nakit ödeme yapıcam diye anlaşmıştım normalde bi pakete dahil olursun bunu kredi kartıyla taksit yaptırırsın yada bir kısmını nakit bir kısmını kredi kartı verirsin misal.. Ben paket bile istemedim geri dönüşü olmaz diye memnun kalırsam devam ederim etmezsem vazgeçerim diye yani 50 kere düşünüp 40 kere tartmak gerekiyor bu işler öyle çocuk oyuncağı değil ki..
Sıkma canını ozaman :) sorun çıkmaz çokta yüksek bi meblağ değil zatenHaklisin bende her gittigm seansta vericem parasini bisey odemedim henuz hatta her seansa ucreti odediginzed dair kagt vericez onlari seanslar bitene kadar saklayn dedi
Hadi bakalm insallah bi sorn cikmaz yaSıkma canını ozaman :) sorun çıkmaz çokta yüksek bi meblağ değil zatenGüzelleşirsin sende fenamı
Valla kimseye suç bulmayın gitmişsiniz onlarda hizmetlerini anlatmıştır satış temsilcileri oluyor zaten ve sizi ikna etmişler sanki size hipnoz mu yaptılar da bilmediğiniz yerden senet imzalayıp çıktınız. İptak hakkınız var diye biliyorum iptal etmek istediğinizi söyleyin kabul etmezlerse tüketici haklarına şikayet edeceğinizi söyleyin. Bende güzellik merkezinde çalıştım bekarken 4 sene muhasebede iptal edebiliyorsunuz tabi satış temsilcileri her üye başına prim alıyorlar ve iptal olunca primleri yanıyor o yüzden iptal etmemek için herşeyi yaparlar ama siz ısrar edin. Bir daha da ilk girdiğiniz yere araştrmadan senet imzalamayın şakası olmaz bu işlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?