Kibirli kv-görümce :/

Amaaan hic aldirmayin,sizin eviniz orasi. Kurallar duzen size ait. Ben de cok severim italyan yemegi japon yemegi ,guzel de yaparim ama kimsenin evindeki kofteye de ayyy bunu yapacagina ahtapot salatasi yapaydin demem yanigorgusuzlugun anlami yok
Aynen öyle

Yalnız vatandasliklarini orada kalabilmek için degistiriyolar ( degistirmiyolar aslında oraninkini de aliyolar)
Ben de ilerde almak isterim bunun utanmakla ne alakası var yahu ?
Hayır burada kalabilmek için kesinlikle vatandaşlık değiştirmeye veya almaya gerek yok
Ayrıca çifte vatandaş değiller sadece buranın vatandaşlığı var
Onlar türklüğünden her zaman utanan insanlar başka sebeplerden vatandaşlık değiştiren insanlar olabilir onlara bir şey demiyorum zaten ama bunların türklüğünden utanma ve gizleme gibi huyları var bu yüzden değiştirdiler

Bence siz onları cekemiyorsunuz

Almanyaya filan işçi olarak gitmişlerdir muhtemelen beyin göçü yaşadıklarını zannetmiyorum. Sizi de küçümsedikleri zaman çok sevdikleri o ülkeye ne sebeple göç ettiklerini hatırlatırsanız gerçek hayata döneceklerdir. Kusura bakmasınlar ama onlar bizleri küçümsüyorlarsa gittikleri ülkedeki insanlar da onları aşağılıyor...

Bence siz onları cekemiyorsunuz
Neden çekemeyim açıklama yapabilir misiniz :)
Onların utandıklarını ben uydurmuyorum eşim de kendileri de her fırsatta söylüyor
Kıskançlık yapmak için gayet yanlış kişiler bence

Kendileri değil ama babaları zamanında işçi olarak gelmiş

Canim sen bunu onlara aktaramazsin.
Cunki bunu aktarinca kabul edicek fıtrata sahip olsalar baştan daha ince fikirli davranırlardı.

5 yıllık gelinim calismiyorum kv sık giderim iletisimimiz iyidir. Buyuk görümcemle aynı sitedeyiz ve şeker gibiyiz.
Ama küçuk görümcem beni kabullenedi. aileye kuma gelmisim gibi davraniyo.
Ablasiyla iyi anlasmami, kp kucuk kızım dese onu , kv cocuguma cok düşkün onu yani aklına gelebilecek ne varsa kadın varlıgımı kıskanıyo. Surekli beni bilmiyosun diye vurmaya calısır. En son dediki zeytini elinle yemek görgüsüzluk falan mubabbeti yapti bana. Bende dedimki elimle hazırladiklarimi yiyosun ama.

Ben lise mezunuyum saglik meslek. Sinava hazirlandim falan alanda 6. Oldum.
Bana lise mezunu olarak atanabilceginimi zannediyosun falan dedi butun aile bireyleri vardi. Kısmet ya tam 2 ay sonra onun evinde atamamin yapıldığını öğrendim. Ondan sonra patlak verdi. Kp dediki kızım sen mesafe koy artik olmicak dedi.

Olmayinca olmuyo sürekli beni bi kötuleme kücümseme derdinde.
Fütursuzca beni zedelemeye calısıyosa onun icin atacak adımım kalmıyor ne yazıkki. O yuzden az ötede debelensin artık.

Kendileri değil ama babaları zamanında işçi olarak gelmiş
Tabii ki de işçi olarak giden insanları küçümsemiyorum ama oraya gidenler de genelde bir değişiyor insanlarımızı küçümsemeye başlıyor çevremde var birkaç kişi ama akrabam değiller.
Bir hocamız Almanyada okumuş zamanında yapılan muameleyi görmüş bize demişti. İşçi ailelerini küçümserlerken okuyanlar için de başımıza bela oldular bize kafa tutuyor bunlar diyorlarmış...

Ismarla. Ciddiyim. Sushi gibi yemekleri yapmak zaten zor ve zahmetli. Madem o kadar elitler; sipariş et getirsinler; afiyetle yiyin.

Bende sağlık mezunuyum benimle de bu şekilde çok dalga geçen oldu ama kendilerinin ne olduğunu da gördük

Eşim anlatıyor eskiden ne zorluklar olduğunu ama diğerleri bunları tamamen unutmuş durumda

Siz neden gittiniz ? Türklüğünüzden utandiginiz için mi ?
Her oraya giden utandigi için gitmiyor.
Şaka bir yana madem onlardan bu kadar rahatsizsiniz gorusmeyin.
Benim Teyzem Almanya'dan geldiği zaman ay cahilller , gorgusuzler , sizden utanıyorum der açık açık . Ama biz biliyoz takiliyo.

Ismarla. Ciddiyim. Sushi gibi yemekleri yapmak zaten zor ve zahmetli. Madem o kadar elitler; sipariş et getirsinler; afiyetle yiyin.
Zorluğu zahmeti önemli değil ama onlar beğensin diye yapmam zaten
Kendileri farklı yemeklerle mi büyüdüler

Bence siz biraz yanlış anlamışsınız
Burada yaşayanlara ve buranın vatandaşlığını taşıyanlara sözüm yok benim hepsinin bir sebebi vardır
Ama ben onların türklüğünden utandığı için vatandaşlık değiştirdiklerini biliyorum bunun için söyledim
Ben buraya evlenerek geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…