- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Cevabınız çok ilginç olmuş güneşş. Kime, neye göre aksi modern oluyor ? Herneyse biçok kişi gibi sizde batı zihniyeti kelime oyununa katılmışsınız belkide farkına varmadan.
..
Bu arada geçmiş olsun ama keşke şartlarınızı birkez daha konuşup, geçmiş hakkınızıda eklseseydiniz, hemen pes etmeseydiniz..O tür bayan yöneticilere biraz had bildirmek gerekiyor..
Sevgili Birsen ;
Cevabım size göre ilginç , kot pantolon , etek , topuklu ayakkabı da bana göre modern .
Maltepe , Fem gibi dershanelerde hocaların yerleri süpüren (çoğu zaman) basma eteklerle derslere girdiklerine bizzat şahit oldum ve bu benim modernlik anlayışıma uymuyor .
Keşke şartları , ücreti de yeniden gözden geçirip konuşsaydım ama kaç yaşına gelmiş insanı da öğrenci gibi azarlayan bir kurumda da daha fazla çalışamazdım . Hakkım olsn ne yapalım
Basma etek mi ? Bu ne basit cümleler sevgili güneş.. Ben sözde modern adı altında batı zihniyetinde ezilmiş birçok kişi görüyorum yerlerde sürülen etek giyen.. Ne alaka verdiğiniz örneklerle.Basma etek sınıfına girenler kimler ?
Topuklu ayakkabı kimin himayetinde ?
Kot pantolon hangi zihniyette sözde modern zihniyetin giyimi ?
Kurduğunuz cümlelerle şaşırttınız beni.. Modernliği üç beş parça kıyafete bağlamanız ise çok şaşırtıcı..
O zaman gayet modern ! bir dershaneydi size göre, o zaman neden insan gibi davranıp sizin haklarınıza sahip çıkmamışlar. ?
Modernlik kıyafet değil, görebilmek, duyabilmek, hak gözetebilmek, kibirlikten uzak tüm insanlığa aynı bakabilmek, hak yememek, kısacası insanı insan yapan tüm özellikleri barındırmaktır.
Ye kürküm ye değil moderlik.
Basma etek mi ? Bu ne basit cümleler sevgili güneş.. Ben sözde modern adı altında batı zihniyetinde ezilmiş birçok kişi görüyorum yerlerde sürülen etek giyen.. Ne alaka verdiğiniz örneklerle.Basma etek sınıfına girenler kimler ?
Kurduğunuz cümlelerle şaşırttınız beni.. Modernliği üç beş parça kıyafete bağlamanız ise çok şaşırtıcı..
O zaman gayet modern ! bir dershaneydi size göre, o zaman neden insan gibi davranıp sizin haklarınıza sahip çıkmamışlar. ?
Modernlik kıyafet değil, görebilmek, duyabilmek, hak gözetebilmek, kibirlikten uzak tüm insanlığa aynı bakabilmek, hak yememek, kısacası insanı insan yapan tüm özellikleri barındırmaktır.
Modern olmak gelişime ve değişime açık olmaktır. günümüz değişikliklerine uyum sağlamak ama manevi değerlerimizi kaybetmemektir bu uğurda . Basma etek giyenler diye bir sınıf belirtmedim ben bu tip dershnelerde basma etek giyen hocalar var ve ben bir eğitimciye altında basma etek üstünde bol bir tşörtle ders anlatmayı yakıştırmıyorum . Dediğim gibi günümüz değişikliklerine uyum sağlamaksa modernlik artık şehir hayatına uymayan bir giyim tarzıyla dolaşmak bana göre modern olmuyor .
Modern olmak nedeni olmaktır demedim ki ben :) . İnsan olup adam olamamak gibi falan . Bir çok yorumunuzdan takip ettiğim kadarıyla bilgili birisiniz . Yaşımın sizden çok çok küçük olduğunu tahmin ederek bu yanlış anlaşılmanın sizin yargılarınızdan değil benim üslubumdan kaynaklandığını belirterek yol gösterici yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum . Sevgiler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?