Arkadaşlar benim de başıma ayni talihsiz olay geldi. Senet olmadigini odeme plani oldugunu soyluyorlar. Kandiriyorlar. Avukatlik oldum.nasıl bir iradesizlik pardon da rastgele girip senet mi imzaladınız ?
Kizlar kiana guzellik merkezi diye bi yer var mecidiyekoyde disarda 2 3 kisi kart verip ogrencyz 2 dk ckip fiyat soruyoms gbi yapip cikin yeterki prim kazanaym dedi bzdr arkadasmla acıdık çıktık nasil oldu bilmiyorm kendimi senet imzalarken buldm arkadasmda bende imzaladk toplam 600 tl aylk 75 tl imis az once arastrirken sikayer var sitesnde o merkeze ait birkac sikayet okudm moralm bozldu giden oldumu daha once bilgi verirmisiniz?
Merhaba ben de güzellik merkezi mağduruyum. Kiana değil benimki ama yaptıkları aynı şey. Sözleşme ve senet imzalatti lar cilt bakımı için ilk şans gittim sonra iptal etmek istediğimi hatta sözleşmede yazan yüzde 25 ı odeyecegimi soyledim ama kabul etmediler avukatları bana ve aileme mesaj atıP duruyo borcunuzu ödeyin yoksa icra başlatıcaz diye. Bende tüketici hakem heyetine gidip şikayet ettim. Oraya şikayet edince icra baslatamiyorlarmis sonuçlanmadan sizinde aklınızda olsun gitmediyseniz bence hemen gidip tüketici hakem heyetine başvurun ben bir de savciliga gıdip şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum ise yarar mı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Burdan yardimlasirsak iyi olur birbirimizden fikir alirizBen dava acmayi dusunuyorum kiana güzellik merkezine. Eger siz de öyle düşunüyorsaniz iletisime gecelim birlik olalim.
Aradan 5 ay geçmiş gerçi ama bir sonuç var mı acaba durumunuzda yazarsanız sevinirimMerhaba ben de güzellik merkezi mağduruyum. Kiana değil benimki ama yaptıkları aynı şey. Sözleşme ve senet imzalatti lar cilt bakımı için ilk şans gittim sonra iptal etmek istediğimi hatta sözleşmede yazan yüzde 25 ı odeyecegimi soyledim ama kabul etmediler avukatları bana ve aileme mesaj atıP duruyo borcunuzu ödeyin yoksa icra başlatıcaz diye. Bende tüketici hakem heyetine gidip şikayet ettim. Oraya şikayet edince icra baslatamiyorlarmis sonuçlanmadan sizinde aklınızda olsun gitmediyseniz bence hemen gidip tüketici hakem heyetine başvurun ben bir de savciliga gıdip şikayet etmeyi düşünüyorum bilmiyorum ise yarar mı ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Burdan yardimlasirsak iyi olur birbirimizden fikir aliriz
Merhaba ben merak ettim acaba ne yaptiniz bu konuyla ilgili yada sonuç ne oldu yazarsanız sevinirim. Benimde başımda aynı sorun var çünküAynı merkeze ben de gitmiştim, 3 seanstan sonra cildime ıyı gelmedıgı için bıraktım. 400 dü toplam, yanı 200 kalmisti ödenmeyen. Şimdi aradan 2 yıl gecmis arayıp icra diyorlar direk. 1000 TL +avukatlık masrafı istiyorlar. Sizce boyle kolay mı icra hiç aramadan sormadan? İsteyince de bırakabılecegımı söylemişlerdi ayrıca. Napmalıyım nasıl bır yol izlemeliyım yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?