• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kibir ve gösteriş

ozi243

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
31
20
3
35
hanımlar bu bir öz eleştiri yazısı gibi olacak. eminim sizlerinde zaman zaman böyle düşündüğünüz oluyordur. bazen özellikle eşimin ailesine karşı içten içten küçümseme onlara hava atma duyguları hissediyorum. şunuda alayımda kıskansınlar bunuda alayım havam olsun gibi iç konuşmalarım oluyo gün içinde. benim zaten maaşım var tabikide eşyam şu marka olacak gibi. bu kibir duygumu yenmeye çalışıyorum. dışarıdan nasıl görüyo onlar bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. bu duyguyu yenmek için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

Sizi niye kıskansınlar ki? Ama sizin durumunuz çok iyi her şeyin lüksünü alıyorsanız eşinizin ailesi de orta halli insanlarsa ve siz gösteriş yapma merakı içindeyseniz de çok yazık.

Onlardan görüpte şunuda alayım bunuda alayım diyosanız taklide girer hava mava kalmaz.

Yaptığınız şey sadece size göre havaysada onlar olayın farkında değillerdir.

Mobilyanız üstüne oturduğunuzda kaliteli duruyosa iyi ama siz üstünde değilken kaliteli ise paranıza boşa harcamayın.

Bence bunun farkında olup öz eleştiri yapabilmeniz bile cahil biri olmadığınızı gösteriyor.
Belki bilinçaltınızda bu tarz şeyler yerleşmiştir önceden yaşadıklarınızdan dolayı. Bu hırsınızı törpülemek sizin elinizde. İnsanları kıracak boyutta değil sanırım?

Hayata bir kez geliyorsunuz aldığınız şeyleri onlara hava atmak için değilde gerçekten ruhunuzu doyurup kendinizi mutlu etmek için alın zaten ondan sonra onlara bunu yapmak aklınıza bile gelmez...

hanımlar bu bir öz eleştiri yazısı gibi olacak. eminim sizlerinde zaman zaman böyle düşündüğünüz oluyordur. bazen özellikle eşimin ailesine karşı içten içten küçümseme onlara hava atma duyguları hissediyorum. şunuda alayımda kıskansınlar bunuda alayım havam olsun gibi iç konuşmalarım oluyo gün içinde. benim zaten maaşım var tabikide eşyam şu marka olacak gibi. bu kibir duygumu yenmeye çalışıyorum. dışarıdan nasıl görüyo onlar bilmiyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. bu duyguyu yenmek için tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Baskalari icin yasamayi birakabilirsiniz.

Sunu da alayim da havam olsun dediginiz her seyi baskalari icin baskalarini tatmin etmek icin aliyorsunuz.

Back
X