Kibirli kv-görümce :/

Ben olsam yaparım koca tencere kuru fasülye pilavı yanına da et kavurma beğenmeyen yemez de gelmez de gardaşş bizde böyle.. kurban olsunlar köylülere de yemeklerimize de hıhh

yabancı ülkede yasayan türklerin cogu bu bizim yanımızda yabancı dil konusuyorlar
ben de bu durumdan hiç hoşlanmıyorum

kv demi arama sıklığım ise bayramdan bayrama
gitme sıklığım ise senede bir kere gider , bir gece kalırım maksimum
aramızdaki mesafe araba ile 2 saat falan

İnsanin insana yasattigi stres en agir işte yoktur. Valla kendim de bunaldim zaten.
Allah yardimcimiz olsun...

eğer hüsnü kuruntun değilse "yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş ahahahhahha" diye sahte kahkalar eşliğinde espri yapıyorum ayağına giydirebilirsiniz ama gergin olmamanız lazım. güler yüzle. eşimin abisigilde yabancı dil konuşur yanımda hiç bozulmadım ben ya. bence biraz alıngan olabilirsiniz sanki

Çalışmıyorum KV kp uzaktalar bayramdan bayrama bir bayram ilk kendi aileme gideriz diğer bayram KV evlenmeden daha karar verdik ve simdiye kdr 3 bayram geçirdik bir sorun yaşamadım.
Begenmesinler be güzelim begenmesinler de senden uzak da dursunlar boşver :) aksine her defasında siz şimdi bunu da unutmussunuzdur bak bu da böyle yapılır ya siz Türkçeyi de unutmussunuz insan ozunu unutur mu hiç diyip guluserek laf şok eşine söyleme çünkü onlarda söylemiyorlar sen söylersen sıkıntı çıkartan sen olacaksın gerek yok boşver nasıl iyiysen sen öyle davran hatta gorumcene gel bak sana ogretiyim diye iş yaptır :)))

Bende gorumcelerimden bir tanesinin kibirli oldugunu dusunuyorum ses tonunda bile hissediyorum bariz yaptigi birsey yok aslinda ama his işte..
Aramizda oyle kultur farki falan da yok.. Ama insan anliyor, bende pek arayip sormuyorum cokta lazim degil yani

Valla ben düz dumduk insanım,beni begenmeyini paylar evime almam. Klavyeden değil gercekten böyleyim. Aslını inkar eden cingenedir diyin,sinmeyn böyle durumlarda net olun.

Bilemedim ki yani eşinizi kendinizin yerine koyun. Benim annem ile de evimin arası 1 saat sürüyor trafik olunca belki daha fazla biz ona da hafta da bir gidiyoruz. Çünkü özlüyorum. tabii arada yoğun olunca yorgun olunca bazen iki hafta gitmiyor eşim ama ben giderim yine de. Isim de evime uzak hergun o kadar yol gittiğim için çok zor gelmiyor. Iki haftada bir yine iyi bence :) ama sizi küçümser tavırları olduğu için siz gitmek istemiyorsunuz belki o konuda haklisiniz. Kendileri cok mu kulturluler yani ne demek beğenmemek sonradan görmeler. Biz içli köfte çiğ köfte için dünya para veriyoruz yapan yok diye. Kurban gelsinler bizim türk yemeklerine. Kuru fasulye yemek için karadenize Çayeline gidiyorlar insanlar. Ke

Yani yabancı yemek programlarını izliyorum bizden farklı değiller. Evet taze fasulye cacık vs yok ama sizde fırında tavuk ,salata, soslu makarna falan yapın o zaman.

Aynen öyle oluyor başta çok önemsemiyordum belki benim olmama alışamamışlardır diyordum ama artık o kısmı geçti

Aranızda problem var mı yoksa o da sesini çıkarmıyor mu bu duruma
Bizim de aramızda iki saate yakın var ama iki haftada bir gidiyoruz ve onu her gün aramamı istiyor

Evet bu tavırlar yüzünden gitmek istemiyorum eşimin yanında yapamıyorlar çünkü o cevabını verir biliyorlar o cevap verse de bir şey olmaz ama ben verirsem el kızıyım kıyamet kopar
Bir de ben aylardır kendi annemi görmüyorum onu neden bu kadar sık göreyim diye düşünüyorum belki de yanlıştır

Uzmanlık alanım.
Beni kaale almayan bakışlara karşı süper yöntemlerim vardır :)

Taktik 1 ; Size karşı alaycı tavır,bakış ve ya imalayıcı bedensel hareket sergileniyorsa konuya göre yapılanın aynısı yap .

Örneğin; "Hmm halıların rengi de, aman aman neyse Güle güle kullan canım yaa" gibi vb. konuşma oluyorsa.
Cevap olarak ; yenilerini yıkamaya yolladım ağır misafirlerim geldiğinde sericem idareten bunları serdim diyip göz kısma-yarım gülüş iki gozu kapatip sevimsiz surat ifadesi takın :)

Taktik 2; Yaa bu kurabiye mi tadsız yoksa benim ağzımın tadı mi değişik alışkın değiliz ALAMANNCİYIZZ biz ve benzeri gibi tepkiler olursa...

Cevap olarak ; Ugrasmak istemedim hazır satılanlardan aldım diyip bosvermislik surat ifadesini takınıp cevaplayın :))

Taktik3; yemekten sonra ay ne yağlıydı yemekler migdem ağrıdı ve benzeri gibi kelimeler karşısında ,
Cevap olarak ; pek hafif yiyecekler yemiyor gibi duruyorsunuz ondan yağa abandım diyip "Ne ?" Diye cevap aldıktan sonra ... Soda iç soda hazımsızlıga iyi gelir diyinn. .

Eee artık gerisi size kalmış ihtiyaç anında mesajlara itina ile cevap verilir

Birde saz alsinlar ellerine karsikli ...

Süperdi Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…